- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.601
Prima açık ara çok iyi zaten canımBizde vazgeçtik denemekten aşırı kokuyordu çünkü, zaten sleepy burda çok övülünce bir bakalım demiştik, bende prima kullanıyorum sen söyleyince kokladım da çok hafif var bir koku ama oda olsun çünkü o hepsinde var bence...
Ben de 1 paket sleepy aldim netten.pudra krem gibi kokuyor.normalde molfix kullaniyordum o da kokuli ama sleepy daha yogun.molfixe geri dönücem.A101de ve sok markette uygun cnm biz hep ordan aliyoruz molfixi.diger bezleri zaten hic denemedim boykotlu marka oldugu icin prima ve huggies.cok sukur pisik sorunumuz olmadiPrima açık ara çok iyi zaten canım
Evet, huggies te güzel ama onuda denedik özellikle bel kısmı lastikli çok hoşuma gitti, birde kız ve erkek için olanlarını çok övüyorlar denemek lazım...Prima açık ara çok iyi zaten canım
ben 59 gunde adet oldum canim bebegimide emziriyorum ama adet oldumKazılar adet oldumuz mı ben daha olmadım ve çok korkuyorum, ya yine gebeysem diye korkudan test te yapmıyrm sizde oldunuz mı
Bilmiyorum valla ams benim vücudum iflas edecek bu gidişle:) 3. Aydan sonra uyku düzeni değişti oğlumun. Zaman kavramım kayboldu, mesela telefonda biriyle konuştum ya; dünmü konuştum bıgün mü konuştum ayırt edemiyorum gece gündüzüm birbirine girdiNe olacak böyle hiç bilmiyorum :) allah yardımcımız olsun valla diş değil galiba bende ellerini keşfettiğini düşünüyorum :)
Bende primanın o kokusundan çok rahatsız oluyordum oğlum kucağımdayken bile kokusunu alıyordum bezin bide çiş yaptığında prima balon hibi şişiyordu. bütün bezlerin küçük paketlerini alarak denedim şimdi hıggies kullanıyorum çok memnunum sende bi dene belki memnun kalırsınBence kokulu şeyler kullanmamak gerek. Prima da hafif bi pudra kokusu var ona bile sinir oluyorum. Tam kokusuz kaliteli bez bulsam onu kullanıcam.
Amann yarabbi cok yiyodum kiz yemiyeyim hos bnm sutum olunca kiz emmiyocanım kan sekerınıyukseltıp bebeğin beynıne zarar verıyor cok yenılınce dedı cok az tadımlık yenecekmış aman dıkkat et
Kokusu yok mu?Bende primanın o kokusundan çok rahatsız oluyordum oğlum kucağımdayken bile kokusunu alıyordum bezin bide çiş yaptığında prima balon hibi şişiyordu. bütün bezlerin küçük paketlerini alarak denedim şimdi hıggies kullanıyorum çok memnunum sende bi dene belki memnun kalırsın
Yani ben konuşmadım doktorumla ama arkadaşımın doktoru primayı önermiş. Nedense bana daha güvenli geliyo diğerlerini denemedim gerçi. Hem en eski markalardan hemde fiyatı biraz daha fazla olunca daha kalitelidir diye düşündürüyo insana. Bilemiyorum. Ben aslında memnunum. Pişik olmadı bebeğim. Hem de ben ğişik lremi her seferi bırak her gün bile sürmüyorum. En iyisini aldığım halde çekiniyorum sonuçta tün krem ve şampuanlar ciltten emilip kana karışıyo el kadar bebeklere günah çok bir şey sürmemek lazım. Ben bebeğime hiç bir şey kullanmıyorum. Ne bebe yağı ne pudra vs.Bizde vazgeçtik denemekten aşırı kokuyordu çünkü, zaten sleepy burda çok övülünce bir bakalım demiştik, bende prima kullanıyorum sen söyleyince kokladım da çok hafif var bir koku ama oda olsun çünkü o hepsinde var bence...
