• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Dostlar, bebeğinizle hiç yalnız araba kullanıyor musuz? Daha erken mi bilemiyorum. Araba kullanırken ağlarsa falan ne yaparım diye düşünüyorum. Bir türlü cesaret edemedim. Var mı yalnız araba kullanan bebeğiyle?

Dostlar, bebeğinizle hiç yalnız araba kullanıyor musuz? Daha erken mi bilemiyorum. Araba kullanırken ağlarsa falan ne yaparım diye düşünüyorum. Bir türlü cesaret edemedim. Var mı yalnız araba kullanan bebeğiyle?
Daha öncede kullandığımı yazmıştım. Kızım sürücü koltuğunun arkasında oluyor. Emziğini veriyorum genelde ses çıkarmıyor. Gittiğim mesafe en uzun 25-30 dakka. Ama arada inip bir göz atıyorum yine de.

Daha öncede kullandığımı yazmıştım. Kızım sürücü koltuğunun arkasında oluyor. Emziğini veriyorum genelde ses çıkarmıyor. Gittiğim mesafe en uzun 25-30 dakka. Ama arada inip bir göz atıyorum yine de.

Yabugun bende arkadaşlarımla yemeğe gidicem düşünüyorum nasıl yapsam diye uyutup ağzına emzikle koysam diye düşündüm
Arabada gık demiyor zatende korkum kusarsa diye

Evt sakın yorma kendini. Bebiş sana muhtaç çünkü. Yanlarında getirsinler bari yapıpta. Ayıp yani
Yok cnm nerde yatiyada kalcklr sanirim esime dicem yardim etsin.zaten bni sinir etti.gece fosur fosur uyudu hic demediki karim yoldan.geldi yorgun iki cocuguda bn sallim uyok.zaten.uyumuyo .bnde bittim valla

Yabugun bende arkadaşlarımla yemeğe gidicem düşünüyorum nasıl yapsam diye uyutup ağzına emzikle koysam diye düşündüm
Arabada gık demiyor zatende korkum kusarsa diye
Bişey olmaz inş. Ben 3 çocukla çıkıcam eşim Yurtdışına çıkacak 1 ay sonra. Bakalım nasıl olucak. Bide yeniyim daha usta değilim İstanbul trafiği felan gözüm korkmuyor değil. Ama napalım erkek eline bakacak Değilim :D

yekruye yekruye canım hamilelikte ve doğumdan sonrada çok negatifsin devamlı olumsuz düşünüp kendi kendini üzüyorsun biraz rahat ol kim gelirse gelsin kim ne derse desin naparsa yapsın. Sen yapabildiğini yap fazlasını bekleyen Boşa beklesin. Eşlere gelince konu benimkininde ruhu duymaz gece biri çiş biri su biri meme hiç deliksiz uyuyamıyorum çok yorulmuşsam eşimi öperek uyandırırım çocukla ilgilenirmisin hiç uyuyamadım derim severek kalkar ilgilenir. Sende bu şekilde rica etmeyi dene söylenmeden buna rağmen yardımcı olmazsa o zaman Haklısın
Erkekler fıtrat Gereği incelikten anlamıyorlar bazen onlara Yön vermek gerekiyor. Bide hep bi beklenti içinde olmamak Lazım kimseden hemde yoksa çok üzgünlük stres yaşarız.

Bişey olmaz inş. Ben 3 çocukla çıkıcam eşim Yurtdışına çıkacak 1 ay sonra. Bakalım nasıl olucak. Bide yeniyim daha usta değilim İstanbul trafiği felan gözüm korkmuyor değil. Ama napalım erkek eline bakacak Değilim :KK70:

Aynen bayılıyorum güçlü kadınlara hamileliğimdede hep gezdim tozdum oğluş biraz daha büyüsün kimse tutamaz bizi :KK49:

Kizlar merhaba.3. Ay izleminden geldik.gecen ay 5.5 olan kilomuz 6.350 olmus.biraz az almis gibi geldi bu ay.ilk iki ay 1.300gr almisti.3.ayda genel olarak ilk 2 aya göre az artis var galiba.bikac kisi de yazmisti.normal belki de gitgide yavaşlaması...bu arada Seymasevde Seymasevde ozledik seni kiz!nerelerdesin?

Herkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti:KK43:
Oooo canim ben de bisey sandim.bisey olnaz Allahin izniyle.bizim topikte de yuksek tsh li arladaslar vardi.bebeklerini aldilar kucaklarina ilaclarini kullanarak.sen de ilacini kullan.ay ay. Ya da dr. Ne zaman derse degerlwrine baktie kontrol altinda bisey olmaz insallah

Kizlar merhaba.3. Ay izleminden geldik.gecen ay 5.5 olan kilomuz 6.350 olmus.biraz az almis gibi geldi bu ay.ilk iki ay 1.300gr almisti.3.ayda genel olarak ilk 2 aya göre az artis var galiba.bikac kisi de yazmisti.normal belki de gitgide yavaşlaması...bu arada Seymasevde Seymasevde ozledik seni kiz!nerelerdesin?
Bende özledim valla ;)
Uzun bi tatile çıktık geze geze memlekete doğru sonra bayram-ı atlatıp döndük. Fırsat bulamadım hiç girmeye. Biz 3 ay kontrolüne götürmedik daha geçen ay 6.5 kg 61 cm Di bakalım bu ay nasıl olucak artık az kilo almaları normal. Kaka yapmıyo benimki bazen 3 günde bazen 5 bazen 10 günde bi yapıyo. Sende var mı öyle bi durum

Bende özledim valla :KK66:
Uzun bi tatile çıktık geze geze memlekete doğru sonra bayram-ı atlatıp döndük. Fırsat bulamadım hiç girmeye. Biz 3 ay kontrolüne götürmedik daha geçen ay 6.5 kg 61 cm Di bakalım bu ay nasıl olucak artık az kilo almaları normal. Kaka yapmıyo benimki bazen 3 günde bazen 5 bazen 10 günde bi yapıyo. Sende var mı öyle bi durum
Yok canim.benim oglan her gun yapiyo 2-3 kez ama ilk zamanlarki gibi dolu dolu tam degil.3.aydan sonra hergun yapmayabilirler ama 5 gunu gecerse kabizlik olabilir diye biliyorum canim uani 5 gun yapmadiysa dr.a gosterebilirsin

Hiç doğum yapmışa benzemiyorsun :KK62: :KK62: :KK62:
İnsanlar nasıl böyle densiz olabiliyor? Erkek ve okul müdürü sözde.

Bu densiz müdürlere çok sinir oluyorum bende arkadaşımın veda yemeğine gitmiştim 1aylıkken adam baştan aşagı süzdü bebek nerde hani demişti :KK11:

aslında o anda bozmak lazım böyle insanları da yapamıyoruz işte

Oooo canim ben de bisey sandim.bisey olnaz Allahin izniyle.bizim topikte de yuksek tsh li arladaslar vardi.bebeklerini aldilar kucaklarina ilaclarini kullanarak.sen de ilacini kullan.ay ay. Ya da dr. Ne zaman derse degerlwrine baktie kontrol altinda bisey olmaz insallah
Cok yuksek degil yani dimi ben ne deseler yaparim doktorlar ama dun cok korkuttu beni inanin yeni yeni burada yazilanlar sayesinde soguyor icim allahima sukur insallah bisey olmicak inaniyorum ben de

Cok yuksek degil yani dimi ben ne deseler yaparim doktorlar ama dun cok korkuttu beni inanin yeni yeni burada yazilanlar sayesinde soguyor icim allahima sukur insallah bisey olmicak inaniyorum ben de
Gonlunu ferah tut dua et..gec degildir çünkü tsh testi rutin olarak 8-9.haftalrd ypiliyp.hepimize oylw yapildi

Kızlar yaklaşık.iki haftadır bebeğim kakasını kendi başına yapamıyor 70 günlük. Sabun Fitili yapıyorum zeytin yağı içermekte poposuna sürmekte fayda etmiyor kakasını beş gün bekletince kıvamlı hatta bezini poposuna yapıştırıyor o kadar koyu bu gün ikinci gün tekrar yaptık. Bu.sulu geldi nie böyle emmeside azaldı zaten

Back