- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.481
canım benım doktorum tahın helvası kesınlıkle yeme sut yapacak dıye dedı.tahın helvası kan sekerını yukseltıyormus ve bebege zarar verebılırmıs.Bende aürekli emİriyordum ama doktor gerek yok üç saate kdr durabılırsın dedi yavas yavas zamanları ayarlamaya calısıyorum bu arada üç aylık olduk süt içinde tahın helvası iyi geliyor bana üstünede bol su içiyorum tek tatlı olarak tahın helvası yıyorum umarım kılo yapmaz
Ayy bn hep yiyorum ya.ne gbi zarari oluyomus canim.bnada aksine ye dedicanım benım doktorum tahın helvası kesınlıkle yeme sut yapacak dıye dedı.tahın helvası kan sekerını yukseltıyormus ve bebege zarar verebılırmıs.
Evet 3 aylıkken aşı yok rota virüsü isteğe bağlı. 3. Ayda gelişim kontrolu yapıyolar onun için çağırmışlardır.Sağlık ocağı çağırdı bizi.niye çağırdı acaba aşı kartına da yazdı
rezene ve anason çayı içebilirsin. Su tüketimini arttır.bir de aütlü tatlı benim sütümü arttırıyo hergün bir tane yiyorum deneyebilirsin. Şeker bence acayip etkili. Sık emzirmek etkiliyo. Boşakdıkça daha sık doluyo göğüs. Ayrıca mama desteği verebilirsin. Ben bebeğime günde 1 kez 90 cc mama veriyorum. Hem göğüslerim dinleniyo süt azalınca. Hiç bir zararı yok üzülme agbim ve eşi çocuk doktoru 2 si de doçent. Onlar tavsiye etti mama vermemi. Kötü bir şey olsa demezler ama tabi dediğim gibi günde 1 kez veriyorum. Yoksa bebeğin anne sütü alması çok önemli yanlış anlaşılmasın.Arkadaşlar meraba bende temmuzda doğum yapanlardan im.yeni yazmaya başladım.belki soracagim şey konuşulmuştur.sutum yetiyormu meselesi. Bebeğim 5.620 gram.doktor az buldu bir ay daha bekleyip mamaya geçelim dedi.mama vermek istemiyorum. Goguslerim boş gibi çocuk sürekli emmek istiyo ama sikinca süt geliyo.ne yapacağım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Canim endiselenme ultrasondada ufak bi farkcikio yarinda kontrok varmis zaten takma kafana.[/QUOTE]ciciskopost: 42870800 .!.:"kizlar bebeğinin bacakları asimetrik olan var mı? Yarın kalça ultrasonu randevumuz var. Biri diğerinden çok az daha uzun gibi ama 1 cm fakandır, acaba oluyormü mu böyle yoksa bu kalça çıkığına mı delalet? Bilgisi ve tecrübesi olan varsa paylaşır mı lütfen çok endişelendim
Ah canim.o halde birakip gitmek cok zor olmali senin icin.ama bi gun biz de basliycaz..benim de dun dogum iznim sona erdi.maaslari 15 inde pesin odeyince devlet,milli egitimdekiler 15 ekime kadar rapor almami istemis.sonra subata kadar ucretsiz izin alip resmen ev hanimi olucam:) battaniyeden memnun musun peki?kollari sikiyor mu yoksa
Serbest mi kaliyor?benimkinin sirt ve ense kismi cok terliyor alti kalin olunca.sanirim simdilik battaniye ortup uyuyunca kollari asagi alip yanlardan batyaniye sokusturucam.geceden beri oyle yapiyorum.işe yaradi gibi.bugun benimki de cok huysuz bu arada sanirim karni agriyor
Benim kızım 74 günlük 6.000 gr ve 61 cmMerhaba güzel anneler
Oğlum 80 günlük. 6.500gr ve 61cm. Sizinkiler ne alemde?
Canim bildigim kadariyla 15 gun once verilmeli.benim esim goturdu bi sorun olmadi.sen izindesin sonucta sorun olmaz heralde.mudurun gicik bi tip degilse...Canım ücretsiz izini alırken kaç gün önce dilekceyi vermek gerekir Benim izninde 17 ekimde bitecek Bu hafta mi vermeliyim? Bi de şahsen mi gidiliyor okula Eşim dilekceyi verse olur mu
Arkadaslar bebisler icin cingirakli bileklik ve coraplar varmis ayni zamanda gelisimi icin kumas dokulu dis kasiyicili kitaplar varmis yeni.ogrendim.onlardan alabiliriz artik degisik dikkat cekici seyler istiyo.yoksa sIkIliyor
Benim kızım 74 günlük 6.000 gr ve 61 cm
Yuz ustu yatinca uyumuyo yani bn cok tutmadimda.cabaliyo ondan uyumuyo sanki.ins.gecer ya uyku duzeni zaten.pek yoktu oda bozulduBüyük ihtimalle gaz sancısıdır canım ben bir süre yüz üstü yatırdım uyudu şimdi biraz rahatladık doktoruna bir sor
Ay gercekten mi şaşırdım valla yarı bende doktora gidecem bi sorayım o zaman tahın helvasını bırakıp humanaya devam ederim napayımcanım benım doktorum tahın helvası kesınlıkle yeme sut yapacak dıye dedı.tahın helvası kan sekerını yukseltıyormus ve bebege zarar verebılırmıs.
Bizim mahmut 91 gunluk 6700 kg boy 64 cmMerhaba güzel anneler
Oğlum 80 günlük. 6.500gr ve 61cm. Sizinkiler ne alemde?
Burnu tıkalı olabılır nıKizimin cok uykusu var ama uyuyamiyor.saliyo bi 20 dk sbra sanki bisey onu durtuyo hemn uyaniyo derin derin nefes alarak.noluyo ki boyle dun.hic uyumadi nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?