• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kv ile birlikte mi oturuyosunuz canım kolay gelsin valla . Eşin neyine destek veriyor anlamadım. Bebek için en huzurlu en güvenli yer annesinşn kolları. Burun tıkanıklığı için biz nemlendirici makine kullanıyoruz evde. Kaloriferlerin üstüne su dolu kaplar koyabilirsin yada ıslak bezler camasırlar vs evin havasını nemlendirir
Yok cnm.Allah korusun kv misafir geldi.yarin gidecek.ins.uykusu duzene girerde bnde raht ederim

Canim ben gittim ve agrim tamamen gecti ki cok asiri agriyordu yani, doktorun ismi nur turhan, bayindirin icerenkoy hastanesinde, ben doktora karpal tunel oldum demistim muayene etti ve doku zedelenmesi dedi ve kortozon ignesi yapti agri magri kalmadi bu soyledigimin uzerinden iki ay gecti. Bence git mutlaka emzirdigini filan da soyle insallah seninki de boyle igneyle cozulebilir bir seydir yoksa ameliyat filan olsan bebegini emzirmeyi gectim kucagina alamayacaksin:63:
Evet en cokta o koyuyo uyurken bile ozluyorum ona nasil dayanirim bilmiyorum... Ya aslinda iki doktor da hc muayene yapmadi biliomusun boyle boyle agrim var dedim hemen tmm ondan olms dedilrr esimde tam aksi bugun mesaiye basladi gitmem zor olacak :$ insallah bi kac gune biterse mesai si gidicem devlet hastanesimi orasi yoksa ozelmi

Ay masallah darisi basimiza gece bile gazini cikarmiyorum dedin ya cok ozendim.
:) 1 bucuk aylikken gaz cikarmak icin kucagima aldigimda surekli uyanmaya basladi bende careyi yuzustu yatirmakta buldum.. ilk baslarda korktm ama yastik koymazsan ve yatagi sertse kendi kendini kurtariyor. Ama gaz ilaci kullanmadan once yatirsamda ckmiyordu gazi ... Ilaclardan cok memnun kaldim

Kızlar doğum yaptığım günden beri ilk defa dun gece sütümü sağdım. Sabah dolapta baktığımda sanki dibe çökmüş gibi. Sağan varsa sizlerin de öyle mi oluyor? Bi de dolaptan çıkarınca sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz? Eşime bi garip geldi , çocuğa taze taze ver, dedi de. Ben de mama yerine bi öğün veririz, dedim.
Canm benimde öyle dibine çöküyo Banada tuhaf geldi bende sağp taze taze veriyorum beklediğinden biberonu sıcak suyun içine koy ısınır o canm

Kizlar oglumu uyutmaya çalışıyorum.yatağında surekli 2 bcagini2 birden havaya kaldirip pat diye indiriyor.sizce neden yapiyo olabilir
Benimki de yapiyor onu bazen, gazina bi bak canim gaz masajlarindan yap, yeniden besle ve uyutmaya devam et:) cok uykusu oldugunda da boyle sacma hareketler yapabiliyorlar.

Evet en cokta o koyuyo uyurken bile ozluyorum ona nasil dayanirim bilmiyorum... Ya aslinda iki doktor da hc muayene yapmadi biliomusun boyle boyle agrim var dedim hemen tmm ondan olms dedilrr esimde tam aksi bugun mesaiye basladi gitmem zor olacak :$ insallah bi kac gune biterse mesai si gidicem devlet hastanesimi orasi yoksa ozelmi
Muayene etmeden veya bi rontgen filan bisey cekmeden nasil senin soyledigine dayanip ameliyat derler inanilir gibi degil! benim soyledigim doktor bas parmagimi cekti buktu biseyler yaptu acitti hatta. Burasi ozel hastane ama sgk hastalarina da bakiyorlardir sanirim ama cagri merkezine filan bi sor canim.

