• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ben henüz almadım ama mamas papas ın portatif bir mama sandalyesi var. Onu almayı planlıyorum. Hem her yere götürülebiliyor. Kullanışlı sanırım oldukça.
Buradan inceleyebilirsiniz
http://www.e-bebek.com/mamas-papas-baby-bud-oyuncakli-portatif-mama-sandalyesi_MMP-1004
Ben aldım kullanıyorum bir sorun yaşamadım arkada boşluk kalması normal çünkü her sandalye aynı değil. Yer kaplamıyor içinde de rahat gibi yani pişman olmadım.

Merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl ? :) oğlum çok kötü ateş inmiyor 38 lerden öksürük ishal eşimle nöbetteyiz 2 gündür başında kaç hataneye götürdük herşey temiz dişten olabilir diyorlar napıcam bilmiyorum elim ayağıma karışıyor onu öyle gördükçe canımdan can gidiyor ne yapmam lazım anlamıyorum biş çıksa oda bizde rahat edicez ama yok çıkacak gibide durmuyor böyle bir durum yaşayanınız varmı varsa lütfen yardımcı olsun:KK17::KK43::KK43:

Merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl ? :) oğlum çok kötü ateş inmiyor 38 lerden öksürük ishal eşimle nöbetteyiz 2 gündür başında kaç hataneye götürdük herşey temiz dişten olabilir diyorlar napıcam bilmiyorum elim ayağıma karışıyor onu öyle gördükçe canımdan can gidiyor ne yapmam lazım anlamıyorum biş çıksa oda bizde rahat edicez ama yok çıkacak gibide durmuyor böyle bir durum yaşayanınız varmı varsa lütfen yardımcı olsun:KK17::KK43::KK43:
Gecmis olsun rabbim acil sifalar versin

5.5 aylık oğlumun dişi cıktı cok şükür :) ateş olmadı, bir kez ishal oldu. Onun haricinde herzamankinden birazcık daha fazla ama baş edilebilen huzursuzluğumuz vardı :) rahat atlattık biz, çok korkuyodum ateş ve ishalden. Darısı sizin bebişlerinize kızlar birde bizim ikinci çıkacak olan dişe :) sevgiler ,

Canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız, eğer belirtisi varsa damağında bir kaç gün içinde patlıyor dişi

Mama sandalyesi peg perego tatamia aldık biz. Biraz tuzlu ama cok memnunum bir çok şekilde kullanabiliyorum. Salıncak , anakucağı, mama sandalyesi her şekilde kullanışlı

Kızlar facedeki kapalı grubun yöneticisi kim ben istek yolladım kabul edermisiniz kendim kullanıyorum faceyi bekliyorum kabul etmenizi en azndan ordan takip ederim bburadan pek bakamiyorum

facedeki grubun linkini paylaşırmısınız.uzun zaman oldu burayı takip etmeyeli.şimdi girdim ama pek kimse yok

Iyi canım çok şükür şu yaygın salgından korumaya çalışıyrz herkes hasta :( bu ara kalabalığa sokmayalım dedik ama dün hasta ziyaretine görüşmek zorunda kaldım,çok pişman oldum , kızlar bşrde bebekleriniz dönüyor mu bizimkşsi hala dönmüyor hep sırt üstü:( morelim çok bozluluyor

Back