- Konu Sahibi Hedef65tir
- #68.881
Ben ikea antilop alicam iyi yorumlar var yer kaplamiyo sökülüp kaldırılabilir fiyatida çok iyi bi bak istersenKızlar mama sandalyesi ne aldınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikea antilop alicam iyi yorumlar var yer kaplamiyo sökülüp kaldırılabilir fiyatida çok iyi bi bak istersenKızlar mama sandalyesi ne aldınız ?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-yagmur-ormani-oyuncakli-mama-sandalyesi_BYP-822210B Ben şundan aldım Can'ım şimdilik kızım sevdi gibi. Kızım 5,5 aylıkKızlar mama sandalyesi ne aldınız ?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-yagmur-ormani-oyuncakli-mama-sandalyesi_BYP-822210B Ben şundan aldım Can'ım benim kızım da 31 temmuz doğumluMerhaba kizlar bende temmuz annesiyim 30 temmuz dogumlu kizim cam rende aldinizmi hangi marka aldiniz bide mama sandelyesi hangi marka daha kullanisli bilgi verirseniz sevinirim
Ben aldım kullanıyorum bir sorun yaşamadım arkada boşluk kalması normal çünkü her sandalye aynı değil. Yer kaplamıyor içinde de rahat gibi yani pişman olmadım.Ben henüz almadım ama mamas papas ın portatif bir mama sandalyesi var. Onu almayı planlıyorum. Hem her yere götürülebiliyor. Kullanışlı sanırım oldukça.
Buradan inceleyebilirsiniz
http://www.e-bebek.com/mamas-papas-baby-bud-oyuncakli-portatif-mama-sandalyesi_MMP-1004
Gecmis olsun rabbim acil sifalar versinMerhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl ? :) oğlum çok kötü ateş inmiyor 38 lerden öksürük ishal eşimle nöbetteyiz 2 gündür başında kaç hataneye götürdük herşey temiz dişten olabilir diyorlar napıcam bilmiyorum elim ayağıma karışıyor onu öyle gördükçe canımdan can gidiyor ne yapmam lazım anlamıyorum biş çıksa oda bizde rahat edicez ama yok çıkacak gibide durmuyor böyle bir durum yaşayanınız varmı varsa lütfen yardımcı olsun
teşekkür ederimGecmis olsun rabbim acil sifalar versin
Bebegin nasil oldu merak ettim insallah iyidir kiyamam ya hasta olmasin bebeklerteşekkür ederim
Canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız, eğer belirtisi varsa damağında bir kaç gün içinde patlıyor dişiMerhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl ? :) oğlum çok kötü ateş inmiyor 38 lerden öksürük ishal eşimle nöbetteyiz 2 gündür başında kaç hataneye götürdük herşey temiz dişten olabilir diyorlar napıcam bilmiyorum elim ayağıma karışıyor onu öyle gördükçe canımdan can gidiyor ne yapmam lazım anlamıyorum biş çıksa oda bizde rahat edicez ama yok çıkacak gibide durmuyor böyle bir durum yaşayanınız varmı varsa lütfen yardımcı olsun
Sağol tatlım biraz daha iyi açıldı uyuttum şimdi bakalımBebegin nasil oldu merak ettim insallah iyidir kiyamam ya hasta olmasin bebekler
Hafif beyazimsi ama bilmiyorum çıkcak gibi durmuyor pek deCanım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız, eğer belirtisi varsa damağında bir kaç gün içinde patlıyor dişi
Kaç gündür devam ediyor canım ateş ve ishal. Kıyamam atlatır inşallah en kısa zamanda annesiHafif beyazimsi ama bilmiyorum çıkcak gibi durmuyor pek de
İnşallah canım 3 gün oldu bugünKaç gündür devam ediyor canım ateş ve ishal. Kıyamam atlatır inşallah en kısa zamanda annesi