• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Iyi canım çok şükür şu yaygın salgından korumaya çalışıyrz herkes hasta :KK43: bu ara kalabalığa sokmayalım dedik ama dün hasta ziyaretine görüşmek zorunda kaldım,çok pişman oldum , kızlar bşrde bebekleriniz dönüyor mu bizimkşsi hala dönmüyor hep sırt üstü:KK43: morelim çok bozluluyor
Can'ım bebeğin ne Zaman doğdu? Benim kızım da 31 temmuz da doğdu, hala dönmüyor:( var mı grupta bebişi dönmeyenler? Bizimkiler tembel herhalde :(

Can'ım bebeğin ne Zaman doğdu? Benim kızım da 31 temmuz da doğdu, hala dönmüyor:KK43: var mı grupta bebişi dönmeyenler? Bizimkiler tembel herhalde :KK43:
benim kızımda donmuyor çalışıyor ama beceremiyor.diğer çocuğumda dönmedi hatta emeklemedi bile.problem etmeyın şimdilik.
ek gıdaya geçtınız mı peki siz ve 31 temmuz doğumlu anneler?nelerden ne kadar veriyorsunuz.benim kızın kilo alımı çok yavaşladı geçen ay sadece 400 gr almış.hiç bişi yemek istemiyor.hatta beni bile emmek istemiyor.napsam acaba

benim kızımda donmuyor çalışıyor ama beceremiyor.diğer çocuğumda dönmedi hatta emeklemedi bile.problem etmeyın şimdilik.
ek gıdaya geçtınız mı peki siz ve 31 temmuz doğumlu anneler?nelerden ne kadar veriyorsunuz.benim kızın kilo alımı çok yavaşladı geçen ay sadece 400 gr almış.hiç bişi yemek istemiyor.hatta beni bile emmek istemiyor.napsam acaba
Nasıl yani canım hiç.mi.donmedi diğer bebişin? Benim kız 31 temmuz doğumlu, 5 .ay kontrolüne gitmeden evde yoğurt yaptım kızıma 1,hafta verdim yedi. Ama kontrolde doktor kilosu iyi acele etme 1 ay daha bekle dedi. Ben de vermedim artık. Seninki kaç kilo doğdu? Ne kadarlık şimdi? Şimdi ne kadar oldu? Çok mu sordum ;)

Iyi canım çok şükür şu yaygın salgından korumaya çalışıyrz herkes hasta :KK43: bu ara kalabalığa sokmayalım dedik ama dün hasta ziyaretine görüşmek zorunda kaldım,çok pişman oldum , kızlar bşrde bebekleriniz dönüyor mu bizimkşsi hala dönmüyor hep sırt üstü:KK43: morelim çok bozluluyor
Benim kizda donmuyor 30 temmuz dogumlu uzulme canim her bebegin gelisimi farkli bazi bebekler gec doner sagligi yerinde olsun varsin gec donsun

Can'ım bebeğin ne Zaman doğdu? Benim kızım da 31 temmuz da doğdu, hala dönmüyor:KK43: var mı grupta bebişi dönmeyenler? Bizimkiler tembel herhalde :KK43:
Canım benimkisi 8 Temmuz doğumlu hiç
Dönmüyor :(( morelim çok boZuk acaba neden artık dönsün istiyorum

Benim kizda donmuyor 30 temmuz dogumlu uzulme canim her bebegin gelisimi farkli bazi bebekler gec doner sagligi yerinde olsun varsin gec donsun
Ne bilim canım ya , millet diyor bu neden dönmüyor filan çok bozmuyor morelim haliyle gelişiminde gerilik olmasında:((

Canım sakın bozma morelini büyüme sendrom uymuş bazı dönemlerde emmek istemezmiş bebekler bırakma emzirmeyi , geçer benim bebeğimde geçen ay bir dönem hiç emmiyordu öyleler ağlıyordu Red ediyordu memeyi :( gece bile emmeyi çok sever başını çeviriyordu geçti ama 2 hafta sonra filan dönem dönem olurmul