canım aynı durum bendede var.bende yorgunluktan dıye düşünüyorum.acaba neden oluyorkı
Biz başından beri premium care kullanıyorduk bir ara primanın normal bezini kullandık o naylon gibi geldi pişik yaptı,bende bir kere sürdüm pişik kremi ve pudra ama düzeldi maşallah,değiştirirsem huggies alırım sadeceYani ben konuşmadım doktorumla ama arkadaşımın doktoru primayı önermiş. Nedense bana daha güvenli geliyo diğerlerini denemedim gerçi. Hem en eski markalardan hemde fiyatı biraz daha fazla olunca daha kalitelidir diye düşündürüyo insana. Bilemiyorum. Ben aslında memnunum. Pişik olmadı bebeğim. Hem de ben ğişik lremi her seferi bırak her gün bile sürmüyorum. En iyisini aldığım halde çekiniyorum sonuçta tün krem ve şampuanlar ciltten emilip kana karışıyo el kadar bebeklere günah çok bir şey sürmemek lazım. Ben bebeğime hiç bir şey kullanmıyorum. Ne bebe yağı ne pudra vs.
Ben huggies in erkek olanini kullaniyorum, cok guzel ama on kismi fazla sisiyor, cok emici sabaha kadar poposunda kalsa bile pisik olmuyor, sisince gorsel acidan hos olmuyor sadece. O yuzden normal huggies e devam edicem. Prima nin premium care inden de aktif bebek inden de memnun degilim. Kakayi sizdiriyor.Evet, huggies te güzel ama onuda denedik özellikle bel kısmı lastikli çok hoşuma gitti, birde kız ve erkek için olanlarını çok övüyorlar denemek lazım...
Aynen, 3,5 aylik oglum. Mide bulantilarim oluyor ara ara. Ama cok kotu besleniyorum fazlavyiyorum ne bulursam yiyorum belki ondandirKazılar adet oldumuz mı ben daha olmadım ve çok korkuyorum, ya yine gebeysem diye korkudan test te yapmıyrm sizde oldunuz mı
Benimde bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olacak dediğin gibi eller her fırsatta agızda yaklaşık 15 gündür ve salyalıyız baya:) salya 2-8 ay arası olurmuş , elleride ilk farkettiği organıymış. Bebekller ağız yoluyla öğrendikleri için ilk ellerini ağızlarına götürdüler yakında buldukları herşey ağıza girecek:) uyku sorununuz 3 gecedir biximde var 9 da gece uykusuna gizen çocuk zar zor 12 de uyuyor ve bütün gece mırın kırın geçiyor bizdede uyku yok yani
Biz başından beri premium care kullanıyorduk bir ara primanın normal bezini kullandık o naylon gibi geldi pişik yaptı,bende bir kere sürdüm pişik kremi ve pudra ama düzeldi maşallah,değiştirirsem huggies alırım sadece
Evet arada sızdırıyor prima,ben huggiesle primanın arasında kaldım zaten,kız olanından almayı düşünüyorum test edelim bakalımBen huggies in erkek olanini kullaniyorum, cok guzel ama on kismi fazla sisiyor, cok emici sabaha kadar poposunda kalsa bile pisik olmuyor, sisince gorsel acidan hos olmuyor sadece. O yuzden normal huggies e devam edicem. Prima nin premium care inden de aktif bebek inden de memnun degilim. Kakayi sizdiriyor.
Yok cnm.ya iyice sogudu sanki ayni seyleri yiyip iciyorym ana meme pozisyonu alinca. Baskiyo aglamaya.diyorum biyerimi agriyo acaba kulafi fln.pazartesi asisi varda bakakim nolck dkrada gotrcem ne dicekcanim merak ettim seni naaptin bebegin memeyi kabulediyomu
Bizde premium care kullanıyoduk bir aydır normal bezine geçtim. O kadar sık değiştiriyorum ki hiç çişli kalmıyo ondan galiba memnun kaldım.Biz başından beri premium care kullanıyorduk bir ara primanın normal bezini kullandık o naylon gibi geldi pişik yaptı,bende bir kere sürdüm pişik kremi ve pudra ama düzeldi maşallah,değiştirirsem huggies alırım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?