2015 Temmuz Anneleri

kizlar yeni bez aldim sleepy sabahdan itibaren 2 kez kullandim bebegimn altinda hic bi islaklik yok primada beze dokdugunda islakligi belli oluyodu ama bu oyle degil islakligi tamamen emiyo sizdirmiyo ve fiyatida uygun denenk isteyen varsa stesine girip numune isteyebilir 1 haftada gonderiyolar

teşeekkürler, ben de gidip bir deneyeyim en iyisi
Evet dene canım denemeden alma uçtane baktım denedim oğlum iki büklüm kaldı ama bu aldığımdan çok memnunum beli dümdüz kalıyor ve çok rahat oluyor daha sonra başka pozisyonlarda da kullanma imkanım olacak hepsini dene kafana hangisi yatarsa onu alirsin

Merhaba kızlar nasılsınız bugün anılarımızı yaptırdık ama oğlum geceden beri çok huzursuz anca kucagimda uyuyor sanırım karnım sıcak tutuyor onu iyi geliyor
. Verem aşısı özelde kalmamıştı dün gittiğimizde bizde bugün sağlık merkezine gittik orada yapıldı aşıları zaten geceden beri ağlıyordu birde asilarda ağladı evladım bağırmaktan morardi. İnşallah şu gaz sorunlarımız çabuk geçer

dün 2. aşımızı olduk oğlumun ateşi durmadan çıkıyor ya napıcam ateş düşürücüyü dün verdim bugünde vermelimiyim ?

kizlar ya oğlumun gündüz uykusu yok sizinkiler de oyle mi emiyo uyuyo 5 dk surmeden geri uyaniyo keyifsizde değil ama neden boyle oluyo

suan kv lerdeyim ablamlar birakmiyo bana uyanikkende ben duzeni bozuldugu icin uzuluyorum 1 hafta oncesi cok duzenliydi birden bire degisti

bizimkininde günü gününe tutmuyor ya bir hafta iyiyse bir hafta kötü yada aynı hafta içinde bir iyi bir kötü çözemedim yani aslında62 günlük agulamaya falan başladık ama düzeni oturtamadıkk

bizimkininde günü gününe tutmuyor ya bir hafta iyiyse bir hafta kötü yada aynı hafta içinde bir iyi bir kötü çözemedim yani aslında62 günlük agulamaya falan başladık ama düzeni oturtamadıkk
66 gunluk benimkide kendi kendine aguluyo konusmaya calisiyo seviniyo duzenleri olmasada sevdiroyolar kendilerini sipalar :)

Nmam bebeğimde öyle canım ama sol da St yok deme sen ver arttığını göreceksin, anne sütü mucizesi yaşatılmalı, benimkisi 8 Temmuz doğumlu 7 ye yaklaşmıştım bence, ama mama veriyrm doktorum anne sütü ille de anne sütü diyor

Kızlar e benekte baktım da kafama takıldı prima aktif bebek ve premium care farkı ne anlamadım, birde baby me ıslak mendil diyen Rkadaşlar, 2 tip var birisi devam mendili filan diyor diğeri de,erkek bebek kız bebek mendilleri anlamadımhangiainş Alcam

kizlar ya oğlumun gündüz uykusu yok sizinkiler de oyle mi emiyo uyuyo 5 dk surmeden geri uyaniyo keyifsizde değil ama neden boyle oluyo
Valla aksam uyusun gunduz uyumasa da olur diyorum artik sabah uyuyo gece uyuyo oglen uyuyo ama aksam 6 dan sonra uyuyana kadar miz miz cildiriyorum

Valla aksam uyusun gunduz uyumasa da olur diyorum artik sabah uyuyo gece uyuyo oglen uyuyo ama aksam 6 dan sonra uyuyana kadar miz miz cildiriyorum
aksam 8 de uyuyo 11 de mizmizlaniyo emip tekrar uyuyo sabaha kadar 3 saatte bir uyaniyo tekrar uyuyo sabah 7 de uyaniyo 8 e kadar bazen uyuuo bazn uyumuyo ondam sonra da uyutabilene ask olsun keyfi yerinde guluuo ediuo cok acikirsa agliyo uyuyo 5 dk surmedn uyaniyo gercektnde tek saglikli olsunlarda gunduz de uyumasnlar napalim anne olmak kolay değil :)

Aşıyı olduktan ne kadar sonra çıktı ateşi acaba bugun 11de oğlumda olduda aşısını
Canım yeni gördüm msjını. Ateşi aşıdan yaklaşık 6 saat sonra cıktı calpol verdim bir çay kalığı ve ıslak bez uyguladım düştğ çok şükür bir daha da çıkmadı. Ama bu sabah ne olur ne olmaz diye bir çay kaşığı daha şurup versim maşallahı var. İnş sizde kolay atlatmışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…