Bu millet ne kadar da seviyo yorum yapmayı arkadaş.dönmüyorsa dönmüyordur. Böyle kalacak değil yaa.ilk doğduğunda, çok zayıf, sonra sütü yok,kilo almıyo, falancanın bebeği maşallah tosun gibi... Falan filan.tıka kulaklarını canım.onlar en iyisini biliyorlar,laf anlayamazsın. Benim de bebeğime laf ettiler,ama maşallah gelişimi ayına göre çok çok önde.gözlerine sokuyorum aynen

Bu arada çok fena soğuk algınlığı var bende.yavruma geçecek diye çok korkuyorum. Gece KV bıraktım acile gittim.ateş 39.5 aman dikkat

Millete bakma canim cok biliyor onlar tika kulaklarini elbet donerler boyle kalmazlar uzme kendini gerilik olmaz canim benimkinede diyorlar ben takmiyorum falancanin bebegi takla atiyo diyorlar bide bende her bebek bir olmaz diyorum susuyorlar
Ne bilim canım ya , millet diyor bu neden dönmüyor filan çok bozmuyor morelim haliyle gelişiminde gerilik olmasında:KK43:(

Ne bilim canım ya , millet diyor bu neden dönmüyor filan çok bozmuyor morelim haliyle gelişiminde gerilik olmasında:KK43:(
canım benim oğlan taaa 2 temmuz doğumlu hala dönmüyor her çocuk farklı takma hiç benim komşumun 1 hafta büyük oğlu var yaklaşık 1 aydır dönüyor gel gel yapıyo bizimki daha dönmüyo düşün:)hiiç takmıyorum zamanı gelince yspsr.sen de hiç takma annesi

Millete bakma canim cok biliyor onlar tika kulaklarini elbet donerler boyle kalmazlar uzme kendini gerilik olmaz canim benimkinede diyorlar ben takmiyorum falancanin bebegi takla atiyo diyorlar bide bende her bebek bir olmaz diyorum susuyorlar
Aynen canım ya, bir akrabımzın da benimkisi ne yakın bebeği var diyorlar 5 aylıkken takla atıyordu , yok bilmem ne bozmasam iyi olur er bebekte farklı aonuçta :((

Benimkisi 5.5 aylık ve 3.5 aylıktam beri dönüyo. Sürekli yere oyun halısına koyuyorum. Onda bile durmuyo döne döne parkeye gidiyo

Kızlar takılmayın dönmüyor diye benim.bi arkadaşın bebeği 8.ayda döndü oturdu yaşındadır yürüdü yani hepsi farklı takılmayın sağlığı yerinde mi doktor iyi dedi mi bitti etrafa baksan benimki hasta zayıf gerilik var tüh falan yani

merhaba arkadaşlar 2 ağustos doğumlu 5,5 aylık oğlum için artık süt veremiyorum maalesef :KK43: Bazı arkadaşların sütlerinin fazla olduğunu ve paylaşmak istediklerini okudum. Ankara'da ikamet ediyorum bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? teşekkürler şimdiden.

Nasıl yani canım hiç.mi.donmedi diğer bebişin? Benim kız 31 temmuz doğumlu, 5 .ay kontrolüne gitmeden evde yoğurt yaptım kızıma 1,hafta verdim yedi. Ama kontrolde doktor kilosu iyi acele etme 1 ay daha bekle dedi. Ben de vermedim artık. Seninki kaç kilo doğdu? Ne kadarlık şimdi? Şimdi ne kadar oldu? Çok mu sordum :KK66:
yok canım hiç dönmedi hatta emeklemesi için ayaklarından bile ittiriyodum ama ilerlemiyodu.tam zamanındada yurudu.problem etme sende şimdilik bekle biraz.zaten problem olsa doktor söylerdi.sen ne kadar yoğurt yediriyosun .benimki 1 çorba kaşığı anca yiyor.2.850 gr doğdu.benimkide 31 temmuz doğumlu.

Back