• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bnm oglumda 6ay 3gunluk iki gundur desteksz oturmaya basladi bugun besvdk kadar oturdu. .ama dönme vs yok.yuzustiykem sirtusti bile donmuyo ama takilmiyorm ben her cocuk farklı sonucta sizde cok takilmayin bence

merhaba arkadaşlar 2 ağustos doğumlu 5,5 aylık oğlum için artık süt veremiyorum maalesef :KK43: Bazı arkadaşların sütlerinin fazla olduğunu ve paylaşmak istediklerini okudum. Ankara'da ikamet ediyorum bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? teşekkürler şimdiden.
Bu biraz riskli bi durum degil mi

Doktora götürdük Kızdı panik yapmayın bişi yok ortalaması 7-9 ay dedi ,beklicem bakalım

Doktora götürdük Kızdı panik yapmayın bişi yok ortalaması 7-9 ay dedi ,beklicem bakalım
Yok sıkıntı yapmayin bencede dr da söylemstr ama göz teması fln onmli bildgm kadaryla digerleri olucak iste hepsi farkli..bi arladasmn bir buçuk yaşında bi kizi var ve daha sadece baba mama diyo.bnm kizm bir bucuk yasndaykn cümle kuruyordu.
Bazi cocuk alti ayda emekliyo bazisi dokuzda stres yapmauin akisina birakn

Benim oğlan da emeklemeden yürüyecek sanırım hiç apalamaya gayret bile etmiyor yüz üstü koyunca direk yere yapışıp emiyor ya ama yürütmeye çalışınca nasıl adım atıyor hızlı hızlı direniyor bildiğiniz yürüyoruz yani bu arada oğlum 6 aylık

Benim oğlan da emeklemeden yürüyecek sanırım hiç apalamaya gayret bile etmiyor yüz üstü koyunca direk yere yapışıp emiyor ya ama yürütmeye çalışınca nasıl adım atıyor hızlı hızlı direniyor bildiğiniz yürüyoruz yani bu arada oğlum 6 aylık
Sizn oglanda tembel cikti desenize:)ben yuzustu koyunca aynen ya elleri emiyo ya yeri. ..bide donmeden yön değiştiriyor:))nesela başını doguya gelicek şekilde yatiriyirm az sonra bi bakiyorm bas guneyde:)

Koşar bugün oğluma röntgen çektirdik, kalma çıkıpı için şükür yok ama eklem aralarında çekirdek olması gerekiyormuş yokmuş gelişim geriliği var dedi başka doktora götürdük o da öyle dedi d vitamini verin dedi :KK43: yıkıldık nedir bu duyan fikan var mj
Anlamadim. Sen d vitamini vermiyo muydun?

Yok sıkıntı yapmayin bencede dr da söylemstr ama göz teması fln onmli bildgm kadaryla digerleri olucak iste hepsi farkli..bi arladasmn bir buçuk yaşında bi kizi var ve daha sadece baba mama diyo.bnm kizm bir bucuk yasndaykn cümle kuruyordu.
Bazi cocuk alti ayda emekliyo bazisi dokuzda stres yapmauin akisina birakn
Doktorda öyle dedi, makine mi bitki bunlar hep aynı zamanda olsun dünyada kaç milyar bebek var hepsinin gelişimi farklı, netten bilgi her zaman doğru olmaz dedi :( bizimkisi desteksşz bir müddet oturuyor omuzu çeviriyor ama popo yok :(

kızlar 3 gündür bebeğim yemek yemiyor kafayı yemek uzereyim yok napsam yediremiyorum ac ac duruyo yınede yemiyo bitek formul mama yıyor canm cok sıkılıyo bana bi akıl verin nolur napmam gerek bi diş cıkardı acaba 2. mi cıkcakta böle yapıo anlamıyorumkı :(((

