• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

bana da onu verdiler sağlık ocağından ama onda paraben varmış kullanmayın diyor bazıları.ben de pek kullanmadım.
Himm bende cok kullanmadim yeni basladim hadi ya niye veriyorlar o zamqn saglik bakanligindan veriliyor ama peki ne kullanacagiz

Arkadaşlar benim oğlum ayin 24unde 6.ayini doldurdu boyu 72bucuk kilosuda 7.700 gecen aydan buyada 350gr almis ek gidalara basladik 5. ayda şimdi yoğurt meyve püresi klasik mamasi falan veriyorum bana günlük neler veriysunuz yazar misiniz bana zayif geliyor bou uzun olduğu için zayıf görünüyor bide sanki doymuyomus bebeğim kendimi onu doğru besleyen iyi musun gibi hissediyorum yardmci olurmusunz bebeklerinize nelr yapiosunuz sizler fikir amaçli istiyorum

Canım biz bugün kahvaltıya da başladık. Bir çay kaşığı üzüm pekmezi bir çay kaşığı tuzsuz tereyağ,ıhlamur la ıslattığım ekmek,fasulyeden biraz büyük parça yumurta sarısı,iki parça da peynir.ufaladım..kaşık mama gibi verdim.hepsini bitiremedi ama olsun.ilk güne göre iyiydi.tek tek vermeye kalksam yemez.benim de kafamdan yaylar fırlar eminim :))))) püskürtme yı öğrenmiş prensesin,etraf mahvoluyo. Öğlene pirinçli yayla çorbası yedik bugün.akşama da ıhlamur la ıslattığım 3 tane bebe bisküvi si.aralarda da mutlaka emziriyorum. Hala sütünü çok seviyo danacık.kaşık mama hiç vermedim canım

2gündür bende cicibebeyi ıhlamurla ıslatıp icinede peynır ufalıyorum tuzu alınmıs ezip veriyorum bi ikikerede yumurta sarısından az az verdim okadar corba olarakta yeni başladım tarhana veriyorum yine 2 gundur ama sevmedi elma meyva püresi veriyorum bide arada kasık maması yapıp veriyorm anne sütü almıyo mama kullanıyorum aralardada pek sevmiyo ek gıdaları zorla veriyorum bazen

Canım zaten bir anda olmuyor ki.gayet de iyi ilerliyosun bence.içini ferah tut.duymadığını düşündüğün an,midelerinin küçüklüğü gelsin aklına.annem hep der ki yediği kadar yesin,zorlayıp da tiksindirme.

Bu arada benim kız da son kontrolünde 72 cm di :)) 4.5 aylıktı o zaman.ve boyu uzun olduğu için kilosu hep az gibi gelirdi gözüme. Eşim diyo ki siz sağlığı kilolu olup olmamasıyla değerlendiriyosunuz.sonra sonra içim rahatlamiştı

Kızlar bnm bebeğin dönmüyor hala bebeği dönmeyen var mı 6 buçuk aylık oldu morelim çok bozuk :(

Babada boydan z="Yirmibirtemmuzz, post: 44731702, member: 717163"]Bu arada benim kız da son kontrolünde 72 cm di :)) 4.5 aylıktı o zaman.ve boyu uzun olduğu için kilosu hep az gibi gelirdi gözüme. Eşim diyo ki siz sağlığı kilolu olup olmamasıyla değerlendiriyosunuz.sonra sonra içim rahatlamiştı[/QUOTE]

Bu arada benim kız da son kontrolünde 72 cm di :)) 4.5 aylıktı o zaman.ve boyu uzun olduğu için kilosu hep az gibi gelirdi gözüme. Eşim diyo ki siz sağlığı kilolu olup olmamasıyla değerlendiriyosunuz.sonra sonra içim rahatlamiştı
masallah senin kızında boyu uzunmus baya :) evet boydan zayıf gorunuyo doktor kılosu ayına uygun diyo fzla taktım kafaya heralde bıraktım simdi oluruna saglklı olsunda

arkadaslar sizlere bişey daha sorucam oglum 6.ayı doldurdu cevremde aynı yada 2 3 bebek daha var onlarınki desteksz oturuyo ama benim oglum oturmayı sevmiyo destekszde oturamıyo norma mi donuyo yvarlanıyo emeklemeye calısıyo daha onu basaramadı ama oturmuyo

arkadaslar sizlere bişey daha sorucam oglum 6.ayı doldurdu cevremde aynı yada 2 3 bebek daha var onlarınki desteksz oturuyo ama benim oglum oturmayı sevmiyo destekszde oturamıyo norma mi donuyo yvarlanıyo emeklemeye calısıyo daha onu basaramadı ama oturmuyo
canım benimki de oturmuyor desteksiz.hatta dönmüyor bile daha.ama endişe etmiyorum.her çocuğun gelişimi farklıdır. bence sen de endişe etme zamanı gelince oturur

CNm bnmkisi de oturamıyor , destrksşz oturanlar hiç devrilmiyor mu, 6 ay oturtmak bile yasaktı oturur oturmaz hiç düşmeden nasıl oturanşlşyor minikler , Bnmkiside düşüyor CNm

Canım dönmesi için uygun zemin hazırlıyor musun.mesela ben çekyatı açardım yer soğuk olur diye oraya yatırır,oyuncaklarını etrafına koyardım ilgisini çeksin de dönsün diye.ama dönmezdi. Yere battaniye serip yere koydum,kahvaltı hazırlamaya gittim.kontrol için salona geldiğimde halının diğer ucunda buldum :KK46::KK46:Yürüteç için çok erken ama günde yirmi dakika,yarım saat koyuyorum içine.çok mutlu oluyo.farketmeden hareketlerini kısıtlıyoruz bence.endişelenme bence

Back