- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.801
Al benden de o kadar..ayni sekilde.tam uykusunu alamayınca da sinirli oluyor.meme verince yatırınca uyutmak icin yaptigim herseyde çığlık cigliga agliyor.ama bi yandan uykusuzluktan ölüyor.zor bela uyuttugumda max.yarim saat sonra yine ayni kisir döngü.cok yorucu oluyo gündüzleri uykusu gelecek diye aklim çıkıyorBu arada benim bebeğim gündüz bölük pörçük 15 dk bazen yarım saat uyuyor uyanıyor deliksiz uyuyamıyor devamlı geri uyutmaya çalısıyorum cok yoruldum artık parke sesine kapı sesine nefesime bile uyanıyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Uyku eğitimine başlayayım dedim ama daha onun için cok küçük sanırım. Kendi kendinize yöntem geliştirdiniz mi ?
ayyy ayni ya kucagimda uyuyo yatiriyorum hoop uyaniyoAl benden de o kadar..ayni sekilde.tam uykusunu alamayınca da sinirli oluyor.meme verince yatırınca uyutmak icin yaptigim herseyde çığlık cigliga agliyor.ama bi yandan uykusuzluktan ölüyor.zor bela uyuttugumda max.yarim saat sonra yine ayni kisir döngü.cok yorucu oluyo gündüzleri uykusu gelecek diye aklim çıkıyor
k7zlar ben mamaya basladim evolvia onerdi doktorum gunde 2 kez veriyorum ama bi de hipp markasini duydum.mama kullananlar tavsiye verir misiniz? bi de sanki 2 gundur kakasi susuz gibi kabiz falan mi oluyo acaba Allah korusun. bir de mama veren arkadaslar su veriyor musunuz ekstra?
İngilizce wonder weeks olarak geçiyor bi araştır bu arada uyku eğitimi için erken ve anladığım kadarıyla bu yıpranma ile zor istersen beyaz gürültü (kolik müziği) ile uyut sese duyarlılık zamanla azalıyor kucağımda geziyoruz daha yazamadımBu arada benim bebeğim gündüz bölük pörçük 15 dk bazen yarım saat uyuyor uyanıyor deliksiz uyuyamıyor devamlı geri uyutmaya çalısıyorum cok yoruldum artık parke sesine kapı sesine nefesime bile uyanıyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Uyku eğitimine başlayayım dedim ama daha onun için cok küçük sanırım. Kendi kendinize yöntem geliştirdiniz mi ?
canım cevap yazıcam tekrar prens huysuzCanım bazen benim oğlumda yapıyor onu ama zaten sinirli huysuz oluyor yaptığında. Senin bebeğin durduk yere mi yapıyor ?
Evet kızlar,maya seyma Cansu,dilasa watermelon dag bir sürü arkadaş burayı da unutmayın ama(
Bu arada benim bebeğim gündüz bölük pörçük 15 dk bazen yarım saat uyuyor uyanıyor deliksiz uyuyamıyor devamlı geri uyutmaya çalısıyorum cok yoruldum artık parke sesine kapı sesine nefesime bile uyanıyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Uyku eğitimine başlayayım dedim ama daha onun için cok küçük sanırım. Kendi kendinize yöntem geliştirdiniz mi ?
k7zlar ben mamaya basladim evolvia onerdi doktorum gunde 2 kez veriyorum ama bi de hipp markasini duydum.mama kullananlar tavsiye verir misiniz? bi de sanki 2 gundur kakasi susuz gibi kabiz falan mi oluyo acaba Allah korusun. bir de mama veren arkadaslar su veriyor musunuz ekstra?
Büyüme atağı neymiş ki ne oluyomuş iyice zorlaşıyormu herşey büyüyor derken
Kızlar acil yardım
bebeğinin sadece kafası atesli olan varmı nenim bebisim arada bi başi atesli oluyordu ve aağrı olduğunu da düşünüyorumnormal demişlerdi amaaa[/QUOTE canım ateş normal başta içine sinmezse ateşini ölç yoksa bi ecz git ölçüyorlar
Kızlar acil yardım
bebeğinin sadece kafası atesli olan varmı nenim bebisim arada bi başi atesli oluyordu ve aağrı olduğunu da düşünüyorumnormal demişlerdi amaaa
Ben de uyku egitimini araştırdım.4.aydan sonra tavsiye ediyolar genelde.biz zaten 3,5 aylik olduk.ama oldukca sabir isteyen bi surec.aglamalara biraz sabretmek gerek.bebek uykuya nasil gectiyse uykusu hafifledigi an yine ayni ortami istermiaayyy ayni ya kucagimda uyuyo yatiriyorum hoop uyaniyobi de cok huysuz hicbiseyden memnun olmuyo surekli mizmiz nasil vakit gecirecegim bilmiyorum bi de yarin babamiz da yok yalniziz dua edin zor olmasin bu arada bizim gaz sorunumuz bitmedi daha ya ne zaman gececek
keske bunun bi ortasi olsa part time calisma mesela.. ogretmenler yani tam gun calismayanlar cook sansli cok ozeniyorum.kızlar bence ne güzel bebegınıze kendınız bakabileceksınız.benım ıznım bıtıyor ve bebegımı ırakıp işe gıtmek zorundayım.keşke evde sıkılsam ama kızım yanımda olsa.
Canim buyume atagi esnasinda memeye daha cok yapisip huysuzluklari artiyormus, saat basi emmek ornegin, memeyi almak istemiyorsa atak degildir sanmam, tabi hem memeye bagirip hem emiyorsa atak olabilir.Kızlar bebeğim bir anda memeyi görünce bağırmaya başladı büyüme atağı olabilir mi
Ayni durumdayiz 45 dakikadan fazla uyuyamiyor ve gurultuye karsi cok hassas kocamla evde fisir fisir parmak ucunda canimiz cikti. Yalniz gece uykusu iyi cok sukur. Bir arkadasimin uc yasinda cocugu gurultu hassasiyeti zamanla ortadan kalkiyormus, heralde iyice ortama eve filan alismalari gerekiyor, uyurken sicramasina sebep olan moro refleksi de azaliyor benim gozlemim, belki boyle boyle gumdiz uykularu da uzayacaktir umalim. Ben egitim filan vermiyorum egitim vermeye kalksam o beni egitir. Simdilik sadece gunduz bir bucuk iki saatten fazla uyamik kalmasima izin vermiyorum o kadar bu sekilde huysuzlugu biraz olsun azaliyor.Bu arada benim bebeğim gündüz bölük pörçük 15 dk bazen yarım saat uyuyor uyanıyor deliksiz uyuyamıyor devamlı geri uyutmaya çalısıyorum cok yoruldum artık parke sesine kapı sesine nefesime bile uyanıyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Uyku eğitimine başlayayım dedim ama daha onun için cok küçük sanırım. Kendi kendinize yöntem geliştirdiniz mi ?
Uc veya dorduncu ayda biter diyorlar, ucuncu ayi kacirdik insallah dort aylikta kurtuluruz. Bazen daha da uzadigi da olabiliyormus. Valla biz biogaia ile birlikte nurse harveys de vermeye basladik bugun umarim ise yarar.ayyy ayni ya kucagimda uyuyo yatiriyorum hoop uyaniyobi de cok huysuz hicbiseyden memnun olmuyo surekli mizmiz nasil vakit gecirecegim bilmiyorum bi de yarin babamiz da yok yalniziz dua edin zor olmasin bu arada bizim gaz sorunumuz bitmedi daha ya ne zaman gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?