• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bebişlerinde kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlarım size bir önerim olucak bende işe yaradı sizde yarar mı bilemiyorum . Humana emziren anne çayı çayı içmenizi öneririm ben daha önce çok fazla içiyordum kızım ishal oluyordu ben o yüzden olduğunu anlamıyordum 3 kutu içmişimdir sonra ara verdim almayı unuttum derken baya Zaman geçti sonra kızımda kabızlık başladı ilk günler 2 günde bir sonra 3 sonra 5 en sonda 7 gün olunca fitil koymak zorunda kaldım doktor normal diyor çay kola kahve içme dedi ben o ara çok demli çay içiyordum neyse sonra humana emziren anne çayı alıyım dedim sütüm artsın içtim akşama doğru kızım kakasını yaptı 4 günün sonunda ertesi gün içtim kızım yine yaptı ama ishal şeklinde 2 günde bir içerim diye düşündüm ishalde olmasın mesela bugün içmedim kızım kakasını yapmadı .

Kızlar aranızda regl olan var mı ben halâ olmadım :KK43:

Bebişlerinde kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlarım size bir önerim olucak bende işe yaradı sizde yarar mı bilemiyorum . Humana emziren anne çayı çayı içmenizi öneririm ben daha önce çok fazla içiyordum kızım ishal oluyordu ben o yüzden olduğunu anlamıyordum 3 kutu içmişimdir sonra ara verdim almayı unuttum derken baya Zaman geçti sonra kızımda kabızlık başladı ilk günler 2 günde bir sonra 3 sonra 5 en sonda 7 gün olunca fitil koymak zorunda kaldım doktor normal diyor çay kola kahve içme dedi ben o ara çok demli çay içiyordum neyse sonra humana emziren anne çayı alıyım dedim sütüm artsın içtim akşama doğru kızım kakasını yaptı 4 günün sonunda ertesi gün içtim kızım yine yaptı ama ishal şeklinde 2 günde bir içerim diye düşündüm ishalde olmasın mesela bugün içmedim kızım kakasını yapmadı .
Humana stell tea mi canım? Hani şu oralet gibi olan?

Merhaba ccanım nasılsın özledim ya sizi ben bir aylıktan beri araba kullanıyorum. Pusete koyuyorum arkaya güzelce bağlıyorum bazen ağlıyor araba duraklayjnca eğer çok aglarasa çıkıyorum kenara sakinleştirir devam ediyorum araba kullanmak gibisi var mi.aynen erkek eline bakmaya lüzum yok:)
araban varsa kullan canim alissin oglusun.bak bugun bunaldim aldim oglumu arkadasimi da aldim gittim avm ye bi kahve ictik nefes aldim.

Kullanıyorum canım hep ama tek denememiştim hiç arkada oğlumun yanında mutlaka biri oluyodu:KK49:

oğluşuma netten oyun halısı siparişi verdim , bugün geldi , bakalım sevecekmi varmı başka alan ?
Ben fisher price aldım çok sevdi her gün 15 dk falan 3 kez koyuyorum özellikle evde tek olunca yemek yerken koyuyorum inanılmaz oyalıyo ben o arada yemeğimi yiyorum.

Kizlar bebisleri nasil giydiriyorsunuz gece vs.?hava sıcakken tek uzun kollu badi yetiyordu.simdi gece ve sabah cok serin oluyo.oglumun yanakları hep soğuk burnu sıcak ama yanaklar ısınmıyor nedense.ve sanirim usuttum çocuğu.gece ustunu acmiyo ama kollar hep yukarda yanda acik uyuyo.omuzlar ve kollar usuyo sanki.2 kat uzun kol giydirsem de yeterli olmuyo.hic kusmayan çocuk bugün surekli peynir kesigi kıvamında kustu.kaka sa hafif sulu ve uzun zamandan sonra ilk kez gazdan agladi.emzirmekten baska bisey yapamıyorum.simdi uyuyo sukur.ustune yelek giydirdim artik.bu sefer de terleyip hasta olmasından korkuyorum
Ortayi bi türlü bulamadım.

