• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bizde vazgeçtik denemekten aşırı kokuyordu çünkü, zaten sleepy burda çok övülünce bir bakalım demiştik, bende prima kullanıyorum sen söyleyince kokladım da çok hafif var bir koku ama oda olsun çünkü o hepsinde var bence...
Prima açık ara çok iyi zaten canım:(

Prima açık ara çok iyi zaten canım:KK43:
Ben de 1 paket sleepy aldim netten.pudra krem gibi kokuyor.normalde molfix kullaniyordum o da kokuli ama sleepy daha yogun.molfixe geri dönücem.A101de ve sok markette uygun cnm biz hep ordan aliyoruz molfixi.diger bezleri zaten hic denemedim boykotlu marka oldugu icin prima ve huggies.cok sukur pisik sorunumuz olmadi

Ne olacak böyle hiç bilmiyorum :) allah yardımcımız olsun valla diş değil galiba bende ellerini keşfettiğini düşünüyorum :)
Bilmiyorum valla ams benim vücudum iflas edecek bu gidişle:) 3. Aydan sonra uyku düzeni değişti oğlumun. Zaman kavramım kayboldu, mesela telefonda biriyle konuştum ya; dünmü konuştum bıgün mü konuştum ayırt edemiyorum gece gündüzüm birbirine girdi:KK57::KK57::KK57:

Bence kokulu şeyler kullanmamak gerek. Prima da hafif bi pudra kokusu var ona bile sinir oluyorum. Tam kokusuz kaliteli bez bulsam onu kullanıcam.
Bende primanın o kokusundan çok rahatsız oluyordum oğlum kucağımdayken bile kokusunu alıyordum bezin bide çiş yaptığında prima balon hibi şişiyordu. bütün bezlerin küçük paketlerini alarak denedim şimdi hıggies kullanıyorum çok memnunum sende bi dene belki memnun kalırsın

Bende primanın o kokusundan çok rahatsız oluyordum oğlum kucağımdayken bile kokusunu alıyordum bezin bide çiş yaptığında prima balon hibi şişiyordu. bütün bezlerin küçük paketlerini alarak denedim şimdi hıggies kullanıyorum çok memnunum sende bi dene belki memnun kalırsın
Kokusu yok mu?

Bizde vazgeçtik denemekten aşırı kokuyordu çünkü, zaten sleepy burda çok övülünce bir bakalım demiştik, bende prima kullanıyorum sen söyleyince kokladım da çok hafif var bir koku ama oda olsun çünkü o hepsinde var bence...
Yani ben konuşmadım doktorumla ama arkadaşımın doktoru primayı önermiş. Nedense bana daha güvenli geliyo diğerlerini denemedim gerçi. Hem en eski markalardan hemde fiyatı biraz daha fazla olunca daha kalitelidir diye düşündürüyo insana. Bilemiyorum. Ben aslında memnunum. Pişik olmadı bebeğim. Hem de ben ğişik lremi her seferi bırak her gün bile sürmüyorum. En iyisini aldığım halde çekiniyorum sonuçta tün krem ve şampuanlar ciltten emilip kana karışıyo el kadar bebeklere günah çok bir şey sürmemek lazım. Ben bebeğime hiç bir şey kullanmıyorum. Ne bebe yağı ne pudra vs.

canım aynı durum bendede var.bende yorgunluktan dıye düşünüyorum.acaba neden oluyorkı

Ayni sikayetler bendede var.uykudan ilk uyandigimda daha fazla.normal zamandada hep eklemlerim agriyo.halsizlik hep var zaten.cok ozluyorum eski dinc hallerimi:( demir hapi kullaniyomusunuz.dogumdan sonrada kullanmak gerekiyomus

Yani ben konuşmadım doktorumla ama arkadaşımın doktoru primayı önermiş. Nedense bana daha güvenli geliyo diğerlerini denemedim gerçi. Hem en eski markalardan hemde fiyatı biraz daha fazla olunca daha kalitelidir diye düşündürüyo insana. Bilemiyorum. Ben aslında memnunum. Pişik olmadı bebeğim. Hem de ben ğişik lremi her seferi bırak her gün bile sürmüyorum. En iyisini aldığım halde çekiniyorum sonuçta tün krem ve şampuanlar ciltten emilip kana karışıyo el kadar bebeklere günah çok bir şey sürmemek lazım. Ben bebeğime hiç bir şey kullanmıyorum. Ne bebe yağı ne pudra vs.
Biz başından beri premium care kullanıyorduk bir ara primanın normal bezini kullandık o naylon gibi geldi pişik yaptı,bende bir kere sürdüm pişik kremi ve pudra ama düzeldi maşallah,değiştirirsem huggies alırım sadece

Evet, huggies te güzel ama onuda denedik özellikle bel kısmı lastikli çok hoşuma gitti, birde kız ve erkek için olanlarını çok övüyorlar denemek lazım...
Ben huggies in erkek olanini kullaniyorum, cok guzel ama on kismi fazla sisiyor, cok emici sabaha kadar poposunda kalsa bile pisik olmuyor, sisince gorsel acidan hos olmuyor sadece. O yuzden normal huggies e devam edicem. Prima nin premium care inden de aktif bebek inden de memnun degilim. Kakayi sizdiriyor.

Benimde bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olacak dediğin gibi eller her fırsatta agızda yaklaşık 15 gündür ve salyalıyız baya:) salya 2-8 ay arası olurmuş , elleride ilk farkettiği organıymış. Bebekller ağız yoluyla öğrendikleri için ilk ellerini ağızlarına götürdüler yakında buldukları herşey ağıza girecek:) uyku sorununuz 3 gecedir biximde var 9 da gece uykusuna gizen çocuk zar zor 12 de uyuyor ve bütün gece mırın kırın geçiyor bizdede uyku yok yani:KK64:

Benim kizimda 3 aylik.eller hep agizda :) evet dis cikartma belirtisi ama dis cikaracagi anlamina gelmiyo.ellerini kesfettikleri icin icgudusel olarak emme refleksinden dolayi agizlarina goturuyolar:) doktorlar zarari olmadigini soyluyor.

Biz başından beri premium care kullanıyorduk bir ara primanın normal bezini kullandık o naylon gibi geldi pişik yaptı,bende bir kere sürdüm pişik kremi ve pudra ama düzeldi maşallah,değiştirirsem huggies alırım sadece

Katiliyorumm primanin yesil bezi kesinlikle cok kotu.naylon gibi hasur husur ses cikariyo plastik boya gibi bi kokusu var.

Ben huggies in erkek olanini kullaniyorum, cok guzel ama on kismi fazla sisiyor, cok emici sabaha kadar poposunda kalsa bile pisik olmuyor, sisince gorsel acidan hos olmuyor sadece. O yuzden normal huggies e devam edicem. Prima nin premium care inden de aktif bebek inden de memnun degilim. Kakayi sizdiriyor.
Evet arada sızdırıyor prima,ben huggiesle primanın arasında kaldım zaten,kız olanından almayı düşünüyorum test edelim bakalım

canim merak ettim seni naaptin bebegin memeyi kabulediyomu
Yok cnm.ya iyice sogudu sanki ayni seyleri yiyip iciyorym ana meme pozisyonu alinca. Baskiyo aglamaya.diyorum biyerimi agriyo acaba kulafi fln.pazartesi asisi varda bakakim nolck dkrada gotrcem ne dicek

Bizde premium care kullanıyoduk bir aydır normal bezine geçtim. O kadar sık değiştiriyorum ki hiç çişli kalmıyo ondan galiba memnun kaldım.
Haggies deneyim bir ufak paket alıp

Back