• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canim ya bisi sorcam bnm.kiz uyusa diyelim 7 de 10 gbi uyaniyor snra saat basi uyaniyor nerdeyse tam.dalamiyormu acaba emiyoda sut varsa uykulu.enzirdikten snra uyaninca hemn nasil daliyor.bide bnm kv ayakta sallamaya slistrdi dedi bna sen.alistrmissin kucakta tutmaya sallamaya boyke daha iyi diyo.nasil uykuya daldiriyosunuz.bnm ki sizinkilersen.kucuk daha ama bnde sallamayi birakmak.istiyorum
Canım benim kv dede ayakta sallamak istedi izin vermedim bide ona alışırsa vay halime. Şimdilik kucağımda uyumak istiyor bende kucağımda uyutuyorum daha cok küçük çünkü. 4 aylık olsun yatağına alıstırmayı düşünüyorum şimdilik. Gaz sancısı uyandırıyor olabilir mi geceleri? Kaç haftalık oldu bebeğin. Benim oğlumda gecen hafta devamlı uyandı emzirince uyudu saat bası ! Ama şimdi geçti her uyandığında emmek istemiyor sizin durumda dönemsel olabilir.

Canim ya bisi sorcam bnm.kiz uyusa diyelim 7 de 10 gbi uyaniyor snra saat basi uyaniyor nerdeyse tam.dalamiyormu acaba emiyoda sut varsa uykulu.enzirdikten snra uyaninca hemn nasil daliyor.bide bnm kv ayakta sallamaya slistrdi dedi bna sen.alistrmissin kucakta tutmaya sallamaya boyke daha iyi diyo.nasil uykuya daldiriyosunuz.bnm ki sizinkilersen.kucuk daha ama bnde sallamayi birakmak.istiyorum
Esnedeiği an uyutmayı dene belki işe yarar

C
müzik fiki güzel ama ne zaman uyuyacağını nerden biliyosunuz? bizimkinin hiç belli bi saati yok ne zaman isterse o zaman uyuyo:KK43: zaten emerkrn ıyuyo:KK43: kızlar bi de bizim gece uyku düzenimiz bozuldu. 4 saat falan uyutdu önceden kesintisiz şimdi rn fazla 2 saatte bir en fzla ama bu uyanıyo:KK43:
canım benim de aynı fakat bu geçici bir dönem annem öyle diyor geçiş dönemimiymiş biraz sabır gerektiriyor oğlum 3 gün gece gündüz 1 saatte bir emdi 4. Gün memeyi reddetti 5. Gün gece 2 saatte 1 gündüz bazen 45 dk 1 saatte emdi bugünün güncesini yeni tutuyorum istersen bi günce tut çocuk doktoru ile görüş

Kızlar doğum yaptığım günden beri ilk defa dun gece sütümü sağdım. Sabah dolapta baktığımda sanki dibe çökmüş gibi. Sağan varsa sizlerin de öyle mi oluyor? Bi de dolaptan çıkarınca sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz? Eşime bi garip geldi , çocuğa taze taze ver, dedi de. Ben de mama yerine bi öğün veririz, dedim.

Canım benim kv dede ayakta sallamak istedi izin vermedim bide ona alışırsa vay halime. Şimdilik kucağımda uyumak istiyor bende kucağımda uyutuyorum daha cok küçük çünkü. 4 aylık olsun yatağına alıstırmayı düşünüyorum şimdilik. Gaz sancısı uyandırıyor olabilir mi geceleri? Kaç haftalık oldu bebeğin. Benim oğlumda gecen hafta devamlı uyandı emzirince uyudu saat bası ! Ama şimdi geçti her uyandığında emmek istemiyor sizin durumda dönemsel olabilir.
Ya bnde kucagimda uyutuyodum tmm agrim oluyo belimde ama bnm hosuma gidiyo cocuguma sariliyorum fln.aliyo elimden bi bakmisim uyutiyo bm icerdeykn.esimde ona destek veriyo cok uzuluyorum oyke olunca.70 gunluk olduk genelde hep oyle ya bnmki uyuyo uyaniyo emiyo snra daliyo gbi oluyo yatiriyorum hi saat snra sesler geliyo kisir dongu gbi.saat tam.3de de burnu tikali nefes akmada zorlnmmis oluyo onu acarknde uykusu aciliyo .acmasam agliyo nefes zor aliyo

Kızlar doğum yaptığım günden beri ilk defa dun gece sütümü sağdım. Sabah dolapta baktığımda sanki dibe çökmüş gibi. Sağan varsa sizlerin de öyle mi oluyor? Bi de dolaptan çıkarınca sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz? Eşime bi garip geldi , çocuğa taze taze ver, dedi de. Ben de mama yerine bi öğün veririz, dedim.
Bnimde öyle oluyordu canım suyu üste cıkıyor hiç sorun değil ben bi kasenin içine sıcak su koyup süt dolu biberonu içine koyarak ılıtıyorum.

