2015 Temmuz Anneleri

Valla herkes uc aylikken baslayabilir diyor bazen parmaklarima daliyor acikti diye mama yapiyorum ama yemiyor parnaklarimi kemirsin diye veriyorum susuyor vs. Herhalde distendir. Hazirlikli olun :) baya huzursuz oluyo

Mamaya sakin baslama birak anne sutuyle devam etsin... Ben basladim simdi hem sutum cok az hem memeyi cok zor aliyor

Kızlar doğumdan beri ayaklarim ayak tabanim ayak bilehim elim elimin parmakları çok feci agriyo.sabah ayaklarimin üzerine basamiyorum resmen topalliyorum.öğleye kadar oluyo bu durum.yaşayan var mi korkuyorum.gece bebegimi kucaklarken bile zorlaniyorum

Aynen benim de ayaklarım çok ağrıyor. Sabah sanki çivilerin üzerine yürüyormuşum gibi batıyorlar. Gece belimi dogrultamiyorum. İki büklüm oluyorum Öyle sıkıldım ki bedenimden ve aksakliklarimdan eski halimi çok özledim. Sağlıklı bedende nasıl yaşıyordum unuttum.

kızlar oğlum 1 ay 5 günde 750 gr almış doktor bişey demedi ama mama başlasam mı ki?
Bence mama başlama derim. Her bebek farklı bünyesi genetiği huyu suyu. Anne sütü çok kıymetli. Hem bir sorun görse doktorun söylerdi. Mama dünyası çok karışık geliyor bana. Hangi mama hangi marka? İçindekiler gerçekten organik mi? Katkı maddesi var mı? Daha kurcalasan bir sürü soru barındırır? Halbuki anne sütü hazır ve nazır. Olması gerektiği kıvamda olması gereken sıcaklıkta ve en sağlıklısi :) Ezcumle bence anne sütüne devam :) Kilosuna sakın takılma hepimizin bebecigi büyüyecek bir şekilde :)

Bende ozledim dimdik ve dinç olmayi

aynen ben. gece uyndığımda ellerimi kapatamıuorum eklem yerlerim ağrıyo. doktora gittim emzirdiğin için bişey yapamayız dedi

başlamadım şindi daha sık emziriyorum 1 hafta sonra kontrole gidicem bakalım inşallah alır kilo

Kızlar bebeğm 4 gün sonra 3 aylık oluyor 4-5 gündür inanılmaz salya akıtıyor ve gündüz uykumuz hiç yok diş olabilir mi. Elleri devamlı ağzında ?

Kazılar adet oldumuz mı ben daha olmadım ve çok korkuyorum, ya yine gebeysem diye korkudan test te yapmıyrm sizde oldunuz mı

Kızlar bebeğm 4 gün sonra 3 aylık oluyor 4-5 gündür inanılmaz salya akıtıyor ve gündüz uykumuz hiç yok diş olabilir mi. Elleri devamlı ağzında ?
Benimde bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olacak dediğin gibi eller her fırsatta agızda yaklaşık 15 gündür ve salyalıyız baya:) salya 2-8 ay arası olurmuş , elleride ilk farkettiği organıymış. Bebekller ağız yoluyla öğrendikleri için ilk ellerini ağızlarına götürdüler yakında buldukları herşey ağıza girecek:) uyku sorununuz 3 gecedir biximde var 9 da gece uykusuna gizen çocuk zar zor 12 de uyuyor ve bütün gece mırın kırın geçiyor bizdede uyku yok yani

Kazılar adet oldumuz mı ben daha olmadım ve çok korkuyorum, ya yine gebeysem diye korkudan test te yapmıyrm sizde oldunuz mı

Geçen eylül 6da olmuştum normalde 5-6 gün sürerdi tam 13 gün surdu bugünlerde olmam lazım galiba ama olmadım.inşallah korktugumhz başımıza gelmez

Ne olacak böyle hiç bilmiyorum :) allah yardımcımız olsun valla diş değil galiba bende ellerini keşfettiğini düşünüyorum :)

Ben fisher price aldım çok sevdi her gün 15 dk falan 3 kez koyuyorum özellikle evde tek olunca yemek yerken koyuyorum inanılmaz oyalıyo ben o arada yemeğimi yiyorum.
Bebişin ne kadarlık canım? Benim kızım 69,günlük ben de oyalansın istiyorum da ondan sordum.

Canım ben de.öğretmenim de , benim de ekimin sonunda bitiyor iznim. Şunu merak ediyorum. İznin bitmeden ne kadar önce rapor almalıyız?

Canım ben de.öğretmenim de , benim de ekimin sonunda bitiyor iznim. Şunu merak ediyorum. İznin bitmeden ne kadar önce rapor almalıyız?
Iznim biter bitmez sonraki gun raporlu
olmalisin.rapor almayacaksan ya da raporub bitmeden 15 gun once de dilekcevyazmalosin ucretsiz izine ayrilacaksan

Canım kalça ultrasonu çektirdiniz mi.daha önce? Bizim doktor da 3 . Ay dolunca gelince yaptırırız dedi. Ben de bi sorun var mıdır merak ediyorum.

Iznim biter bitmez sonraki gun raporlu
olmalisin.rapor almayacaksan ya da raporub bitmeden 15 gun once de dilekcevyazmalosin ucretsiz izine ayrilacaksan
Canım önce rapor alıp sonra da heyet almayı planlıyorum. Daha sonra da ücretsiz izin inş. O zaman ben analık iznim bitmeden bi gün önce gidip mi rapor almalıyım canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…