Battaniyesini beşiğinin kenarlarına sıkıştırıyorum kollarınıda içine çıkaramıyor üstü açılmıyor
Şimdilik böyle bir çözüm buldum

Canim ben de kollari acikta kalinca oralar usur diye fidunuyorum.yukari kalfiriyo hep kollati.derece 24,3 su an.burnu tikali oglumun hirilti geliyo:KK43:
Aynen benim kızımında kollar hep açık. Örtmeye çalışırsam da örtüyü yüzüne çekiyo gece boğulur diye korkuyorum. Burunda hep dolu hırıl hırıl çekiyorum ama fayda etmiyo acaba üşüdüğü için mi?

merhaba annişler.. anne psikolojisiyle , herkes beslenme ve uykuya odaklanmış , bebişler biz anlamsakta buyuyorlar şükür ,başladımı agular , gülücükler, başlarını biraz daha iyi tutabılıyolarmı :)
Hergun yeni birşey öğreniyor hayranlıkla izliyorum resmen çok hızlı büyüyorlar

Ben kullanıyorum görünüm iyi kalite iyi ancak kenarları Ahşap olduğundan artık bebeğim hareketli Ve çok çarpıyor kenar korumalığını dikmem lazım vakit yok. Alt raflar vs iş görüyor
Fotograflarina bakiyorim da bu da yuksek san
Merhaba arkadaşlar yoğun bir döneme girdim kızım birinci sınıfa başladı onunla ilgileniyorum bir yandan oğlum hiç durmuyor bana iş yaptırmiuor titiz bir insanim. İşlerin yarım kalması benj çok bunaltiyor sonra diyorum yavrularım sağlıklı olsun da işler girer yoluna. Bugün kızim.dusmus okulda kolu çok derin yara olmuş cok kötü oldum görünce kreş rahatti kafam rahatti şimdi aklım onda WC den çok korkuyorum güvenlik var okulda ama aklımdan neler geçiyor neler
cok gecmis olsun cocuklar allaha emanet cok zor gercekten baskasinin gozetimine birakmak bizzarar gelmesin diye saglikli buyusunler diye deli divane oluyoruz ama mecbur bir yerde disari cikacaklar baskalarinin gozetimine girecekler heralde cocugunu iyi tembih etmek ve sik sik gidip okulu bi nevi teftis etmek eksik vsrsa gidermelerini saglamak lazim yoksa ne yapacaksin cocugun basinda duracak halin yok ki.

Aynen benim kızımında kollar hep açık. Örtmeye çalışırsam da örtüyü yüzüne çekiyo gece boğulur diye korkuyorum. Burunda hep dolu hırıl hırıl çekiyorum ama fayda etmiyo acaba üşüdüğü için mi?
Burnunun dolu olmasi usumesinden baska ortamin neminin dusuk olmasiyla da ilgili olabilir nemvolcerle baktiniz mi odanin nemine? %40-%60 arasi olmasi gerekiyormus bizimki %70 mesela hic burnu tikanmiyor ama onun da baska zararlari vardir elbet.

kollarını battaniyenin altına getirip kenarlardan sıkıştırıyorum , ama için rahat etmiyecekse bir tulum al dene cnm belki rahat edersin , oğluşumun burnundada arada hırıltı oluyor , burunlarından nefes alıp verdikleri için normalmiş. doktorumuz tonimer burun spreyini önerdi onu kullanıyorum .
Canim bu gece brn de oyle yaptim işe yaradi.nedense kollarini cikarmaya calisirken yüz unude orter diye korkuyorum hep.surekli uyanip kontrol ettim..ne tuhaf biseymis annelik.uyku deyince hicbiey gozu gormeyen ben cocuk biraz usuttu diye uyku fln dinlemedim gece...bizde burun hiriltisi bastan beri var aslinda.tek kullanimlik flakonlardan kullaniyrum ben serum fizyolojik.dr marka soylemedi herhangi bisey aldim.onu damlatipburnunu cekiyorum her sabah.genel olarak iyi geldi ama bu seferli hirilti biraz farkli yoğun.usutmeden kaynakli.insallah geçer

Kizlar merhaba:) son sayfalari okumaya calistim herkesi opuyoruuum ;)

Face grubuna bende girdim, bakalim isimlerden taniyabilcem mi :))

Burnunun dolu olmasi usumesinden baska ortamin neminin dusuk olmasiyla da ilgili olabilir nemvolcerle baktiniz mi odanin nemine? %40-%60 arasi olmasi gerekiyormus bizimki %70 mesela hic burnu tikanmiyor ama onun da baska zararlari vardir elbet.
Yok bakmadım. Aslında buhar makinası var ama hiç kullanmadım. Kullanayım olmazsa. Birde nem ölçer alayım bari.

Kadife battaniyeden almıştım ben kızıma. Bizimki de kolları hep kafasının üstünde yatıyor. Rahat rahat.
Havalarda soğudu. Uyku tulumu alayım diyorum bende uyurken kullanmak için.
Benim kızın hatta dün akşam burnu tıkanmıştı :) Solüsyon yaptıkta uyudu yavrum ama sabah keyfi yoktu evden çıkarken.

Ben o cayı ıcıyorum hergun kesın sütüm azalıyor cunku
Oğlumda her bezı kakalı ve yogunlasmadı hala üç ay oluyor sadece anne sütü alıyor bundandır dıye dusunmustum cayda etkı edıuor demekki

Back