• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Amannn canim Allah korumus gercekten.nem durumumuz su an iyi gibi %40in altina hic düşmüyor ama kaloriferler yanmaya baslayinca biseyler yapmak sart gercekten.buhar makinaları zararlimiymis? O spreyi direk sikiyor musun bebege?fazla gelmiyor mu bebege rahatsiz olmiyor mu?bana dr o tekli flakonlari 24 saat icinde kullanabilirsin bitir dedi ama ben 2_3 damla anca sikiyorum korkudan
sprey daha rahat dökmek zor gelmişti bana , bişey olmaz cnm zaten yutkunuyorsa sorun yok , soğuk buhar makinelerninde içinde bakteri üretebildiğini zararlı oldugunu duymuştum ben hiç almadım .

Cok yuksek degil yani dimi ben ne deseler yaparim doktorlar ama dun cok korkuttu beni inanin yeni yeni burada yazilanlar sayesinde soguyor icim allahima sukur insallah bisey olmicak inaniyorum ben de
benim de vardı ve hamilelik boyunca her ay ölçtürdüm kontrol altındaydı. doktorlar kaç mg derse ilacını kullan aksatma

Kizlar bebisleri nasil giydiriyorsunuz gece vs.?hava sıcakken tek uzun kollu badi yetiyordu.simdi gece ve sabah cok serin oluyo.oglumun yanakları hep soğuk burnu sıcak ama yanaklar ısınmıyor nedense.ve sanirim usuttum çocuğu.gece ustunu acmiyo ama kollar hep yukarda yanda acik uyuyo.omuzlar ve kollar usuyo sanki.2 kat uzun kol giydirsem de yeterli olmuyo.hic kusmayan çocuk bugün surekli peynir kesigi kıvamında kustu.kaka sa hafif sulu ve uzun zamandan sonra ilk kez gazdan agladi.emzirmekten baska bisey yapamıyorum.simdi uyuyo sukur.ustune yelek giydirdim artik.bu sefer de terleyip hasta olmasından korkuyorum
Ortayi bi türlü bulamadım.
evet ya gece zor oluyor, ben başta sarıyorum kollarını yarım kundak şeklinde. ama gece bi bakıyorum açmış çıkarımış kolları

canım benimde çok döküldü iğne vuruldum 10 tane b12 mutlaka test yaptır o önemli b12 eksikliği olabilir
Cnm test yaptirdim kan degerlerim ve b12 iyi cikti.saclarimi kestirdim.belki faydasi olur diye dusundum. Uzun olunca daha cok dokuluyor gibime geliyor. Daha cok stres yapiyorum. Hangi igneden vuruldun.cildiyeye mi gittin

Kizlar bebisim 3.5 aylik oldu.artik cevreye merakli gozlerle bakiyor ve kucakta gezmek istiyor.oyalamak icin ne tür oyuncaklar alabilirim :KK46::110:

3 aylıkken yapılan aşı sağlık ocağında dimi.kimi yerlerde fiyatı yaziyo anlamadım.ücretli bi aşı mi

Kızlar hatırlarsınız doğumdan beri annemin yanında kalıyordum bayramdan sonra evime dönmüştüm annem de geldi evimi toparlamak için. Bi haftadır burdaydı biraz önce gitti. O ağladı ben ağladım. Çok zor oldu ya

Arkadaşlar meraba bende temmuzda doğum yapanlardan im.yeni yazmaya başladım.belki soracagim şey konuşulmuştur.sutum yetiyormu meselesi. Bebeğim 5.620 gram.doktor az buldu bir ay daha bekleyip mamaya geçelim dedi.mama vermek istemiyorum. Goguslerim boş gibi çocuk sürekli emmek istiyo ama sikinca süt geliyo.ne yapacağım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Kızlar hatırlarsınız doğumdan beri annemin yanında kalıyordum bayramdan sonra evime dönmüştüm annem de geldi evimi toparlamak için. Bi haftadır burdaydı biraz önce gitti. O ağladı ben ağladım. Çok zor oldu ya
Ah canım kıyamam cok Zor oluyor ilk ayrılık alısırsın zaamanla bebegınle kıcaklas bolca buraya yaz oku müzik dinle falan iyi gelir

Kizlar bebisim 3.5 aylik oldu.artik cevreye merakli gozlerle bakiyor ve kucakta gezmek istiyor.oyalamak icin ne tür oyuncaklar alabilirim :KK46::110:

Canim oyuncak kesinlikle al.benim oglan cok sevdi besigine muzikli donence aldik ona bayiliyor bakarken uyuyor hatta.
Birde cingirak aldim onuda simsiki tutup agzina falan goturuyor cok tatli halleri.
Bir kac oyuncak daha alicam bakalim.sanada tavsiye ederim.

Arkadaşlar meraba bende temmuzda doğum yapanlardan im.yeni yazmaya başladım.belki soracagim şey konuşulmuştur.sutum yetiyormu meselesi. Bebeğim 5.620 gram.doktor az buldu bir ay daha bekleyip mamaya geçelim dedi.mama vermek istemiyorum. Goguslerim boş gibi çocuk sürekli emmek istiyo ama sikinca süt geliyo.ne yapacağım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Bende aürekli emİriyordum ama doktor gerek yok üç saate kdr durabılırsın dedi yavas yavas zamanları ayarlamaya calısıyorum bu arada üç aylık olduk süt içinde tahın helvası iyi geliyor bana üstünede bol su içiyorum tek tatlı olarak tahın helvası yıyorum umarım kılo yapmaz

[QUOTE, post: 42859735, member: 574291"]Bende aürekli emİriyordum ama doktor gerek yok üç saate kdr durabılırsın dedi yavas yavas zamanları ayarlamaya calısıyorum bu arada üç aylık olduk süt içinde tahın helvası iyi geliyor bana üstünede bol su içiyorum tek tatlı olarak tahın helvası yıyorum umarım kılo yapmaz[/QUOTE]
Sizin bebeginiz kaç kilo. Benimki sürekli emmek istiyo huzsuzlasiyo o yüzden de emzirmek zorunda kalıyorum. Bide çok gazı var.

Back