• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kazılar adet oldumuz mı ben daha olmadım ve çok korkuyorum, ya yine gebeysem diye korkudan test te yapmıyrm sizde oldunuz mı:KK43:
Bende hala olmadım ayın 13 ünde 3 ay olacak doğum yapalı. Düzenim daha oturmadı hormonlar vs ne zormuş kadın olmak :(

KıŞR ÖNLEM BEBEK Bezi kullanan yokmu :KK43: ben kullansam mmı bilemedim
O bez 15 yil OÖnce ilk çıktığında annem kardeşime kkullanmıştı iyi diyodu şimdi nasıl bilmem bence bez için çok fazla para harcamaya değmez taşırmasın yeter ben sleepy kullanıyorum memnunum fiyatida uygun

O bez 15 yil OÖnce ilk çıktığında annem kardeşime kkullanmıştı iyi diyodu şimdi nasıl bilmem bence bez için çok fazla para harcamaya değmez taşırmasın yeter ben sleepy kullanıyorum memnunum fiyatida uygun
Marketlerde varmu canim sizinti oluyomu memnunmusun bende numune istedim fiyati konusunda fikrim yok ama

Kızlar bu sleepy nin numunesi geldi kokulu,mentollü gibi sanki,ben güvenemedim sizinki de öyle mi?

Canım kalça ultrasonu çektirdiniz mi.daha önce? Bizim doktor da 3 . Ay dolunca gelince yaptırırız dedi. Ben de bi sorun var mıdır merak ediyorum.
Canım bu mesajdan sonraydı randevu gittik çektirdik normal çıktı

Bebişin ne kadarlık canım? Benim kızım 69,günlük ben de oyalansın istiyorum da ondan sordum.
Canım 2,5 aylıktı aldığımda çok ilgisini çekti. Bence alabilirsin. Şimdi 3,5 aylık hala severek oynuyo daha çok anlamaya başladı şimdş tabi.

Bizde 70 gunluk olduk gecen hafta 4.900 grdı kilo alımı cook az :KK43: anne sutu hemde mama takvıyesı ama yınede kılo alımı az sizler ne durumdasınız ve gazımız cook var onerılerınız varmıı

87 günlük oğlum 7 kg, boyumuz 62cm. Anne sütü + mama veriyorum. Çok gazlı değiliz ama gazımız olduğunda Nurse Harvey's şurup veriyorum. Yemek yerken bir ara biberonu çıkarıp veriyorum şurubu sonra devam ediyoruz mamaya. Ayrıca ayaklarını karnına doğru ittirerek masaj yap canım. Çok iyi geliyor. Ayrıca maman da gaz yapıyor olabilir. Mesela aptamil bize çok gaz yaptı. Sma ya da Evolvia alıyorum. Hiç gaz yapmıyor.

Kızlar doğumdan beri ayaklarim ayak tabanim ayak bilehim elim elimin parmakları çok feci agriyo.sabah ayaklarimin üzerine basamiyorum resmen topalliyorum.öğleye kadar oluyo bu durum.yaşayan var mi korkuyorum.gece bebegimi kucaklarken bile zorlaniyorum
Ayni sikayetler bendede mevcut. Ayriva benim bileklerimde sorun var hamilelikte hormonlardan dolayi bileklrrimde karpal tunel sendromu yani sinir sikismasi olustu... 15 gun icerisinde gecmezse aneliyat demisti ortopedi doktorum ama cesaret edemedim.. giderek daha kotu olmaya basladi sali gunu randevum var bakalim nolcak :$ doktora mutlaka bir gorun derim

Kızlar bu sleepy nin numunesi geldi kokulu,mentollü gibi sanki,ben güvenemedim sizinki de öyle mi?
Bence kokulu şeyler kullanmamak gerek. Prima da hafif bi pudra kokusu var ona bile sinir oluyorum. Tam kokusuz kaliteli bez bulsam onu kullanıcam.

başlamadım şindi daha sık emziriyorum 1 hafta sonra kontrole gidicem bakalım inşallah alır kilo
Çok sık emzir bir de gece 2 kez uyandır emzir 3 saatte bir gibi bak nasıl kilo alıyor gör. Mamaya başlamaktanda korkma günde tek öğün mama veriyorum ben tüm aile çocuk doktoru onlar önerdi. O kadar mamadan bir şey olmaz destek olsun diye sonuçta anne sütünü kesip sırf mama vermeyeceksin ki. Ayrıca hiç sütün olmasa sırf mama verecektin. Sonuçta bu mamalarda besin öğeleri yüksek mamalar zararı yok. Sen devamlı emzir almamaya devam ederse destek olarak başlayabilirsin. Emzirdikçe sütün artar arttıkça sen daha çok emzirme isteği duyarsın. Kendine dert etme arkadaşım, sütün etkilenir. Bunlar doğal süreçler.

Bence kokulu şeyler kullanmamak gerek. Prima da hafif bi pudra kokusu var ona bile sinir oluyorum. Tam kokusuz kaliteli bez bulsam onu kullanıcam.
Bizde vazgeçtik denemekten aşırı kokuyordu çünkü, zaten sleepy burda çok övülünce bir bakalım demiştik, bende prima kullanıyorum sen söyleyince kokladım da çok hafif var bir koku ama oda olsun çünkü o hepsinde var bence...

Kızlar doğumdan beri ayaklarim ayak tabanim ayak bilehim elim elimin parmakları çok feci agriyo.sabah ayaklarimin üzerine basamiyorum resmen topalliyorum.öğleye kadar oluyo bu durum.yaşayan var mi korkuyorum.gece bebegimi kucaklarken bile zorlaniyorum
canım aynı durum bendede var.bende yorgunluktan dıye düşünüyorum.acaba neden oluyorkı

Netten mi alıyorsun canım ,bencede imkan olsa prima can bebe molfiks alırım hep ama bütçeyi zorluyor malesef:(

Ben de olmadım ve aynı korku bende de var :KK43: psikolojik midir nedir midem bulanıyor bi de bugün
Aynısı canım kafayı yicem eşime dedim ama 2 kez korunmasız ilişki oldu, vücut yeni çıktı,doğumdan daha organlar yeni buldu yolunu,hem bebeğim emiyor ona en az 1 buçuk sene emzirmem istiyorum:( haksızlık olur:((

Back