2015 Temmuz Anneleri

Benim annem aynı şehirde olmasına rağmen gidince ağlamıştım. Geçiyor canım merak etme

Her ay kaç kg alıyo bu önemli bnce bide yakın arkadaşlarımdan duydugum baxı aylar daha az alıyor bazı aylar daha iyi dediler bi arkadaşımda doktor mamaya başla demiş keşke başlamasaydım diyo sütü çok azalmış çünkü
Benimde gögüsler boş gibi ama emdikten sonra bakıyorum süt var
Bide bezi baya çiş doluyo kakada yapıyo bunlar önemli bence

Kizlar bebegi yikarken kullanmak için acil isitici siparişi vermeliyim.ne onerirsiniz?

Besiginde donence var cnm.cingirak ben de dusundum.renkli seyler dikkatini cekiyor.hatta alisveris posetleriyle oynamayi seviyo.

Selam canim, convolaria da soylemis onemli olan su an kac kilo oldugu degil ayda kac kilo aldigi, doktor da buyuk ihtimal buna bakarak az aldigini dusunmus olabilir kac gram almis gecen ay? Sutun yeterli olup olmadigi goguslerin dolulugundan anlasilmiyor. Bebegin memedeyken lok lok yutkunma sesi duyuyor musun ilk emmeye basladiginda her cekisinde veya iki cekiste bir yutkunuyor cogunlukla, bir sure sonra dort bes cekiste bir yutkunmaya baslayabilir normaldir. Ikinci olarak da gercekten emiyor mu? Yani sen memeden sut cektigini hissediyor musun yanagimda emdigini gosteren cukurluk oluyor mu yoksa sadece dudak mi kipirdatiyor? Yanaktaki cukurluk yoksa emmiyordur buyuk ihtimal memeyi emzik iolarak kullaniyordur ki sancili bir cocuk demissin. Eger yanakta cukurluk var ama pek yutkunma yoksa sutun azdir.

Cozum olarak da eger sutum oldugu halde bebegim yeterince kilo almiyorsa her istediginde hatta o istemese bile iki saatte bir geceleri de uc saatte bir memeye tutardim, emzirme esnasinda bebeginin dikkatini dagitabilecek seyleri uzaklastir, sen ona konsantre ol. Malesef bu sekilde bebeginin gaz sancisi artabilir. Bebegin gaz dolayisiyla saglikli enemiyorsa eger kullanmiyorsan gaz ilacina basla bu forumda cok insan biogaia kullaniyor ve memnunlar bir de bebegine gaz masaji yap. Eger sutun azsa, benim deneyip faydasini gorduklerim promalt isimli malt icecegi ve petibor biskuvi ve bol su ve guzel uyku bol moral. Hic moralini bozma burada hepimizin sutu bi azaliyor bi artiyor mamaya baslasan da ucunda olum yok, ama yine de sutum bol ve bebegime yetecek diye dusun hep.

Unutmadan, eger sutun azsa gece emzirmesi sutu daha fazla tetikliyor, pompa kullanmayi da dusunebilirsin diyecegim ama zaten bebegin surekli memedeyse eger olan suti cekiyorsa sen pompayla sagsan bir sonraki emmesinde bebege sut kalmaz o yuzden pompadan emin olamadim.

anneler gidince hiçbişey yapamayacak gibi hissediyor insan ama bir süre sonra alışıorsun . biraz zaman geçsin ananeye ziyarete gidersiniz :)

şu mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum , ne soğuk ne sıcak , bugün oğlumu yıkadım kombiyi yaktım çok sıcak oldu bayılcam sandım , yakmasam o üşüyecek , banyoda yıkarkende küçük elektrikli soba var onu çalıştırdım , çabucak giydirip , emzirip uyuttum , üşümemiştir inş.

bebeğin aylık 1 kilo civarı kilo almalı , ayda kaç kilo aldı ve doğum kilosu nedir.

[QUOzlenen2010, post: 42861909, member: 177109"]bebeğin aylık 1 kilo civarı kilo almalı , ayda kaç kilo aldı ve doğum kilosu nedir.[/QUOTE]
Bir bucuk ayda 1 kg almış normalde 2. Aya kadar ayda bir kilo alıyordu.

