2015 Temmuz Anneleri

Bende öyleyim hemen herseyi öğrensin istiyorum biraz da rahat etmek için sanırım :) oyun halısı almayı düşünüyorum bende öneririmisin ? İşe yarıyormu? :)

Canım benim bebeğim sabah 7 de uyanııyor 8.30 ve 10.30 da olmak üzere yarım saatlik iki uykusu var. Öğlen uykusu bizimde muamma gece de 2.5 satte bir emmek için uyanıyor

Uyur ben de bilmiyorum ama deneyebiliriz. Ben anadizinde sallıyorum gündüzleri. Sallarken müzik açabilirim diye düşündüm.
Valla o konuda bizim bebe de bir garip. Mesela 9 da da uyusa 2 de kalkıyor emmek için 11 de uyusa da. Ben daha geç yatarsa daha geç uyanır mı diye deneysel bir çalışma yapayım dedim. Oğlan cin valla yemedi. Büyüdükçe düzen oturacağına iyice duzensizlesiyor

Bebeğim 35 dk bir uyanır oyüezden uyanmasına yakın yanına gidiyorum zaten gider gitmez kıpırdanmaya başlıyor uykusunu dağıtmadan hemen müdahale ediyorum tekrar dalıyor böyle yaparak uykularını birleştirmeyi hedefliyorum :)) yoksa halim harap 1 saat uyutmak için cabalıyorum zaten yarım saat sonra uyanıyor cok yorucu gercekten bakalım işe yarayacak mı?

Canım daha gec uyutmayı bende denedim ama olmadı :) nitekim olmuyormusta nette arastırıken öyle bir yazıya denk gelmiştim erkende yatırsanız gecte yatırsanız aynı saatte uyanır yazıyordu :) birde sabah 7 de mutlaka uyandırıyorum ki diğer uykularını düzene oturtayım. Böyle böyle çıkar bir yol bulucam derken oğluş yaşına girecek valla :)

Birde esnemeye ve gözlerini ovuşturmaya başladığında mutlaka uyutmalıymışız. Uyku eğitiminde öyleymiş , o uyku anını kaçırırsak cok daha zor olurmuş. Bölük pörçük oldu kızlar ama aklıma geldikçe yazmaya calısıyorum.

Bende öyleyim hemen herseyi öğrensin istiyorum biraz da rahat etmek için sanırım :) oyun halısı almayı düşünüyorum bende öneririmisin ? İşe yarıyormu? :)
Tiny Love aldım. Epey de hevesle ama şimdilik ben yanında durursam ve beynimizin keyfi yerindeyse biraz oyalaniyor. O kadar para verdim ben de inat ettim hergün düzenli koyuyorum. Henüz kendi kendine oylanmayi beceremedik. Bizim oğlan romantik seviyor annesiyle. Hep el ele göz göze diz dize oturalım istiyor. Ulen diyorum ben babanla o kadar romantik yapmadım. Gülüyor sipa :))

Bizde tiny love anakucağını aldık zor bela duruyor oda yanında ben olucamda agu bugu oyalıcam :) çok nazlı bizim bebişler :)

Ben de vazgeçmedim geçtim. Boşuna cebellesiyorum. Akşam 9 da uyutmaya devam. Gerisi fazla mesaiye ye giriyor :) daha çok yorgunluk oluyor.

Ben de vazgeçmedim geçtim. Boşuna cebellesiyorum. Akşam 9 da uyutmaya devam. Gerisi fazla mesaiye ye giriyor :) daha çok yorgunluk oluyor.
Sırasıyla akşam 6 da banyo, masaj , süt, ve uyku düzenini kurdum bir haftadır akşam 7 yada 7-15 gibi uyumuş oluyor sabah 7 ye kadar. Ama gece uyanma sıklığı belli olmuyor 2 kerede kalktığı oluyor 5 kezde. Bu düzeni denesen canım belki işe yarar sende de.

Aynı sırayı takip ediyoruz :) Bizim sadece 8 de uyuyor 7 değil de. Gece iki en az nerdesiniz koca meme acıktım diye uyanıyor. Sabah 7.30 tekmil veriyoruz ailecek. Ben uyandım hadi benimle oyna diye güne başlıyoruz :) ben gece 10 gibi uyursa gece bir kez uyanır mı diye denedim cık yemedi aynı saate uyanmaya devam etti. Akşam 8 de uyutmaya devam :)

Haha :) bu çocuklar bizi madara etti valla :) ben kendime böyle düzen kurmadım :) ona kurduğumuda beğenmiyor illa o yöneticek bizi :) canları saolsun iki aguya buguya içim gidiyor valla bizlerde böyle büyüdük demekki :) hepimize kolay gelsin ozaman :)

Ben bir de uyku icin intermetten karartma perde satin aldim, cunku dusunuyorum gece daha uzun kesintisiz uyuuor, fark karanlik olmasik, ama kullanmaya korkuyorum bu,sefer de aydinlkk hicbir yerde uyumamaya baslarsa diye.. denersem sonuclari yazarim.
canım yapma oyle geceyi gündüzü karıştırır sonra ben bırgun panjurları kapattım tamamen.o kadar guzel uyudukı gündüz.birde baktım gece 12 de uyandık.sabaha kadar uyumadı.bırkaç kere denedım aynı sonuç.bence yapma derım...

Aynen benim de içim gidiyor. Bir de gün geçtikçe sevgimin daha da çoğalıyor inanmıyorum. Kolay gelsin hepimize dediğin gibi :)

Canim ya bisi sorcam bnm.kiz uyusa diyelim 7 de 10 gbi uyaniyor snra saat basi uyaniyor nerdeyse tam.dalamiyormu acaba emiyoda sut varsa uykulu.enzirdikten snra uyaninca hemn nasil daliyor.bide bnm kv ayakta sallamaya slistrdi dedi bna sen.alistrmissin kucakta tutmaya sallamaya boyke daha iyi diyo.nasil uykuya daldiriyosunuz.bnm ki sizinkilersen.kucuk daha ama bnde sallamayi birakmak.istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…