Ya bnde kucagimda uyutuyodum tmm agrim oluyo belimde ama bnm hosuma gidiyo cocuguma sariliyorum fln.aliyo elimden bi bakmisim uyutiyo bm icerdeykn.esimde ona destek veriyo cok uzuluyorum oyke olunca.70 gunluk olduk genelde hep oyle ya bnmki uyuyo uyaniyo emiyo snra daliyo gbi oluyo yatiriyorum hi saat snra sesler geliyo kisir dongu gbi.saat tam.3de de burnu tikali nefes akmada zorlnmmis oluyo onu acarknde uykusu aciliyo .acmasam agliyo nefes zor aliyo
Kv ile birlikte mi oturuyosunuz canım kolay gelsin valla . Eşin neyine destek veriyor anlamadım. Bebek için en huzurlu en güvenli yer annesinşn kolları. Burun tıkanıklığı için biz nemlendirici makine kullanıyoruz evde. Kaloriferlerin üstüne su dolu kaplar koyabilirsin yada ıslak bezler camasırlar vs evin havasını nemlendirir

benimde oglum kucagimda uyuyo ama hiiic pjsman degilim, zaten erkek bebek ne kadar bnimle yatacakki sonra o istemeyecek:( bu gunler cabuk gececek ve ben bu anlari doya doya yasamak istiyorum

Avrupa yakasindayim ama gitme imkanim olabilir aslinda... Sen gittinmi canm gittiysen bi faydasini gordunmu ?? Bilekliklerimi taktim bir kac gun ama agrim daha beter oldu. Ameliyat olayim desem bebegimi dusunuyorum. Bilmiyorum ya sinirlerimi cok bozuyor bu durum...
Canim ben gittim ve agrim tamamen gecti ki cok asiri agriyordu yani, doktorun ismi nur turhan, bayindirin icerenkoy hastanesinde, ben doktora karpal tunel oldum demistim muayene etti ve doku zedelenmesi dedi ve kortozon ignesi yapti agri magri kalmadi bu soyledigimin uzerinden iki ay gecti. Bence git mutlaka emzirdigini filan da soyle insallah seninki de boyle igneyle cozulebilir bir seydir yoksa ameliyat filan olsan bebegini emzirmeyi gectim kucagina alamayacaksin:63:

Avrupa yakasindayim ama gitme imkanim olabilir aslinda... Sen gittinmi canm gittiysen bi faydasini gordunmu ?? Bilekliklerimi taktim bir kac gun ama agrim daha beter oldu. Ameliyat olayim desem bebegimi dusunuyorum. Bilmiyorum ya sinirlerimi cok bozuyor bu durum...
Bir de bu doktora ben o bileklikleri de sormustum bebegini surekli kaldirip indirdigin icin bileklik ise yaramaz hatta o bileklik takiliyken bu tip hareketler yapilirsa daha da kotu oluyor demisti. Fizik tedavi bolumunun doktoru bi bak insallah faydasini gorursun.

valla benim yapmadığım kalmadı. biogaia zinco nurse harveys acı elma yağı çörek otu yağı rezene kimyon çayı sap simplex hiç biri bi şe yaramadı
Biz dun ilk defa hem biogaia hem nurse harveys verdik ve rahat bi gece gecirdi hatta patir patir uyurken kakasini yapti duydum sesini normalde aglar sesi cikmadi uyumaya dwvam etti. Insallah boyle devam eder dua ediyorum valla.

Canim benimde cogu ise yaramadi doktorum neobaby diye bir surup ve maflor diye bir damla verdi ve suan hic ama hic gaz sikintimiz yok allaha sukur.. gece bile yedirdikten sonra gazini cikarmiyorum.. zaten yuzustu yatmaya alisti hic sirt ustu uyumuyor buda uykuda gaz cikarmasini kolaylastiriyor..
Ay masallah darisi basimiza gece bile gazini cikarmiyorum dedin ya cok ozendim.

Aslinda ben de karartma perde düşündüm. Ve fakat bu sefer de uyumak için hep karanlık bir ortam arar diye vazgeçtim. Uyumak için mutlak sessiz ve karanlık ortamlar yaratırsam her uykusu geldiğinde bu talebi yerine getirmesi ister diye tedirgin oldum. Gündelik yaşamda o kadar ideal ortam yaratmak mümkün olmayabilir. Ben her koşulda uyuyabilsin istiyorum. Sokakta gürültüde annemin evinde arkadaş gezmesinde vs. Uzun oldu ya istek benden ya yaşatacak olan o :) Umarim öyle olur :)
Ya aynen ben de ondan tedirgin oldum karartmayi kullanmaya cesaret edemedim daha. Umarim canim ya yoksa bu gidis iyi degil psikolojik harp yasiyoruz uyutmak icin yatirinca agliyor resmen uyutma beni diyor bacak kadar sey..

Biz dun ilk defa hem biogaia hem nurse harveys verdik ve rahat bi gece gecirdi hatta patir patir uyurken kakasini yapti duydum sesini normalde aglar sesi cikmadi uyumaya dwvam etti. Insallah boyle devam eder dua ediyorum valla.
insallah sizde ise yarar ben de bagirsaklarinin kendiliginden gelismesini bekliyorum artik yapacak bisey yok:(

Ya aynen ben de ondan tedirgin oldum karartmayi kullanmaya cesaret edemedim daha. Umarim canim ya yoksa bu gidis iyi degil psikolojik harp yasiyoruz uyutmak icin yatirinca agliyor resmen uyutma beni diyor bacak kadar sey..
ayni ya sabah 7 de uyandi oglen 40 dk uyudu sonra uyku yok isin garibi esneme goz ovalama falan da yok yani

canım yapma oyle geceyi gündüzü karıştırır sonra ben bırgun panjurları kapattım tamamen.o kadar guzel uyudukı gündüz.birde baktım gece 12 de uyandık.sabaha kadar uyumadı.bırkaç kere denedım aynı sonuç.bence yapma derım...
Tamam canim tesekkurler sanirim yapmiycam korktum daha beter bozulur simdi..

Kizlar oglumu uyutmaya çalışıyorum.yatağında surekli 2 bcagini2 birden havaya kaldirip pat diye indiriyor.sizce neden yapiyo olabilir

Back