[QUOurturo, post: 42861521, member: 449575"]Unutmadan, eger sutun azsa gece emzirmesi sutu daha fazla tetikliyor, pompa kullanmayi da dusunebilirsin diyecegim ama zaten bebegin surekli memedeyse eger olan suti cekiyorsa sen pompayla sagsan bir sonraki emmesinde bebege sut kalmaz o yuzden pompadan emin olamadim.[/QUOTE]
İlk basta her emiste yutkunuyo biraz sonra dort beş emisten sonra yutkunuyo. Süt geliyo ama dolu dolu değil. Ben sikinca anlıyorum geldiğini. Gaz için ilaç kullanıyorum emzik veriyorum almiyo.

Anneler bise sorucam size benim bebegim 3 aylik kakasini 3 gunde bir yapiyor artik ben mamada veriyorum ek olarak suutm yetmiyor cunku bebegim artik gunduzleri uyumuyor bide aglayarak uyaniyor uykusunda agliyor dunde kendini baya zorladi ikindi kizardi ama kakasini yapamadi bol gaz cikariyor bende eytinyagi vermeye basladim ebe ole soledi poposunada cubukla zeytinygai surdum catlak olmasin die acaba gazindan dolayimi agliyor huzursuz sancisimi vardir ki agliyor cunku alayarak uyaniyor sanki cani yaniyor gibi yardimci olurmusunuz

İlk basta her emiste yutkunuyo biraz sonra dort beş emisten sonra yutkunuyo. Süt geliyo ama dolu dolu değil. Ben sikinca anlıyorum geldiğini. Gaz için ilaç kullanıyorum emzik veriyorum almiyo.[/QUOTE]
Promalt ve petibor biskuviyi dene canim, yesillik ozellikle rokanin da cok iyi geldigi soyleniyor ben denemedim. Bir bucuk ayda bir kilo halen kotu degil bence zaten doktorun takip edelim demesi de ondan henuz mamaya baslamak icin erken gormus, bence sen gundizleri her firsatta memeye tut, promalti dene, geceleri de abartmayacak sekilde emzir, evine mama sokma bir sure daha. Insallah bebisinin kilo alisi normale doner.

OTE="turturo, post: 42863137, member: 449575"]İlk basta her emiste yutkunuyo biraz sonra dort beş emisten sonra yutkunuyo. Süt geliyo ama dolu dolu değil. Ben sikinca anlıyorum geldiğini. Gaz için ilaç kullanıyorum emzik veriyorum almiyo.[/QUOTE]
Promalt ve petibor biskuviyi dene canim, yesillik ozellikle rokanin da cok iyi geldigi soyleniyor ben denemedim. Bir bucuk ayda bir kilo halen kotu degil bence zaten doktorun takip edelim demesi de ondan henuz mamaya baslamak icin erken gormus, bence sen gundizleri her firsatta memeye tut, promalti dene, geceleri de abartmayacak sekilde emzir, evine mama sokma bir sure daha. Insallah bebisinin kilo alisi normale doner.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz için.inşallah yoluna girer hersey.

Gaz yuzinden olabilir, veya gunduzleri uyumuyor demissin gunduz uyumadigi icin bi sonraki uykuya tukenmis sekilde yatiyorsa onun sikintisiyla agliyor olabilir, veya hicbi sorunu olmadigi halde hafif uykudan derin uykuya gecerken bebekler aglayabiliyorlar, sonravyavas yavas buyudukce uyku gecisinde aglamamaya basliyorlar bu da olabilir aklima bunlar geliyor. Gazmasaji yapip gaz ilaci kullanip daha fazla uyutmayi deneyebilirsin belki. Ne kadar cok uyursa bi sonraki uykuya daha kolay yatar. Bu aylarda uykuya cok ihtiyaclari var. Benimkide uykuya dalmakta ve uzun sure uyumakta gucluk cekiyor ben decok ugrasiyorum valla sinir bozucu.

Kızlar oğluma ana kucağı aldım titreşimli sallanan tepesinde oyuncakları olan çok sevdi 2.5 aylık oyuncaklar baya ilgisini çekiyo kıpır kıpır onlara bakıp çıldırıyo
Fısher prıce almsk istemiştim bulamadım baby to go nun aldım tavsiye ederim

Bide reklamlarda görmüştüm lactamil sldım arada içmeye başladım kullanan varmı

Sizin bebeginiz kaç kilo. Benimki sürekli emmek istiyo huzsuzlasiyo o yüzden de emzirmek zorunda kalıyorum. Bide çok gazı var.[/QUOTE]
Emzırdıkce gaz artıyor
Yarın üç ayı dolduracaz 6700 kg olduk

canım pamuk torba seklınde sadece kolları dısarda.emzırmeye kalkınca tulumla bırlıkte emzırıyorum.hem uykusuda kacmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…