- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.501
Temizliyom da cnm burasi cok kuru hmn tukaniyo cekiyom cikmiyoda .tazzikli skmiyorum.oylede yumusamiyo pekBurnu tıkalı olabılır nı
Canim senin bebisin yuzu nasıl olduTemizliyom da cnm burasi cok kuru hmn tukaniyo cekiyom cikmiyoda .tazzikli skmiyorum.oylede yumusamiyo pek
gazdandır canım benimki de gündüz aynen oyle uyuyamıyor hiçKizimin cok uykusu var ama uyuyamiyor.saliyo bi 20 dk sbra sanki bisey onu durtuyo hemn uyaniyo derin derin nefes alarak.noluyo ki boyle dun.hic uyumadi nerdeyse.
Isiligimi cnm.gecti cok.sukur.sicaktan.olmus arada gene ol+uyoda geciyo.Canim senin bebisin yuzu nasıl oldu
Ins.uyur bu saat oldu bnde de hal.kalmdi rek basina olunca da zor okuyomus hem.ew hem cocuk zor Allah saglik versin eksikligini goatermesin.ne zmn bitcek gaz illetigazdandır canım benimki de gündüz aynen oyle uyuyamıyor hiç
Birebir aynisi bizde de var ben de tam nedeni bilmiyorumm. Uyku konusunda sikintisi vvar isigaa ve her turlu gurultuye hatta ufacik citirtiya hassasiyeti var, gaazla ilgili de olabilir gercekten. Doktoru bir onceki kontrolde gaz sikintisi azalmazsa biogaiayla ayni anda nurse harveys baslatalim demisti, bi yandan hosuma gitmiyor ama bebegim bazen aci cekiyor resmen. Bir de intwrnetten karartma perde siparis verdim belki uyku kalitesi artar diye..Kizimin cok uykusu var ama uyuyamiyor.saliyo bi 20 dk sbra sanki bisey onu durtuyo hemn uyaniyo derin derin nefes alarak.noluyo ki boyle dun.hic uyumadi nerdeyse.
Bnde nurse harveys i kullnmaya basldim da dun kiz cok.kustu.ondnmi diye bugun biraktim.ams kivraniyo.belli gazida var.bitse su gaz cilesi.Birebir aynisi bizde de var ben de tam nedeni bilmiyorumm. Uyku konusunda sikintisi vvar isigaa ve her turlu gurultuye hatta ufacik citirtiya hassasiyeti var, gaazla ilgili de olabilir gercekten. Doktoru bir onceki kontrolde gaz sikintisi azalmazsa biogaiayla ayni anda nurse harveys baslatalim demisti, bi yandan hosuma gitmiyor ama bebegim bazen aci cekiyor resmen. Bir de intwrnetten karartma perde siparis verdim belki uyku kalitesi artar diye..
Hamileyken vurulmustum hatirlamiyorum adini jinekolog yazmisti simdi yine basladi bendede emzirmekten sanirimCnm test yaptirdim kan degerlerim ve b12 iyi cikti.saclarimi kestirdim.belki faydasi olur diye dusundum. Uzun olunca daha cok dokuluyor gibime geliyor. Daha cok stres yapiyorum. Hangi igneden vuruldun.cildiyeye mi gittin
Ben utuluyirum cnm kardesim dr utule dedi kendi druna sormadim ama gidince soracagim nekdar daha utulemeliyim diye ben erinmiyorum hemennbitiyo ufak zaten hem daha guzel oluyo duzgun duruyoKiyafetlero utuluyor musunuz? Bem utuluyorum ama artik usenmeye basladim hem de yetisemiyorum pek ne zamana kadar utulemek lazim acaba? Ablama sordum ben hala utulerim dedi yegenim ondokuz yasinda pes dedim.
Gayet iyi zaten artık Kilo alımları azalırmış bende.takmıştım doktor rahatlattıKizlar 79 günlük olduk 5700 gr olmusuz.kiloykiloya takmiyorum ama 15 günde 500 gr almış yeterli mi acaba iyi mi kilo alimi
Kiyafetlero utuluyor musunuz? Bem utuluyorum ama artik usenmeye basladim hem de yetisemiyorum pek ne zamana kadar utulemek lazim acaba? Ablama sordum ben hala utulerim dedi yegenim ondokuz yasinda pes dedim.
Bızımde sabaha karsı tıkanıyo genelde öylece uyanıyor malesefTemizliyom da cnm burasi cok kuru hmn tukaniyo cekiyom cikmiyoda .tazzikli skmiyorum.oylede yumusamiyo pek
Ya ben bır aydır arastırıyorum okuyorum genel olarak 4. Ay sonuna dogru verılmesi gerekıyor dıyor da bizim oğlan kundakla uyuyo bu bi dezavantaj gibime geliyor hem kundaksız hemde kendısı uyuyacak kendıme güvendiğim zaman yapacqmKizlae uyku egitimi veren var mi aranizda
Bizde salya akıtma var onbes gundur falanMerhaba annisler... 1 haftadir dis kasinmalarimiz basladi sizlerdede baslayan oldumu ? Neler yapiyorsunuz
bence gayet iyi biz 92 günlüğüz 5100gr oldukKizlar 79 günlük olduk 5700 gr olmusuz.kiloykiloya takmiyorum ama 15 günde 500 gr almış yeterli mi acaba iyi mi kilo alimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?