2015 Temmuz Anneleri

Canım benim kv dede ayakta sallamak istedi izin vermedim bide ona alışırsa vay halime. Şimdilik kucağımda uyumak istiyor bende kucağımda uyutuyorum daha cok küçük çünkü. 4 aylık olsun yatağına alıstırmayı düşünüyorum şimdilik. Gaz sancısı uyandırıyor olabilir mi geceleri? Kaç haftalık oldu bebeğin. Benim oğlumda gecen hafta devamlı uyandı emzirince uyudu saat bası ! Ama şimdi geçti her uyandığında emmek istemiyor sizin durumda dönemsel olabilir.

Esnedeiği an uyutmayı dene belki işe yarar

C
canım benim de aynı fakat bu geçici bir dönem annem öyle diyor geçiş dönemimiymiş biraz sabır gerektiriyor oğlum 3 gün gece gündüz 1 saatte bir emdi 4. Gün memeyi reddetti 5. Gün gece 2 saatte 1 gündüz bazen 45 dk 1 saatte emdi bugünün güncesini yeni tutuyorum istersen bi günce tut çocuk doktoru ile görüş

Kızlar doğum yaptığım günden beri ilk defa dun gece sütümü sağdım. Sabah dolapta baktığımda sanki dibe çökmüş gibi. Sağan varsa sizlerin de öyle mi oluyor? Bi de dolaptan çıkarınca sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz? Eşime bi garip geldi , çocuğa taze taze ver, dedi de. Ben de mama yerine bi öğün veririz, dedim.

Ya bnde kucagimda uyutuyodum tmm agrim oluyo belimde ama bnm hosuma gidiyo cocuguma sariliyorum fln.aliyo elimden bi bakmisim uyutiyo bm icerdeykn.esimde ona destek veriyo cok uzuluyorum oyke olunca.70 gunluk olduk genelde hep oyle ya bnmki uyuyo uyaniyo emiyo snra daliyo gbi oluyo yatiriyorum hi saat snra sesler geliyo kisir dongu gbi.saat tam.3de de burnu tikali nefes akmada zorlnmmis oluyo onu acarknde uykusu aciliyo .acmasam agliyo nefes zor aliyo

Bnimde öyle oluyordu canım suyu üste cıkıyor hiç sorun değil ben bi kasenin içine sıcak su koyup süt dolu biberonu içine koyarak ılıtıyorum.

Kv ile birlikte mi oturuyosunuz canım kolay gelsin valla . Eşin neyine destek veriyor anlamadım. Bebek için en huzurlu en güvenli yer annesinşn kolları. Burun tıkanıklığı için biz nemlendirici makine kullanıyoruz evde. Kaloriferlerin üstüne su dolu kaplar koyabilirsin yada ıslak bezler camasırlar vs evin havasını nemlendirir

benimde oglum kucagimda uyuyo ama hiiic pjsman degilim, zaten erkek bebek ne kadar bnimle yatacakki sonra o istemeyecek bu gunler cabuk gececek ve ben bu anlari doya doya yasamak istiyorum

Canim ben gittim ve agrim tamamen gecti ki cok asiri agriyordu yani, doktorun ismi nur turhan, bayindirin icerenkoy hastanesinde, ben doktora karpal tunel oldum demistim muayene etti ve doku zedelenmesi dedi ve kortozon ignesi yapti agri magri kalmadi bu soyledigimin uzerinden iki ay gecti. Bence git mutlaka emzirdigini filan da soyle insallah seninki de boyle igneyle cozulebilir bir seydir yoksa ameliyat filan olsan bebegini emzirmeyi gectim kucagina alamayacaksin

Bir de bu doktora ben o bileklikleri de sormustum bebegini surekli kaldirip indirdigin icin bileklik ise yaramaz hatta o bileklik takiliyken bu tip hareketler yapilirsa daha da kotu oluyor demisti. Fizik tedavi bolumunun doktoru bi bak insallah faydasini gorursun.

valla benim yapmadığım kalmadı. biogaia zinco nurse harveys acı elma yağı çörek otu yağı rezene kimyon çayı sap simplex hiç biri bi şe yaramadı
Biz dun ilk defa hem biogaia hem nurse harveys verdik ve rahat bi gece gecirdi hatta patir patir uyurken kakasini yapti duydum sesini normalde aglar sesi cikmadi uyumaya dwvam etti. Insallah boyle devam eder dua ediyorum valla.

Ay masallah darisi basimiza gece bile gazini cikarmiyorum dedin ya cok ozendim.

Ya aynen ben de ondan tedirgin oldum karartmayi kullanmaya cesaret edemedim daha. Umarim canim ya yoksa bu gidis iyi degil psikolojik harp yasiyoruz uyutmak icin yatirinca agliyor resmen uyutma beni diyor bacak kadar sey..

Biz dun ilk defa hem biogaia hem nurse harveys verdik ve rahat bi gece gecirdi hatta patir patir uyurken kakasini yapti duydum sesini normalde aglar sesi cikmadi uyumaya dwvam etti. Insallah boyle devam eder dua ediyorum valla.
insallah sizde ise yarar ben de bagirsaklarinin kendiliginden gelismesini bekliyorum artik yapacak bisey yok

Ya aynen ben de ondan tedirgin oldum karartmayi kullanmaya cesaret edemedim daha. Umarim canim ya yoksa bu gidis iyi degil psikolojik harp yasiyoruz uyutmak icin yatirinca agliyor resmen uyutma beni diyor bacak kadar sey..
ayni ya sabah 7 de uyandi oglen 40 dk uyudu sonra uyku yok isin garibi esneme goz ovalama falan da yok yani

Tamam canim tesekkurler sanirim yapmiycam korktum daha beter bozulur simdi..

Kizlar oglumu uyutmaya çalışıyorum.yatağında surekli 2 bcagini2 birden havaya kaldirip pat diye indiriyor.sizce neden yapiyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…