- Konu Sahibi Hedef65tir
- #66.861
Canm benm oglumnda oyleydii fiskirqrak kusmadi hicdun geceden boyle.birikinti gibi agzina toplaniuo oyle cikariyo.fiskirir gibi deyiı sizdede boylemiydi cok uzgunim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm benm oglumnda oyleydii fiskirqrak kusmadi hicdun geceden boyle.birikinti gibi agzina toplaniuo oyle cikariyo.fiskirir gibi deyiı sizdede boylemiydi cok uzgunim
Biz günde beş damla kullanıyoruz canım.Slm kizlar gnydn biogaia aldm da nekadr ve kac kes kullancgmi sormyi unuttm eczaneye siz nasl kullanyrsnz
Bizim oğlanda almak istiyor ama brn çekiyorum çok Israr ederse emzik veriyorum çünkü el ilerisi için sağlıksızmış.Kızlar tedirginim yaaa kızım 65 günlük son iki gundur acayip elini parmaklarını hatta elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor AC olsa AC değil çünkü emzirir emzirmez hemen aliyo.ne yapacagimi şaşırdım ne yapmalıyım zararlı bi durum mu sizin de Basininiza geldi mi
Tamm cnm sağolsn kullanma talimatinda da oyle yazyr bende oyle kullanym sadece 1 defa 5 damla dimi canmBiz
Biz günde beş damla kullanıyoruz canım.
cok gecmıs olsun canım.
Cok uzuldum ben de cok gecmis olsun insallah bebegin bir an once iyilesir aslinda oyle hastaliklar eninde sonunda hepimizin bebeklerinin basina gelecek ama doktorun hemsirenin sorumsuzlugu cok can sikici iyi bi doktor bulmak ne kadar zor zaten saglik ticaret konusu hadi onu gectim bari islerini biraz ozenli yapsalar.. bence sikayet edin o insanlari sen ugrasma ama esin ugrassin.
Cnimm cok gecmis olsun.ins.bebisinde hemn uyilesr..ne bicim.insanlr niye iskerini.onmsemezker anlmiyorum bir can.ordaki.Allahin izniyle iyilesr insallh hmncik manasinida yer zor gunler gecer hmn canimm
kanguruyu aldm kizlar ve cok rahat gercektn benm bel kemerini acip yan bile yatırabiliyorum otobusde cikardm ama oglm rahat etsn diye
kizlar gecms llsn dileklerinz icin cok sagoln zaten gerekli yerlere sikayetlerde bulundk canlar. El.emmesi benm oglumdada var 79 gunlk bugun yaklsk 10 gundr yapyr bende elllerini cekyrm ama yanls mi yapyrm acaba izin mi vermem lazm orqya buraya doknyr ve ellerinden opyrlr coxugu neakdr yikasamda mikrop kapar die korktgmdn cekyrm ellerini.Kızlar tedirginim yaaa kızım 65 günlük son iki gundur acayip elini parmaklarını hatta elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor AC olsa AC değil çünkü emzirir emzirmez hemen aliyo.ne yapacagimi şaşırdım ne yapmalıyım zararlı bi durum mu sizin de Basininiza geldi mi
Peki bebegi rahatlatr mi yani rahat uyumasina yardmci olur mu ne kadr vermemiz gerekyr ?Merhaba,
Milupa Gece Çayı, melisa, papatya, ve karışık bitki özleri içeren granül bitki çayıdır. İçeriğindeki bitki özleri bebeklerin hassas sindirim sistemine uygun orandadır. Bu yüzden de bağımlılık yapmaz, bebeğe ağır gelmez. Endişe etmeyin.
