• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ben o cayı ıcıyorum hergun kesın sütüm azalıyor cunku
Oğlumda her bezı kakalı ve yogunlasmadı hala üç ay oluyor sadece anne sütü alıyor bundandır dıye dusunmustum cayda etkı edıuor demekki
Sıvı olmasının tek sebebi o çay bir kaç gün içme farkı göreceksin

Hayr ama anneme sordum annem de 9 ay boyunca adet olmamıs o sıradada emzırıyormus
Emzırırken adet olmazsın bana cektıysen dedi
Bir arkadaşım sütüm azaldı dedi adet olduktan sonra
İnternette de okudum emzirirken olmama ihtimali varmış

Yok bakmadım. Aslında buhar makinası var ama hiç kullanmadım. Kullanayım olmazsa. Birde nem ölçer alayım bari.
Biz ebebekten on liraya almistik hem termometre hem saat hem nemolcer oraya bi bak canim, bi de buhar makinesi kullanimi pek iyi degilmis onermiyorlar onun yerine radyator ustune bir kaba su veya islak havlu koymak daha iyimis.

Biz ebebekten on liraya almistik hem termometre hem saat hem nemolcer oraya bi bak canim, bi de buhar makinesi kullanimi pek iyi degilmis onermiyorlar onun yerine radyator ustune bir kaba su veya islak havlu koymak daha iyimis.
Teşekkürler canım. Bakcam. Sıcak su koyuyorum arada.

Kadife battaniyeden almıştım ben kızıma. Bizimki de kolları hep kafasının üstünde yatıyor. Rahat rahat.
Havalarda soğudu. Uyku tulumu alayım diyorum bende uyurken kullanmak için.
Benim kızın hatta dün akşam burnu tıkanmıştı :) Solüsyon yaptıkta uyudu yavrum ama sabah keyfi yoktu evden çıkarken.
Ah canim.o halde birakip gitmek cok zor olmali senin icin.ama bi gun biz de basliycaz..benim de dun dogum iznim sona erdi.maaslari 15 inde pesin odeyince devlet,milli egitimdekiler 15 ekime kadar rapor almami istemis.sonra subata kadar ucretsiz izin alip resmen ev hanimi olucam:) battaniyeden memnun musun peki?kollari sikiyor mu yoksa
Serbest mi kaliyor?benimkinin sirt ve ense kismi cok terliyor alti kalin olunca.sanirim simdilik battaniye ortup uyuyunca kollari asagi alip yanlardan batyaniye sokusturucam.geceden beri oyle yapiyorum.işe yaradi gibi.bugun benimki de cok huysuz bu arada sanirim karni agriyor

Canim bu gece brn de oyle yaptim işe yaradi.nedense kollarini cikarmaya calisirken yüz unude orter diye korkuyorum hep.surekli uyanip kontrol ettim..ne tuhaf biseymis annelik.uyku deyince hicbiey gozu gormeyen ben cocuk biraz usuttu diye uyku fln dinlemedim gece...bizde burun hiriltisi bastan beri var aslinda.tek kullanimlik flakonlardan kullaniyrum ben serum fizyolojik.dr marka soylemedi herhangi bisey aldim.onu damlatipburnunu cekiyorum her sabah.genel olarak iyi geldi ama bu seferli hirilti biraz farkli yoğun.usutmeden kaynakli.insallah geçer
canım ben gece yaraken uyku tulumu kullanıyorum.cok rahat oluyor.uyku tulumunu dene ıstersen.hem sıcak tutuyor.

@ecetuba84 iyiyim canım sen nasılsın? Maşallah sana ne güzel ben yeni yeni alışıyorum daha ;) araba kullanmayada.

S Sutanem150705 valla bende özledim ya giremedim yoğun geçti tatil Süreci. Sen nasılsın ?
Humana 1 kutu bitirdim daha almadım o zaman kakasını yapıyordu çok çok hemde tekrar deneyim söylediğin için çok Sağol

canım ben gece yaraken uyku tulumu kullanıyorum.cok rahat oluyor.uyku tulumunu dene ıstersen.hem sıcak tutuyor.
Ne tur aldin canim?kollu?bacakli?torbali?pamuk?elyaf?polar? Terlemiyor mu peki?
Bir de kafama takilan bisey emzirmeye kalkinca tulumuyla mi emziriyorsun?cikarmazsan terler diye düşünüyorum.cunku emerken benimkinin basi ve ense kismi cok terliyor.cikar giydir yaparsan bu kez de uykusu kacar ama?sen nasil yapiyosun

