2015 Temmuz Anneleri

sağolanım veriyim bende

Uc veya dorduncu ayda biter diyorlar, ucuncu ayi kacirdik insallah dort aylikta kurtuluruz. Bazen daha da uzadigi da olabiliyormus. Valla biz biogaia ile birlikte nurse harveys de vermeye basladik bugun umarim ise yarar.
valla benim yapmadığım kalmadı. biogaia zinco nurse harveys acı elma yağı çörek otu yağı rezene kimyon çayı sap simplex hiç biri bi şe yaramadı

ayu bizimki bi sesi ar sorma milleti rahatsız etmeyelim diye ne yapacağımıI şaşır

Canım ben veriyorum aptamil denedik sevmedi sma kullanıyorum anne sütüne en yakını oymuş sanırım. Tavsiye ederim. Mamadan sonrada su veriyorum ne olur ne olmaz diye bir yemek kaşığı kadar . Kabızlık olabilir mi ama emin değilim.

Senide göremiyordum canım ne yapıyorsun döndün mü işe. Ya bende bilgisayar yok kk da telefondan zor oluyor. Face rahat kızlar. Buradaki nickle açın bi face sadece grup için. Sohbet edelim yine
CNm ben face kullanamıyrm , işe dönmedim ücretiniz izin Alcam bebeğimi ev hanımlıpını tadını çıkarmak istiyorm usanmışım çalışmaktan

Bende uUn uzun arastırıyorum dediğin gibi bi uygulama cok zor vi süreç ama yapılırsa işe yararaa vok faydalı
Venım oğlum son gunlerde biraz daha rahat uykuya geçiyor
Şöyle ki
Kundakta yanına uzanıyorum veya kucagıma alıyorum ninni söylüyorum ve beş dk sonra uyumuş oluyor ama sonra kendi kendine uyanıp tekrar uyumaya dönmüyor şimdilik böyle ama uyku eğitimi vermeyi planlıyorum

Avrupa yakasindayim ama gitme imkanim olabilir aslinda... Sen gittinmi canm gittiysen bi faydasini gordunmu ?? Bilekliklerimi taktim bir kac gun ama agrim daha beter oldu. Ameliyat olayim desem bebegimi dusunuyorum. Bilmiyorum ya sinirlerimi cok bozuyor bu durum...

valla benim yapmadığım kalmadı. biogaia zinco nurse harveys acı elma yağı çörek otu yağı rezene kimyon çayı sap simplex hiç biri bi şe yaramadı
Canim benimde cogu ise yaramadi doktorum neobaby diye bir surup ve maflor diye bir damla verdi ve suan hic ama hic gaz sikintimiz yok allaha sukur.. gece bile yedirdikten sonra gazini cikarmiyorum.. zaten yuzustu yatmaya alisti hic sirt ustu uyumuyor buda uykuda gaz cikarmasini kolaylastiriyor..

Gunaydin Dostlar
Ben de gündüz uykularınız artık çok azaldığından bahsedecektim ki çoğunuz yazmışsınız. Bizim de gündüz uykuları epey azaldı. Ses duyarlılığı mi yoksa büyüdükçe daha fazla uyanık kalma isteğimi bilemiyorum ama epey yorucu oluyor bu durum. Psikolojik olarak yorucu. Tam uyudu bir kahve içeyim iki kelam bir şey okuyayım diyorum hop içerden ben uyandım sesleri geliyor. Henüz ve hala benden başka ilgilendiği bir şey olmadığı için nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum maalesef Keşke bir düzenimiz olsa ama çok erken bir talep mi bilemiyorum.
Hepinizin bebecigine bol gülücüklü keyifli günler diliyorum. Yanaciklarindan öpüyorum :)

Evet canım öyleymiş dün baya araştırdım. Bu dönemden sonra bebek yeni birşeyler öğrenirmiş, oğlum eliyle birşeyler tutmayı öğrendi bir kaç gün önce sanırım bu yüzden oldu
Canım oğlum bir şeyler tutmayı öğrendi derken bir şey merak ediyorum. Acaba yanındaki nesneleri mi tutuyor yoksa uzattığın bir oyuncağı mesela eliyle mi kavriyor? Merak ediyorum bizim oğlan henüz eliyle uzanıp bir şey tutamıyor.

Ben bir de uyku icin intermetten karartma perde satin aldim, cunku dusunuyorum gece daha uzun kesintisiz uyuuor, fark karanlik olmasik, ama kullanmaya korkuyorum bu,sefer de aydinlkk hicbir yerde uyumamaya baslarsa diye.. denersem sonuclari yazarim.
Aslinda ben de karartma perde düşündüm. Ve fakat bu sefer de uyumak için hep karanlık bir ortam arar diye vazgeçtim. Uyumak için mutlak sessiz ve karanlık ortamlar yaratırsam her uykusu geldiğinde bu talebi yerine getirmesi ister diye tedirgin oldum. Gündelik yaşamda o kadar ideal ortam yaratmak mümkün olmayabilir. Ben her koşulda uyuyabilsin istiyorum. Sokakta gürültüde annemin evinde arkadaş gezmesinde vs. Uzun oldu ya istek benden ya yaşatacak olan o :) Umarim öyle olur :)

Eline yumuşak nesneler veriyorum canım tutup ağzına götürüyor, ne olduğunu anlamaya calısıyor. Bazende ana kucağındaki dönencesinin oyuncaklarına uzanmaya calısıyor. Kısa süreli oluyor bu bahsettiklerim tsbi canım sende bebeğinin eline ince tutabileceği yumusak nesneler ver , ben hergün yaptım bunu sonunda ellerinin yumuk yumruklarını açıp dikkat kesildi . Bebeğin kaç günlük canım benim oğlum bugün 94 günlük oldu

Evet çok mantıklı ben devamlı tv yada müzik açıyorum ki evde ses olsun seste de uyuyabilsin diye. Bu sıralar da aynı müzikle uyutmaya başladım. Arkadasımın bebeği 5 aylık , 3 aylık olduğundan beri aynı müzikle uyutmus şimdi bebeği o müziği duyunca direkt gözlerini kapatıyormuş :) denemeye değer :)

105 günlük olduk biz. Uyandığında battaniyesini tutuyor. Yanına oyuncak koyunca eliyle çekip ağzına götürüyor. Mesela oyun halısı aldım. Halıda asılı oyuncaklara uzanamiyor. Sanırım onun için bi 4. Ayı bekleyeceğiz. Ben aceleciyim biraz sanırım. Bir şeylerle biraz oyalansin çok istiyorum :)

Harika denemeye değmez mi deger tabiki.Ama hangi müzik olacak onu bulmak lazım. Senin tercih ettiğiniz melodi nedir mesela? Klasik müzik jazz mi ya da bebek müzikleri mi?

müzik fiki güzel ama ne zaman uyuyacağını nerden biliyosunuz? bizimkinin hiç belli bi saati yok ne zaman isterse o zaman uyuyo zaten emerkrn ıyuyo kızlar bi de bizim gece uyku düzenimiz bozuldu. 4 saat falan uyutdu önceden kesintisiz şimdi rn fazla 2 saatte bir en fzla ama bu uyanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…