- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.101
Herkes mi ayni sorumlari yasar ya ayni bizi anlatmissiniz esimin ailesiyle sorunum yoktu onceden ama kizim olduktan sobra gormek bile istemiyorum bu yuzden esimle cok tartistik cok kirdik birbirimixi eskiden boyle degildik simdi resmen uzaklastikValla dayan canım
Ben cok belli ettim sinir oldugumu cok tartıstık yani doğumdan beri bir kere yakınlastık birbirimize aramız epey boUk şimdi tutuyorum kendimi duymamazlıktan geliyorum onları öyle yani
Cocukla konusurken annen mi dovdu seni baban mi dovdu sana kizdilar mi vs vs diyip duruyolar cocuga beni sinur basiyo hepsi cok cahilmis gibi dusunuyorum lohusalik sendromu yenu basladi bende diyorum seviyolar seviyolar aglayinca al annesi emzir bu acikmis ohh ne ala .. istemiyorum kimseye gtmek aramasin sormasin kimse bizi yeter ya 3 aydir dir dir dir basimizin eti yendi resmen cocugumla yalniz kalamadim hic ucretsz izindeyim esim okula gtti kizimla bn evimizdeyiz cok zorlaniyorum dunden beri tek oldugum icin ama yine de raxiyim kizim cok agliyo derdi ne bilmiyorum her sey herkes ust uste geliyo birikiyo bende cok skntili donem geciruyorValla dayan canım
Ben cok belli ettim sinir oldugumu cok tartıstık yani doğumdan beri bir kere yakınlastık birbirimize aramız epey boUk şimdi tutuyorum kendimi duymamazlıktan geliyorum onları öyle yani
Hahahaa aynı şeyler var kim dövdü annen mi baban mo aglayınca al aannesi diyip veriyorlar ağlayan cocuk nasıl emsin ugras dur ağlamayı durduramayınca mama yap ona da laf gelsinCocukla konusurken annen mi dovdu seni baban mi dovdu sana kizdilar mi vs vs diyip duruyolar cocuga beni sinur basiyo hepsi cok cahilmis gibi dusunuyorum lohusalik sendromu yenu basladi bende diyorum seviyolar seviyolar aglayinca al annesi emzir bu acikmis ohh ne ala .. istemiyorum kimseye gtmek aramasin sormasin kimse bizi yeter ya 3 aydir dir dir dir basimizin eti yendi resmen cocugumla yalniz kalamadim hic ucretsz izindeyim esim okula gtti kizimla bn evimizdeyiz cok zorlaniyorum dunden beri tek oldugum icin ama yine de raxiyim kizim cok agliyo derdi ne bilmiyorum her sey herkes ust uste geliyo birikiyo bende cok skntili donem geciruyor
Ben de ayni durumdaydim.adetim bitince sütüm tekrar arttı canım çok şükür,maşallah diuim..bak burda gerekli aciklmaama varkızlar nasılsınız? ben oğluşu emzirdikten sonra göğsümü sıkıyorum hiç süt gelmiyoönceden emdikten sonra da süt gelirdi azalıyo galiba. gaz yüzünden doğru düzgün bişey de yiyemiyorum hem gaz yapmayan hem süt artıran bişey var mı? neden azalıyo bu süt ya daha çok erken değil mi?
