• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizimin cok uykusu var ama uyuyamiyor.saliyo bi 20 dk sbra sanki bisey onu durtuyo hemn uyaniyo derin derin nefes alarak.noluyo ki boyle dun.hic uyumadi nerdeyse.
Birebir aynisi bizde de var ben de tam nedeni bilmiyorumm. Uyku konusunda sikintisi vvar isigaa ve her turlu gurultuye hatta ufacik citirtiya hassasiyeti var, gaazla ilgili de olabilir gercekten. Doktoru bir onceki kontrolde gaz sikintisi azalmazsa biogaiayla ayni anda nurse harveys baslatalim demisti, bi yandan hosuma gitmiyor ama bebegim bazen aci cekiyor resmen. Bir de intwrnetten karartma perde siparis verdim belki uyku kalitesi artar diye..

Kiyafetlero utuluyor musunuz? Bem utuluyorum ama artik usenmeye basladim hem de yetisemiyorum pek ne zamana kadar utulemek lazim acaba? Ablama sordum ben hala utulerim dedi yegenim ondokuz yasinda pes dedim.

Birebir aynisi bizde de var ben de tam nedeni bilmiyorumm. Uyku konusunda sikintisi vvar isigaa ve her turlu gurultuye hatta ufacik citirtiya hassasiyeti var, gaazla ilgili de olabilir gercekten. Doktoru bir onceki kontrolde gaz sikintisi azalmazsa biogaiayla ayni anda nurse harveys baslatalim demisti, bi yandan hosuma gitmiyor ama bebegim bazen aci cekiyor resmen. Bir de intwrnetten karartma perde siparis verdim belki uyku kalitesi artar diye..
Bnde nurse harveys i kullnmaya basldim da dun kiz cok.kustu.ondnmi diye bugun biraktim.ams kivraniyo.belli gazida var.bitse su gaz cilesi.

Cnm test yaptirdim kan degerlerim ve b12 iyi cikti.saclarimi kestirdim.belki faydasi olur diye dusundum. Uzun olunca daha cok dokuluyor gibime geliyor. Daha cok stres yapiyorum. Hangi igneden vuruldun.cildiyeye mi gittin
Hamileyken vurulmustum hatirlamiyorum adini jinekolog yazmisti simdi yine basladi bendede emzirmekten sanirim

Kiyafetlero utuluyor musunuz? Bem utuluyorum ama artik usenmeye basladim hem de yetisemiyorum pek ne zamana kadar utulemek lazim acaba? Ablama sordum ben hala utulerim dedi yegenim ondokuz yasinda pes dedim.
Ben utuluyirum cnm kardesim dr utule dedi kendi druna sormadim ama gidince soracagim nekdar daha utulemeliyim diye ben erinmiyorum hemennbitiyo ufak zaten hem daha guzel oluyo duzgun duruyo

Kizlar 79 günlük olduk 5700 gr olmusuz.kiloykiloya takmiyorum ama 15 günde 500 gr almış yeterli mi acaba iyi mi kilo alimi

15inde 3 aylık olucak oğlum ütülüyorum hala zaten her haftaütü yapıyorum 15-20 dkda oğluşunkileri ütülüyorum çok zor gelmiyo şimdilik

Kizlae uyku egitimi veren var mi aranizda
Ya ben bır aydır arastırıyorum okuyorum genel olarak 4. Ay sonuna dogru verılmesi gerekıyor dıyor da bizim oğlan kundakla uyuyo bu bi dezavantaj gibime geliyor hem kundaksız hemde kendısı uyuyacak kendıme güvendiğim zaman yapacqm
Siz ne düşünüyorsunuz

Merhaba annisler... 1 haftadir dis kasinmalarimiz basladi sizlerdede baslayan oldumu ? Neler yapiyorsunuz

Back