Saygılarımla
İlk1000adım Beslenme Uzmanı
Zeynep Yılmaz
Gunde bir defa bes damla canim, onu da gece uykusu oncesindeki son emzirmenin hemen oncesinde veriyoruz hep ayni saatlerde olmasina dikkat ediyoruz, bi onemi var mi bilmiyorum ama oyle yapiyoruz niyeyse.Slm kizlar gnydn biogaia aldm da nekadr ve kac kes kullancgmi sormyi unuttm eczaneye siz nasl kullanyrsnz
Evet ben bir seferde veriyorum canım.Tamm cnm sağolsn kullanma talimatinda da oyle yazyr bende oyle kullanym sadece 1 defa 5 damla dimi canm
Ben eesene kimyon anason demliyorum iki uc cay kasigi iciriyorum ama yine de gece 2 saatte bir kalkiyor azicik doyma hissi olunca birakiyo memeyi boyle uzun uzun uyumuyo bende hortlak gibiyim gece bu arada gecmis olsun o cayi icirenler varmis hatta biberonla veriyolarmis ben hic denemedimPeki bebegi rahatlatr mi yani rahat uyumasina yardmci olur mu ne kadr vermemiz gerekyr ?
Gunde bir kere 5 damla veriyorum aksam 5 gibi veriyorumSlm kizlar gnydn biogaia aldm da nekadr ve kac kes kullancgmi sormyi unuttm eczaneye siz nasl kullanyrsnz
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyi olur minik beratimiz.. bizimkine Bayadır elleriyle uğraşıyor..şu senin aldığın damladan bende alıyım bir daha sefer adı neydi canım bu gaz için değilmı büyüdükçe dahada arttı gaz olayları. . Birde kurmalarını var doktor reflu olmuş dedi başını yüksek tutuyorumkizlar gecms llsn dileklerinz icin cok sagoln zaten gerekli yerlere sikayetlerde bulundk canlar. El.emmesi benm oglumdada var 79 gunlk bugun yaklsk 10 gundr yapyr bende elllerini cekyrm ama yanls mi yapyrm acaba izin mi vermem lazm orqya buraya doknyr ve ellerinden opyrlr coxugu neakdr yikasamda mikrop kapar die korktgmdn cekyrm ellerini.
günde 1 defa 5 damla veriliyor canım. hergün düzenli vermek önemliymişSlm kizlar gnydn biogaia aldm da nekadr ve kac kes kullancgmi sormyi unuttm eczaneye siz nasl kullanyrsnz
Tm canm sagolsn veriirm yeterki rahat olsngünde 1 defa 5 damla veriliyor canım. hergün düzenli vermek önemliymiş
Canm cok sagolsn bende sap simplex kullanyrdm ama artk ise yaramyr bio gaia gunde 1 kez 5 domla kullanlyrms bakalm ins ise yararCanım çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyi olur minik beratimiz.. bizimkine Bayadır elleriyle uğraşıyor..şu senin aldığın damladan bende alıyım bir daha sefer adı neydi canım bu gaz için değilmı büyüdükçe dahada arttı gaz olayları. . Birde kurmalarını var doktor reflu olmuş dedi başını yüksek tutuyorum
Canim ben kullanıyorum ve çok memnunum.fıs fıs hiç ses gelmio.gaz kaçağı yok yanıSlm kizlar naslsnz ne var yok. Ya dr brown gaz yapmayan biberonu kullanan var mi ise yaryr mu benm oglan iki gundr mama yemyr ne yapsm olmadi yarin doktora gtrcem.birde gece gazını cikarmama rağmen ayaklarini karnina ceke ceke aglyr ve uyanyr gazi olyr yani sap simplex gaz ilaci kullanyrm degstrym diorm onerdgnz gaz ilaci var ki etkili olan. Biberonu degsnce kalmaz belki gaz.
Cnm bio gaia aldm bakalm onu denycm dr brovns biberonufa aldm umarm gaz olmazBen eesene kimyon anason demliyorum iki uc cay kasigi iciriyorum ama yine de gece 2 saatte bir kalkiyor azicik doyma hissi olunca birakiyo memeyi boyle uzun uzun uyumuyo bende hortlak gibiyim gece bu arada gecmis olsun o cayi icirenler varmis hatta biberonla veriyolarmis ben hic denemedim
Aldm canm dun diher biberonlarla yerken gurk gurk sesler gelyrdu karnindn hava yutyrdu ama dundn beri yok sukurCanim ben kullanıyorum ve çok memnunum.fıs fıs hiç ses gelmio.gaz kaçağı yok yanı
Tavsiye ederim
kızlar ben adet oldum notmal mi ya eşim emzirirken adet olunmaz diyo acaba sütüm mü bitecek