kızlar 3 gündür bebeğim yemek yemiyor kafayı yemek uzereyim yok napsam yediremiyorum ac ac duruyo yınede yemiyo bitek formul mama yıyor canm cok sıkılıyo bana bi akıl verin nolur napmam gerek bi diş cıkardı acaba 2. mi cıkcakta böle yapıo anlamıyorumkı :KK43:((
Canım sakin ol telaş yapma diş çıkardığı dönem bebekler iştahtan kesilir,bizden örnek biz dişimiz ağrırken bişeyler yiyebiliyor muyuz? oda sıvı şeyler yemek istiyor sadece demek ki,ama aç kalıyor diyosan posaları daha yararlı ama havuç haşlayıp suyunu ver mesela,yoğurt suyundan ver mesela yani püre değilde çorba kıvamında sebzelerden ver ben olsam öyle yapardım vitamin olsun diye yani belki yer

Kusura bakma ama cok hata etmissin. Yazik bebise. Hastaneden cikarken doktor yazmisti receteye. 6aydir veriyorum ben
Bir dönem verilen önerilen bişi bir kaç sne sonra aman sakın deniyor, misal biz çocukken taze sıkılmış meyve suyu çok önerilirdi ben halsizdim doktor anneme tüm meyveleri karıştırın sıkın vitamin alsın demişti , ama şimdi moda şeker düşmanlığı , aman sakın ha meyve suyu çok zararlı deniyor , meyve bile sınırlı, bebek çocuk yemeyeekse kim yiyecek, d vitamini de öyle diye düşüdüm kan demir d test edilmeden neden her bebeğe veriliyor dedim ama çok pişmanım , şayet sadece ondansa :( yazık oldu evet bebeğime eğer eksikliğinden kaynaklı ise

kızlar 3 gündür bebeğim yemek yemiyor kafayı yemek uzereyim yok napsam yediremiyorum ac ac duruyo yınede yemiyo bitek formul mama yıyor canm cok sıkılıyo bana bi akıl verin nolur napmam gerek bi diş cıkardı acaba 2. mi cıkcakta böle yapıo anlamıyorumkı :KK43:((
Sütünü veriyormusun canım. Eğer almıyorsa mamadan Muhallebi tarifi var ver değilse de su içir su iyi gelir derdi babanem

Bir dönem verilen önerilen bişi bir kaç sne sonra aman sakın deniyor, misal biz çocukken taze sıkılmış meyve suyu çok önerilirdi ben halsizdim doktor anneme tüm meyveleri karıştırın sıkın vitamin alsın demişti , ama şimdi moda şeker düşmanlığı , aman sakın ha meyve suyu çok zararlı deniyor , meyve bile sınırlı, bebek çocuk yemeyeekse kim yiyecek, d vitamini de öyle diye düşüdüm kan demir d test edilmeden neden her bebeğe veriliyor dedim ama çok pişmanım , şayet sadece ondansa :KK43: yazık oldu evet bebeğime eğer eksikliğinden kaynaklı ise
Meyvenin sikilmasindansa kendinin yenmesi lazim. 1bardak portakal suyu icin 3portakal sikilmasi gerekir. Normalde de oturup kimse 3portakal yemez. Seker yukselten sebep bu yani. Ama doktorlara da bu kadar guvensiz olunmaz. gecmis olsun

Bir dönem verilen önerilen bişi bir kaç sne sonra aman sakın deniyor, misal biz çocukken taze sıkılmış meyve suyu çok önerilirdi ben halsizdim doktor anneme tüm meyveleri karıştırın sıkın vitamin alsın demişti , ama şimdi moda şeker düşmanlığı , aman sakın ha meyve suyu çok zararlı deniyor , meyve bile sınırlı, bebek çocuk yemeyeekse kim yiyecek, d vitamini de öyle diye düşüdüm kan demir d test edilmeden neden her bebeğe veriliyor dedim ama çok pişmanım , şayet sadece ondansa :KK43: yazık oldu evet bebeğime eğer eksikliğinden kaynaklı ise
canım demir bir derece de d vitamini çok önemli sakın ihmal etme bundan sonra

Canım bebeklerin anneden alamadığı tek vitamin d vitamini bundan sonra düzenli kullan bununla geçmiş olsun

Back