Canim asili oyuncaklardan bi tanesine odaklanabiliyolar henuz.ilgisini hangisi cekiyosa onu goz hizasinda olacak sekilde yatir arada sallandir.ya da elini kolunu sallarken carpacagi konum a koy yarim saat super benceKızlar oyun halılarınızı kullanıyor musunuz. İlk defa bugün koydum kızımı. Yarım saat oyalandı. Sadece bakıyor :) sıkıldı sonra. Tam anlamıyor
Bizimki bilinçli olmasa da oyuncaklarına vurmaya çalışıyor. Beraber oynarsak daha uzun süre ilgisini çekiyor.Kızlar oyun halılarınızı kullanıyor musunuz. İlk defa bugün koydum kızımı. Yarım saat oyalandı. Sadece bakıyor :) sıkıldı sonra. Tam anlamıyor
parmak emmesi tehliklei bişey ama bizim bebişlerin şu an yaptığı yumruğunu emmek her bebekte olan geçici bişey korkmayın.hem emme refleksleri çok güçlü olduğu için hem de dişler öyle sanıldığı gibi birden patlamazmış.1-2 ay önceden zaman zaman yükselip alçalabıiliyomuş.ve bu dönemlerde de kriz olabiliyomuş.böyle zamanlarda anne elini yıkayıp serin bi şekilde diş etlerini ovalasın diye yazıyodu biyerde.Kızlar bebişlerin el emmelerini bende çok seviyorum ve normal geliyodu ama el ve parmak emme; parmak incelmesine,damak çukurlaşmasına ve boğaz enfeksiyonuna yol açıyor diye duydum o yüzden tedirgin oldum ve buraya yazmıştım sizden duyan falan oldu mu böyle bir şey diye, gerçi eskilerden beri bebekler parmak emer ama işte insan böyle şeyler duyunca tedirgin oluyor...
Canm kac numara kullanyrsn. 3 alcm sanrm ben 2 ler kucuk gelmeye basladi artk 3 te birazck buyuk 2.5 olsaydi iyidi :))
Benim oğlum da gece geriniyor lakin gözünü açamıyor uykudan sanırım. Bir de ben hiç yerinden kaldırmadan uykusunda yatarak memeyi veriyorum. Kaldırmıyorum yerinden hiç..Benim handikapım biz oğlumla aynı yatakta beraber yatıyoruz. Beşiğine alıştırmadım halaNe guzel yapmissin.bnmki dahs bikmiyo oek geceyi gunduzu .bi duzen olusturamadik.bn gece emzirince gerinmekten.uyaniyo geri cok uyuyamiyo.seninki yapiyomu oyke cnmm
Cocukla konusurken annen mi dovdu seni baban mi dovdu sana kizdilar mi vs vs diyip duruyolar cocuga beni sinur basiyo hepsi cok cahilmis gibi dusunuyorum lohusalik sendromu yenu basladi bende diyorum seviyolar seviyolar aglayinca al annesi emzir bu acikmis ohh ne ala .. istemiyorum kimseye gtmek aramasin sormasin kimse bizi yeter ya 3 aydir dir dir dir basimizin eti yendi resmen cocugumla yalniz kalamadim hic ucretsz izindeyim esim okula gtti kizimla bn evimizdeyiz cok zorlaniyorum dunden beri tek oldugum icin ama yine de raxiyim kizim cok agliyo derdi ne bilmiyorum her sey herkes ust uste geliyo birikiyo bende cok skntili donem geciruyor
Cansucum mahsuru yoksa oyun halisinin markasını söyler misin? Memnun musun? Ana dizi aldım rahatladım biraz ya. Oyun halisi da almak sitiyorum. Lakin gözlemliyorum benim bebe henüz bir şeyleri uzanıp tutmuyor. Halıda vakit geçirme durumları nasıl? Nesnelere uzanabiliyor mu? Çok soru sordum ya kusura bakma. Bir oyuncaklarla oynamaya başlasın. İlk iş önüne yığacağım oyuncakları. 3 ay omuzda kucakta belim ağrıyor artık. Özgürleşmek lazım acil :)
Günaydın kızlar. Yeni bir haftaya başladık yine. Kızımla 9 gün ne de çabuk geçti. Yine işe döndüm. Bayramınız nasıl geçti? Bebişleriniz nasıllar?
Devam eden lohusalık hali bende de devam ediyor. Kimi zaman sinirden nefes alamıyormuşum gb geliyor. Hatta destek almayı düşünüyorum.
