- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.144
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.581
Bende hala olmadım ayın 13 ünde 3 ay olacak doğum yapalı. Düzenim daha oturmadı hormonlar vs ne zormuş kadın olmakKazılar adet oldumuz mı ben daha olmadım ve çok korkuyorum, ya yine gebeysem diye korkudan test te yapmıyrm sizde oldunuz mı
O bez 15 yil OÖnce ilk çıktığında annem kardeşime kkullanmıştı iyi diyodu şimdi nasıl bilmem bence bez için çok fazla para harcamaya değmez taşırmasın yeter ben sleepy kullanıyorum memnunum fiyatida uygunKıŞR ÖNLEM BEBEK Bezi kullanan yokmuben kullansam mmı bilemedim
Marketlerde varmu canim sizinti oluyomu memnunmusun bende numune istedim fiyati konusunda fikrim yok amaO bez 15 yil OÖnce ilk çıktığında annem kardeşime kkullanmıştı iyi diyodu şimdi nasıl bilmem bence bez için çok fazla para harcamaya değmez taşırmasın yeter ben sleepy kullanıyorum memnunum fiyatida uygun
Canım bu mesajdan sonraydı randevu gittik çektirdik normal çıktıCanım kalça ultrasonu çektirdiniz mi.daha önce? Bizim doktor da 3 . Ay dolunca gelince yaptırırız dedi. Ben de bi sorun var mıdır merak ediyorum.
Canım 2,5 aylıktı aldığımda çok ilgisini çekti. Bence alabilirsin. Şimdi 3,5 aylık hala severek oynuyo daha çok anlamaya başladı şimdş tabi.Bebişin ne kadarlık canım? Benim kızım 69,günlük ben de oyalansın istiyorum da ondan sordum.
Benimde 3 ay 10 gün oldu olmadım ama emzirirken hiç olmayanlar varBende hala olmadım ayın 13 ünde 3 ay olacak doğum yapalı. Düzenim daha oturmadı hormonlar vs ne zormuş kadın olmak
Bizde 70 gunluk olduk gecen hafta 4.900 grdı kilo alımı cook azanne sutu hemde mama takvıyesı ama yınede kılo alımı az sizler ne durumdasınız ve gazımız cook var onerılerınız varmıı
Ayni sikayetler bendede mevcut. Ayriva benim bileklerimde sorun var hamilelikte hormonlardan dolayi bileklrrimde karpal tunel sendromu yani sinir sikismasi olustu... 15 gun icerisinde gecmezse aneliyat demisti ortopedi doktorum ama cesaret edemedim.. giderek daha kotu olmaya basladi sali gunu randevum var bakalim nolcak :$ doktora mutlaka bir gorun derimKızlar doğumdan beri ayaklarim ayak tabanim ayak bilehim elim elimin parmakları çok feci agriyo.sabah ayaklarimin üzerine basamiyorum resmen topalliyorum.öğleye kadar oluyo bu durum.yaşayan var mi korkuyorum.gece bebegimi kucaklarken bile zorlaniyorum
Ne kadarlıktınız canım?Canım bu mesajdan sonraydı randevu gittik çektirdik normal çıktı
İşte tam 3 aylık olunca yani geçen hafta yaptırdık.Ne kadarlıktınız canım?
Bence kokulu şeyler kullanmamak gerek. Prima da hafif bi pudra kokusu var ona bile sinir oluyorum. Tam kokusuz kaliteli bez bulsam onu kullanıcam.Kızlar bu sleepy nin numunesi geldi kokulu,mentollü gibi sanki,ben güvenemedim sizinki de öyle mi?
Çok sık emzir bir de gece 2 kez uyandır emzir 3 saatte bir gibi bak nasıl kilo alıyor gör. Mamaya başlamaktanda korkma günde tek öğün mama veriyorum ben tüm aile çocuk doktoru onlar önerdi. O kadar mamadan bir şey olmaz destek olsun diye sonuçta anne sütünü kesip sırf mama vermeyeceksin ki. Ayrıca hiç sütün olmasa sırf mama verecektin. Sonuçta bu mamalarda besin öğeleri yüksek mamalar zararı yok. Sen devamlı emzir almamaya devam ederse destek olarak başlayabilirsin. Emzirdikçe sütün artar arttıkça sen daha çok emzirme isteği duyarsın. Kendine dert etme arkadaşım, sütün etkilenir. Bunlar doğal süreçler.başlamadım şindi daha sık emziriyorum 1 hafta sonra kontrole gidicem bakalım inşallah alır kilo
Bizde vazgeçtik denemekten aşırı kokuyordu çünkü, zaten sleepy burda çok övülünce bir bakalım demiştik, bende prima kullanıyorum sen söyleyince kokladım da çok hafif var bir koku ama oda olsun çünkü o hepsinde var bence...Bence kokulu şeyler kullanmamak gerek. Prima da hafif bi pudra kokusu var ona bile sinir oluyorum. Tam kokusuz kaliteli bez bulsam onu kullanıcam.
canım kan sekerınıyukseltıp bebeğin beynıne zarar verıyor cok yenılınce dedı cok az tadımlık yenecekmış aman dıkkat etAyy bn hep yiyorum ya.ne gbi zarari oluyomus canim.bnada aksine ye dedi
canım aynı durum bendede var.bende yorgunluktan dıye düşünüyorum.acaba neden oluyorkıKızlar doğumdan beri ayaklarim ayak tabanim ayak bilehim elim elimin parmakları çok feci agriyo.sabah ayaklarimin üzerine basamiyorum resmen topalliyorum.öğleye kadar oluyo bu durum.yaşayan var mi korkuyorum.gece bebegimi kucaklarken bile zorlaniyorum
canım bız evde lambayı hıc acmıyoruz.o uyuyana kadar aynı odadaysak.gece lambası yada loş bır ısık ac .odasında da oyle yapıyoruz.korıdorun ısıgını acıyoruz.Lambaya bakmasina engel olamayiz ki tv kapatilir da
canım bızım evde hıc televızyon acılmaz.bende eşimde televızyon ızlemeyı sevmıyoruz.bence zararlıKizlar benim oglan tv seyrediyor izin vermelimiyim renkler dikkatini cekiyor sanirim
Netten mi alıyorsun canım ,bencede imkan olsa prima can bebe molfiks alırım hep ama bütçeyi zorluyor malesefO bez 15 yil OÖnce ilk çıktığında annem kardeşime kkullanmıştı iyi diyodu şimdi nasıl bilmem bence bez için çok fazla para harcamaya değmez taşırmasın yeter ben sleepy kullanıyorum memnunum fiyatida uygun
Aynısı canım kafayı yicem eşime dedim ama 2 kez korunmasız ilişki oldu, vücut yeni çıktı,doğumdan daha organlar yeni buldu yolunu,hem bebeğim emiyor ona en az 1 buçuk sene emzirmem istiyorumBen de olmadım ve aynı korku bende de varpsikolojik midir nedir midem bulanıyor bi de bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?