- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.581
Ya gece nasıl uc saat duruyor acaba benımkı emzırıyorum koluyorum tık uyanıyo kac kere kalkıp yattıgımı hatrlamıyorum bile artık yanına alıyırym dayıyom agzına memeyı emıp duruyo yalancı meme gıbıaksam 8 de uyuyo 11 de mizmizlaniyo emip tekrar uyuyo sabaha kadar 3 saatte bir uyaniyo tekrar uyuyo sabah 7 de uyaniyo 8 e kadar bazen uyuuo bazn uyumuyo ondam sonra da uyutabilene ask olsun keyfi yerinde guluuo ediuo cok acikirsa agliyo uyuyo 5 dk surmedn uyaniyo gercektnde tek saglikli olsunlarda gunduz de uyumasnlar napalim anne olmak kolay değil :)
emerken yari uyanik oluyolar o yuzden emdikten sonra da tam dalmasini bekle bizden guven aliyolar o zaman rahat uyuyolar ben koyarken yatagina vi elim basinin altinda bi elim poposunun altinda duruyo kendini rahat biraktigi zaman ellerimi cekiyorum oyle uyuyo 3 saat felanYa gece nasıl uc saat duruyor acaba benımkı emzırıyorum koluyorum tık uyanıyo kac kere kalkıp yattıgımı hatrlamıyorum bile artık yanına alıyırym dayıyom agzına memeyı emıp duruyo yalancı meme gıbı
Ama korkuyorum birşey olacak burnu tukanacak dıye kendımı kasmaktan kalcam agrıyor sabaha kadar
Acaba sütüm yaglı degıl mi tam dıyırmuyor mu acaba
Aynen canim onemli olan cocugun gece saglikli uyumasi bence , gunduz isimizi gucumuzu yapamiyoruz belki ama biraz daha buyuyunce oyalayacaklar oyuncakla fln kendilerini insallah bnde 8 de uyuttum insallah gece uyuraksam 8 de uyuyo 11 de mizmizlaniyo emip tekrar uyuyo sabaha kadar 3 saatte bir uyaniyo tekrar uyuyo sabah 7 de uyaniyo 8 e kadar bazen uyuuo bazn uyumuyo ondam sonra da uyutabilene ask olsun keyfi yerinde guluuo ediuo cok acikirsa agliyo uyuyo 5 dk surmedn uyaniyo gercektnde tek saglikli olsunlarda gunduz de uyumasnlar napalim anne olmak kolay değil :)
Oyy ben kiyamam kuzuma sakin ol annesi benim esim korkudan gelmedi ben komsumla gittik o ora komsunun esi de geldi cok komikti gidisimiz :) ama ben tuttum oglumu ben sakinlestirmye calistim zaten aglamaktan asi bitince uykuya daldi hemen kuzumKizlar yarin 2. Asimizi olacaz ve ben cok korkuyorum uc tane birden nasil dayanack yavrum... Nasil susturacam aglamasina dayanamiyorum
insallah uyur canm istersen saat kur 2 saate bir kalk sen emzir kendi uyanmasa bile o sekilde alistirAynen canim onemli olan cocugun gece saglikli uyumasi bence , gunduz isimizi gucumuzu yapamiyoruz belki ama biraz daha buyuyunce oyalayacaklar oyuncakla fln kendilerini insallah bnde 8 de uyuttum insallah gece uyur
hangi model salıncak canım yazar mısın ben de bakayım?Bizde ana kucahgi degil de Prego marka salincak var oglum ne zaman otursa patir patir osurup kaka yapiyor, geceleri kaka sikintiosi oldugunda da kaldirip salincaga oturtuyorum eger cok aglamamissa sakinlestigimde yine kakasini yapiyor. o ne zaman kakasini yapsa icimden allah razi olsun pregoyu yapanlardan diyorum. benim oglumda mi sadece bu etkiyi yaratiyor bilmiyorum ama ana kucagi veya slincak almayi dusunenler bu markaya da baksin bizdeki salincagi gun icinde odadan odaya tasimak pek kolay olmaz ama. uzerinde donencesi var onlar da hosuna gidiyor cok uzin sure yalniz birakmiyirum ama kendisi vakit gecirebiliyor uzerinde.