:) 1 bucuk aylikken gaz cikarmak icin kucagima aldigimda surekli uyanmaya basladi bende careyi yuzustu yatirmakta buldum.. ilk baslarda korktm ama yastik koymazsan ve yatagi sertse kendi kendini kurtariyor. Ama gaz ilaci kullanmadan once yatirsamda ckmiyordu gazi ... Ilaclardan cok memnun kaldim
Bebeklerin yuzustu uyuyabilmesi de gelisim asamalarindan biriymis canim yani konusma yurume gibi onlarin daha ufak caplisi tabi.. brnimki henuz uyuyamiyor yuzustu koydigumda kollar bacaklar calisiyor. Seninki o asamayi gecmis masallah.

Bebegimin ayak tirnaklari dogdugundan beri hic kesilmedi uzamadi cunku sizce normal mi arkadaslar ya? Siz kestiniz mi?

Bebegimin ayak tirnaklari dogdugundan beri hic kesilmedi uzamadi cunku sizce normal mi arkadaslar ya? Siz kestiniz mi?
Bende daha kesmedim canim normaldir herhalde...
Maflor u gaz icin vermsti cnm suana kdr ishal veya kabizlik hic yasamadik cok sukur...

Kizlar oglumu uyutmaya çalışıyorum.yatağında surekli 2 bcagini2 birden havaya kaldirip pat diye indiriyor.sizce neden yapiyo olabilir
bence ayaklarını keşfediyorlar ondan yapıyor olabilir

biz de ayak tırnaklarını kesmedik uzayanlar da kendisi düşüyor heralde

Günaydınlar Dostlar :)
Sabahları bebecikleriniz kaçta uyanıyor? Biz 7.30 tekmil vermek suretiyle ayaktayız. Gün o saatlerde tam ışimaya başlıyor ve uyanıyor. Demek ki diyorum gün ışığıyla uyanıyoruz. Beni bir korku almadı değil. Şöyle ki yakın zamanda saatler ileri alınacak. Bu demek ki bizim oğlan 6.30 da mı uyanacak? Sabah güç bela gözümü açıyorum. 6.30 nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Sizce bizim oğlan biyolojik saatini bir saat ileri alır mı?

Sabahları bebecikleriniz kaçta uyanıyor? Biz 7.30 tekmil vermek suretiyle ayaktayız. Gün o saatlerde tam ışimaya başlıyor ve uyanıyor. Demek ki diyorum gün ışığıyla uyanıyoruz. Beni bir korku almadı değil. Şöyle ki yakın zamanda saatler ileri alınacak. Bu demek ki bizim oğlan 6.30 da mı uyanacak? Sabah güç bela gözümü açıyorum. 6.30 nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Sizce bizim oğlan biyolojik saatini bir saat ileri alır mı?
6.30 da hava karanlık oluyor canım zaten kışa döndüğümüz için sanmıyorum erken kalkcgını ben geçen anlatıyorum oğluuuum kısın cok uyunuur gec kalkılıır üşümemek için iyice yatılır falan diye :)

nım bizimki en geç 7 de uyanıyo:( gece uykularımız da bozuldu:( düzene girer mi tekrar bilmiyorum

Kizlar bugun 4 aylik olduk.kilosu 7200 boyu 63.kilo alimi ve boy uzamasi yavasladi.geceleri cok uyaniyo.uykusu cok hafif.acaba mama mi versem gece diye dusunuyorum.cok yipratici uykusuzluk

S
k7zlar ben mamaya basladim evolvia onerdi doktorum gunde 2 kez veriyorum ama bi de hipp markasini duydum.mama kullananlar tavsiye verir misiniz? bi de sanki 2 gundur kakasi susuz gibi kabiz falan mi oluyo acaba Allah korusun. bir de mama veren arkadaslar su veriyor musunuz ekstra?
Su verilecek tabi ki. Mamada kabizlik sorunu cok oluyor

Kızlar baby me ıslak mendil geldi ebebekyen e burdaki yorumlardan etkilenip 2 koli aldım ve ben aşırı beğenilerin abartılı olduğunu anladım unibaby yeni doğanla kıyaslanmış ona çok daha iyi diyenler olmuştu alakası yokmuş bir kere baby me mendili daha kuru ve çok sert bebeğin poposunu gazete sürmüş gibi hissediyoruz,göz yakmasıda unibaby ile aynı bir fark yok ikiside yakmıyor yani:( elimde kaldı eşe dosta vercem.

Back