Ben de ayni durumdaydim.adetim bitince sütüm tekrar arttı canım çok şükür,maşallah diuim..bak burda gerekli aciklmaama var
http://www.uykusuzanneler.com/anne-sutu/
• Anne sütü üretimi üçüncü düzne girmeye başlar. Meme ilk 3ay kontrolsüzce üretirken, bebeğiniz 3 aylık olduğunda ‘yetecek kadar’ süt üretmeye başlar. Fazla geliyorsa üretimi kısar. Bazı anneler bu yüzden 3.ayda sütünün yetmediğini sanarak mamaya başlar. 3.Aydan sonra memeler ilk aylardaki gibi balon gibi şişmez ve anne bu yüzden sütü bitti sanabilir. Oysa memede yetecek kadar süt olması için, balon gibi şişmesi gerekmez.
• Regl dönemlerinde, süt üretimi hormonal olarak azalmakltadır. Regl dönemi bitince, eski halini alır.
• Yeterli süt olması için, memeden süt sızması gerekmez. Sütün sızması, süt miktarından çok meme ucunun yapısıyla ilgilidir.
• Bebeklerde özellikle ilk aylarda akşam huysuzlukları sıkça rastlanır.Yine akşam olduğu için, memeler sabahki kadar süt dolu olmaz, üretim de azalır. Emzirme uzmanları akşam huysuzluğu konusunda uyarmaktadırlar, akşam huysuzluğu açlık değildir.
Canim asili oyuncaklardan bi tanesine odaklanabiliyolar henuz.ilgisini hangisi cekiyosa onu goz hizasinda olacak sekilde yatir arada sallandir.ya da elini kolunu sallarken carpacagi konum a koy yarim saat super bence
Bizimki bilinçli olmasa da oyuncaklarına vurmaya çalışıyor. Beraber oynarsak daha uzun süre ilgisini çekiyor.
Kızlar bugün abimiz birinci sınıfa baslayacak sabah 6 da uyandı hazır halde bekliyor çok heyecanlı zaman ne çabuk geçiyor ya bu arada bende sanki ilk kez okula başlayacak gibi çok heyecanliyim Rabbim herkese böyle nice güzel
GuGünler yasatsin
Benim ailem yanımdaydı bayramda. Güzel geçti, güzel kızımla çok şükür :) Kızıma karşı sabırsızlığım yok ama özellikle eşime karşı çok sinirli oluyorum zaman zaman. Ve şuan her şey bana bakıyor. Ev, iş, bebek.. Gönül yorgunluğu oluyor.Birde sen işe başladın canım biz bile depresyona giriyoruz dönem dönem. İşle daha zordur. Destek al bencede her zaman uzmana danışmak iyidir. Bizim bayram güzel geçti. Senin nasıldı
Süt olayı resmen bizi anlatmış. Oyuncak içinde normal o zaman canım Sizinkiler de öyleyse. Zamanla artacak herhalde ilgi. Dediğin taktiği uygulayayım bende
Bende ses çıkaranları sallayınca ilgiyi çekebildim biraz
Maşallah oğluna. Allah bu bebeğindende yaşatsın bu mutluluğu inşallah. Çabuk alışsın çok başarılı bi okul hayatı geöirsin oğluşun
Nerede goruyonuz kiz birbirinizi bende goreyim :)Gunaydin canmm sanada iyi bayramlar :) evine hosgelmssn :)fotolarinizi goryrm tatli cekirdek aile :)
Facede kuzu msj atym sana eklyver :))Nerede goruyonuz kiz birbirinizi bende goreyim :)
Ayse osmanagglu ekici bak bi ordan grupta arat :) bekliomFacede kuzu msj atym sana eklyver :))
Cnm yediklerine dikkt etsadece anne sutu iciyo mama vermiyorum kulak copuyle poposunu uyariyorum ama cok zorlaniyo dayanmiyorum abla ya kizariyo ikinirken
İslem tamm :))Ayse osmanagglu ekici bak bi ordan grupta arat :) bekliom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?