- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.061
İyi olms canm ne guzel benmde gezmeye ihtycm var ama. Gidemedik biryere seneye kismetse artk :) evet canm sarisin ve cok beyaz bazen bana bazen babasina benztyrlr berati da :)Sağol canım:) gezdik geldik ama annemler olmasa zor gezerdik defneyle. Bende senin kuzunj gördüm maşallah. Sarışın seninki. Bizimki bana benzemiş esmer
kucagi istememesi cok guzel valla ya :) keske benimkide istemese uyandignda biraz yatgnda oynuyo kendi sonra kuck istiyo beyefendi isi birakip onu gezdiriyorum :)Rahatina duskun o kesin :)) hic sevmyr sıkılmayi inan bazen kucagi bile istemyr :))
İyi olms canm ne guzel benmde gezmeye ihtycm var ama. Gidemedik biryere seneye kismetse artk :) evet canmcanimisin ve cok beyaz bazen bana bazen babasina benztyrlr berati da :)
sadece anne sutu iciyo mama vermiyorum kulak copuyle poposunu uyariyorum ama cok zorlaniyo dayanmiyorum abla ya kizariyo ikinirkenCnm zeytin yagi sut poposuna hemen yapar. Birde doktorm eger kabiz olyrsa sık mamasinin icine ax bisey zeytn yagi koyablrsn demsti dene belki cozer sorunu
Benim kızda öyle. Bide kucağıma almamda yetmiyor. Gezcem illaki.kucagi istememesi cok guzel valla ya :) keske benimkide istemese uyandignda biraz yatgnda oynuyo kendi sonra kuck istiyo beyefendi isi birakip onu gezdiriyorum :)
Benımde öyle oldu sallayıp uyutuyordum sonra yarı uykulu emzırıyordum üç gün felan sürdü böyle ama zorlamadım hiç hep uyutup verdim aonra kendiliğinden aldıYarin sagma makinesi alcam sagcam.hic boyle yapmamisti .uzuluyorum cok .uykuluysa aliyo uyaniksa agliyo almiyo normlde hemen yapisirdi 40 dan.snra huyu degisti
Aynen benımde azalıyor bir öğün gec yesem bittikkızlar nasılsınız? ben oğluşu emzirdikten sonra göğsümü sıkıyorum hiç süt gelmiyoönceden emdikten sonra da süt gelirdi azalıyo galiba. gaz yüzünden doğru düzgün bişey de yiyemiyorum hem gaz yapmayan hem süt artıran bişey var mı? neden azalıyo bu süt ya daha çok erken değil mi?
Cok mu aglıyor karnı falan agrıyorsa belkiBebegim asiri derecede salya akitiyo iki elini birden emmeye calisiyo ishal de var napcagimi sasirdim agla agla gozunde yas kalmadi anlamadik ki ne oldugunu boyle durumda olan var mi surup vermeli miyim nolur akil verin
Bizdeeeee fıtık olacam artıkBenim kızda öyle. Bide kucağıma almamda yetmiyor. Gezcem illaki.
Cansucum mahsuru yoksa oyun halisinin markasını söyler misin? Memnun musun? Ana dizi aldım rahatladım biraz ya. Oyun halisi da almak sitiyorum. Lakin gözlemliyorum benim bebe henüz bir şeyleri uzanıp tutmuyor. Halıda vakit geçirme durumları nasıl? Nesnelere uzanabiliyor mu? Çok soru sordum ya kusura bakma. Bir oyuncaklarla oynamaya başlasın. İlk iş önüne yığacağım oyuncakları. 3 ay omuzda kucakta belim ağrıyor artık. Özgürleşmek lazım acil :)Kızlar oyun halılarınızı kullanıyor musunuz. İlk defa bugün koydum kızımı. Yarım saat oyalandı. Sadece bakıyor :) sıkıldı sonra. Tam anlamıyor
Canım gece ıkı kere emziriyorum demişsinMerhaba Dostlarım,
Bir süredir yazamıyorum yoğun ve yorgun geçirdim. Elimden geldiğince okudum lakin yazabilme fırsatı ancak bulabiliyorum. Umarım her şey yolundadır. Güzel ve mutlu bir bayram geçirdiniz umarım. Geçmiş bayramınız kutlu olsun bu arada...
3 ayımız bu hafta dolacak. Mucizelerle geliyor bu 3 ay valla :) Gaz sorunumuz cok cok azaldı. Oğlum gece uykularının bir düzeni var artık. Akşam 9 da yatış sabah 8 uyanıyor. Tabi gece en az 2 kez emziriyorum. Sabah gülücüklerle uyanıyoruz. Yeryüzünde sabah yüzümü görünce o halime gülen tek erkek sensin oğlum diyorum daha da sesli gülüyor küçük adamım :) Büyüdükçe kolaylaşıyor sanki hayatım. Bir de ne kadar harika olduklarını düşünüyorum bebeklerin...Masum tertemiz sevgiye ilgiye muhtaç...Böyle ballı kaymaklı bişiler valla...
Çenem düştü ya biz de durumlar böyle...
Yok canım. 9 da yattı mesela oğlum. Gece 3 te muhakkak uyanıyor o zaman veriyorum tek meme. Çift meme verdiğimde çok emiyor ve kusuyor. ( Kişiden kişiye meme dolgunluğu ve doygunluğu değişir ya benimkisi iki meme verince kusuyor çok denedim. Belki sen de olmuyordur hani) Sonra sabah 6 gibi uyanıyor o zaman veriyorum yine tek meme ama emmediğini. Belki arada uyanırsa yine emziriyorum. Sırasıyla vermeye çalıyorum çünkü hangisini verdiye diğer sabah doluyor ve ağrıyor. Sırayla vermeye çalıyorum.Canım gece ıkı kere emziriyorum demişsin
Bir seferde iki memeyide veriyormusun benimki saat bası kalkıyor 12 den sonra 6 da uyanıyo
Maşallah canm sütün iyi demekki özel birşey yapıyormusunYok canım. 9 da yattı mesela oğlum. Gece 3 te muhakkak uyanıyor o zaman veriyorum tek meme. Çift meme verdiğimde çok emiyor ve kusuyor. ( Kişiden kişiye meme dolgunluğu ve doygunluğu değişir ya benimkisi iki meme verince kusuyor çok denedim. Belki sen de olmuyordur hani) Sonra sabah 6 gibi uyanıyor o zaman veriyorum yine tek meme ama emmediğini. Belki arada uyanırsa yine emziriyorum. Sırasıyla vermeye çalıyorum çünkü hangisini verdiye diğer sabah doluyor ve ağrıyor. Sırayla vermeye çalıyorum.
Nasıl uyutuyorsun canımYok canım. 9 da yattı mesela oğlum. Gece 3 te muhakkak uyanıyor o zaman veriyorum tek meme. Çift meme verdiğimde çok emiyor ve kusuyor. ( Kişiden kişiye meme dolgunluğu ve doygunluğu değişir ya benimkisi iki meme verince kusuyor çok denedim. Belki sen de olmuyordur hani) Sonra sabah 6 gibi uyanıyor o zaman veriyorum yine tek meme ama emmediğini. Belki arada uyanırsa yine emziriyorum. Sırasıyla vermeye çalıyorum çünkü hangisini verdiye diğer sabah doluyor ve ağrıyor. Sırayla vermeye çalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?