Canim bu gece brn de oyle yaptim işe yaradi.nedense kollarini cikarmaya calisirken yüz unude orter diye korkuyorum hep.surekli uyanip kontrol ettim..ne tuhaf biseymis annelik.uyku deyince hicbiey gozu gormeyen ben cocuk biraz usuttu diye uyku fln dinlemedim gece...bizde burun hiriltisi bastan beri var aslinda.tek kullanimlik flakonlardan kullaniyrum ben serum fizyolojik.dr marka soylemedi herhangi bisey aldim.onu damlatipburnunu cekiyorum her sabah.genel olarak iyi geldi ama bu seferli hirilti biraz farkli yoğun.usutmeden kaynakli.insallah geçer
ewet dikkat et cnm . kollarını kaldırıp yüzünü örtmesin , ben battaniyenin alt tarafında kalan fazla kısmınıda yatagın kenarlarına sıkıştırıyorum kı üstüne çekemesin diye , zaten biraz ağlayıp cızırdasa kalkıyorum. Rabbime emanetler.bende bruna almıştım ondan döküordum burnuna , doktor tonimer sprey dedi daha kullanışlı , kızımdada kullanıyordum , ayrıca daha iyi açıyor sanki, bebeğini bol bol emzir doğal antibiyotik alsın , bir an önce düzelir inş. odasında buhar yapmaya çalış. ben kettle kaynatıyordum agzınıda açıyordum , ama biraz tehlikeli olabiliyor dikkat etmek lazım . bir gece kızımın burnu tıkalı diye kettlen kapagını açtım kaynatıyordum , kapağı açık olunca otomatik kapanmıyor , o arada uyuyup kalmışım , sonra bir uyandım kettle da su bitmiş . allah korudu yani. ay ne uzun yazdım ya :)))

@ecetuba84 iyiyim canım sen nasılsın? Maşallah sana ne güzel ben yeni yeni alışıyorum daha :KK66: araba kullanmayada.

S Sutanem150705 valla bende özledim ya giremedim yoğun geçti tatil Süreci. Sen nasılsın ?
Humana 1 kutu bitirdim daha almadım o zaman kakasını yapıyordu çok çok hemde tekrar deneyim söylediğin için çok Sağol
Bende iyiyim çok şükür evde kızımla ilgileniyorum günler ne kadar çabuk geçiyor hayret ediyorum . Kızım bana hayran hayran baktıkça içimin yağları eriyor :) keşke daha erken birbirimize kavuşsaymışız diyorum ama hayırlısı bu zamanmış.ne kadar boşa yaşıyormuşuz meğerse

rica ederim inşallah işe yararda paşa rahat rahat kakasını yapar

ewet dikkat et cnm . kollarını kaldırıp yüzünü örtmesin , ben battaniyenin alt tarafında kalan fazla kısmınıda yatagın kenarlarına sıkıştırıyorum kı üstüne çekemesin diye , zaten biraz ağlayıp cızırdasa kalkıyorum. Rabbime emanetler.bende bruna almıştım ondan döküordum burnuna , doktor tonimer sprey dedi daha kullanışlı , kızımdada kullanıyordum , ayrıca daha iyi açıyor sanki, bebeğini bol bol emzir doğal antibiyotik alsın , bir an önce düzelir inş. odasında buhar yapmaya çalış. ben kettle kaynatıyordum agzınıda açıyordum , ama biraz tehlikeli olabiliyor dikkat etmek lazım . bir gece kızımın burnu tıkalı diye kettlen kapagını açtım kaynatıyordum , kapağı açık olunca otomatik kapanmıyor , o arada uyuyup kalmışım , sonra bir uyandım kettle da su bitmiş . allah korudu yani. ay ne uzun yazdım ya :)))
Amannn canim Allah korumus gercekten.nem durumumuz su an iyi gibi %40in altina hic düşmüyor ama kaloriferler yanmaya baslayinca biseyler yapmak sart gercekten.buhar makinaları zararlimiymis? O spreyi direk sikiyor musun bebege?fazla gelmiyor mu bebege rahatsiz olmiyor mu?bana dr o tekli flakonlari 24 saat icinde kullanabilirsin bitir dedi ama ben 2_3 damla anca sikiyorum korkudan

Back