Yok canim artik kaldirmiyorm iki bucuk aylik olduk biz kendisi acikinca uyaniyor zaten bazen 3 saatte bazen 4 bazense saat basiinsallah uyur canm istersen saat kur 2 saate bir kalk sen emzir kendi uyanmasa bile o sekilde alistir
Canim Prego 4035 galaksi olarak geciyor simdi internetten baktim 500 kusur biraz gereksiz pahaliymis ben eltimden almistim eger sana da cok geldiyse tutumluanne.com dite bir site var belki biliyorsundur anneler kullanilmis urunleri satiyorlar orada da ayni model salincaklar gordum 300 fiyat vermisler oraya da bakabilirsinhangi model salıncak canım yazar mısın ben de bakayım?
Allah allah site linki yazdim otomatik kadinlarkulubu.com olarak degisti:)) kadinlar kulubu alemsin:) google'a tutumlu anne yazarsan bahsettigim siteyi bulabilirsin.hangi model salıncak canım yazar mısın ben de bakayım?
bebeklerin geneli oyle oluyo o zaman bizim ki cok sukur saat basi kalkmayi birakti ilk zamanlar saat basi kalkiyodu ama birkti artikYok canim artik kaldirmiyorm iki bucuk aylik olduk biz kendisi acikinca uyaniyor zaten bazen 3 saatte bazen 4 bazense saat basi
sağol canım bakıyorum zaten oraya da. evet başka sitenin linkini vermeye izin vermiyor çok akıllı kadınalr klübüAllah allah site linki yazdim otomatik kadinlarkulubu.com olarak degisti:)) kadinlar kulubu alemsin:) google'a tutumlu anne yazarsan bahsettigim siteyi bulabilirsin.
Benim bebeğim de 76 günlük oldu ama ilk 2 hafta falan sadece sırt üstü yattı herhâlde o zamandan beri sırt üstü yatırdığım gibi uyanıyor, gündüz hep göğsümde yüzüstü uyuyor, gece bir iki saat uyuduktan sonra bazen sırt üstü uyuduğu oluyor ama artık benim öyle bir beklentim kalmadıKızlar biz neredeyse iki aylık olacağız ama yaklaşık bir aydır sırtüstü uyumuyor çok düzensiz ne yapacağım uyurkende huzursuz doktor gaza bakıyor karnı rahat sorun yok diyor ama kuzum dinlenemiyor
Biz de dun olduk kac saatte yukseldigini bilemiyorum cocuktan cocuga degisir sanirim, gun ve gece boyunca bazen elimle bazen atesolcerle olctuk, atesi cikip iniyor ama cok asiri yukselmedi. Su an bile biraz atesi var amahuzursizluga sebep olacak kadar degil.bugün asimizi olduk 3 tane 6 saate bir ölç atesini dedi hemsire sizin bebeklerin asidan sonra atesi kac saatte yukseldi ve cok yukseliyo mu atesleri ?
benimkinin keyfi yerinde cok sukur bi yapilirlen agladi sadece bide kolunda hafif sislik olduBiz de dun olduk kac saatte yukseldigini bilemiyorum cocuktan cocuga degisir sanirim, gun ve gece boyunca bazen elimle bazen atesolcerle olctuk, atesi cikip iniyor ama cok asiri yukselmedi. Su an bile biraz atesi var amahuzursizluga sebep olacak kadar degil.
Ertesi gunde aksama kadar 37 yi burdu ama o kadar zaten asi atesinden korkmamak gerekiyormus :) bu arada bana 1 hafta yikama dedi ebemiz yarin bir hafta olcak ben az evvel yikadim artik dayanamadim uyumuyor diye hala salliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?