• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kizlar yeni bez aldim sleepy sabahdan itibaren 2 kez kullandim bebegimn altinda hic bi islaklik yok primada beze dokdugunda islakligi belli oluyodu ama bu oyle degil islakligi tamamen emiyo sizdirmiyo ve fiyatida uygun denenk isteyen varsa stesine girip numune isteyebilir 1 haftada gonderiyolar[/QUOTE.

kizlar yeni bez aldim sleepy sabahdan itibaren 2 kez kullandim bebegimn altinda hic bi islaklik yok primada beze dokdugunda islakligi belli oluyodu ama bu oyle degil islakligi tamamen emiyo sizdirmiyo ve fiyatida uygun denenk isteyen varsa stesine girip numune isteyebilir 1 haftada gonderiyolar
Canm bende istedim numune hemen geldi.bende beğendim yumuşak bide prima sert geliyo bana.ama eşim primada vazgeçmiyor bugün yine almış prima güya başka denicektim☺

Canm bende istedim numune hemen geldi.bende beğendim yumuşak bide prima sert geliyo bana.ama eşim primada vazgeçmiyor bugün yine almış prima güya başka denicektim☺
sen de esin yokkan gunduzleri dene bende prima kullanuyodum ciskndem soldugunda eline soguk soguk deyiyo am bunda oyle degil islak mendilleride guzel kokuyo ben bundan sonra sleepy alcm :)

Uyanık olduğu her an öyle cirpiniyor uykudan uyandığında bile. Hiç durmuyor bacaklarda sert vuruşlar var. Dünden beri kafayı yemek üzereyim internetten birsey bakınca hep mi benim karşıma olumsuz şeyler çıkar. Cirpinma , ağız sapirdama , ışığa sabit bakma var bebegimde. Normal bebekler de de oluyor mu bunlar

Bide aşırı geriniyor hani bizde uykudan uyaninca yaparız ya ama benimkinin ki dakikalar alıyor gece gözleri kapalı gerinip duruyor
Cnm bence bu kadar stres yapma isiga bakmasi normal gülmesi normal gerinmesi de normal yani bence bi sorun yok.bnm kızım da öyleydi simdi oglumds öyle. Stres yapck bi durum yok bence ama için rsht etmiyceksr dr.na bi sor

Kizlar bebek bezlerinin yanlarinda kalan lastikleri iceri mi kiviriyorsunuz yoksa disari mi? Ben disarida birakiyodum hep ama cok lastik izi kaliyo dis bacakta yanlarda.acaba ic kisimdaki lastikler iz birakmasin diye iceri mi kivirmak lazim???

Uyanık olduğu her an öyle cirpiniyor uykudan uyandığında bile. Hiç durmuyor bacaklarda sert vuruşlar var. Dünden beri kafayı yemek üzereyim internetten birsey bakınca hep mi benim karşıma olumsuz şeyler çıkar. Cirpinma , ağız sapirdama , ışığa sabit bakma var bebegimde. Normal bebekler de de oluyor mu bunlar

Bide aşırı geriniyor hani bizde uykudan uyaninca yaparız ya ama benimkinin ki dakikalar alıyor gece gözleri kapalı gerinip duruyor
Canim sen sakin ol bence.normal hepsi.benim bebegimde el ayak oynatiyo spor yapiyo diyorum ben.isiga bakiyo lamba acik oldugunda ama engellemeye calisiyorum cunku isik benim bile gozumu aliyo sabit bakinca.normal bence ama icin rahat etsin dr.una danış

Asimizi olduk ama sabahtan beri sakince yatiyo huysuzluk ağlama yok durgunlasti bebeğim ateşi 36.5-37 arasında gidip geliyor korkuyorum olumsuz bi durum değildir umarım bu gece nobetciyiz

Canim bebeginin cinsiyetine gore erkek veya kiz paketi al, icinden cinsiyete gore altini actiginda cis yaparsa etrafin batmasini engelleyecek uyduruk bir sey cikiyor o yuzden erkek kiz ayrimi varmis, bu arada sutanem tesekkurler ben de senin onerinle baby&me aldim unibaby'den bin kat daha iyimis.
Rica ederim beğenmene şok sevindim

Kızlar ne olur bana teselli verin, bebeğim çok cirpiniyor uyumazken sürekli elleri kolları hiç durmaksızın hemde

Kasılma şeklinde mi değil mi anlamıyorum da. Normal mi bebeğin hareketinin çok olmasi. Korkum şu epilepsi olabilirmis belirtilerinden biri buymus.

Bebeğim 54 günlük oldu. 24 temmuz doğumlu .
Benımkıde öyle canım uyuturken ku dak yapıyorum bende yoksa uyanıyo hemen 2 bucuk aylıgız

Kızlar günaydın doğum kilolari ne alemde verdiniz mi nasıl besleniyorsunuz
Doğuma girerken 73
Doğum çıkışı 69
Şuan 64
Dengesiz besleniyorum gün içinde.adam gibi sadece akşamları yiyorum 6 kilo vermem lazim

Doğuma girerken 73
Doğum çıkışı 69
Şuan 64
Dengesiz besleniyorum gün içinde.adam gibi sadece akşamları yiyorum 6 kilo vermem lazim
Bnm aldigini vermistim zaten kiloluydum.ama simdi veremiyorum sut olsun diye helva fln yiyorum .bide ben canim skilnca yemege vuruyorum.kndimi cocuk uyumayinca canim skiliyo kndimi dolabin onunde buluyorum .:( zaren bide dogumdan snra catlagimda oldu .kndimden tiksindim ay simdi :)

Canm bizde bayram sonrası 10 saatlik yola gidicez düğün için.yolda yorulur bebis dayanamaz diye uçağı düşündük ama uçak da kulaklarına zarar Veriyomuş bebişlerin vazgectik geri
Ondan korkmuyorum da kalkis da ve iniste emzirmek gerekiyormus ben aglar mi durmaz mi diye endiseliyim bnde otobusle gidecektim de doguda yollar pek guvenli degil tek olsam neyse de bebekle korkuyorum

Bende nedendir diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim sürekli yüzüne bakıyorum bebeğin paranoyak oldum 2 günde.

Ya bide uykuda hickirirak gülüyor. Korkuyorum bunlar neden oluyor bebegimde :KK43:(

Allah kimseyi evladi ile sinamasin
Amin cnm.uyumasa sknti gazi sknti.o karete yaoar hareketler gazdan ve kaka yapamamisindanmis doktor demisti.bn simdi annmin.yanindayim.hftays ewe gidicem strese giriyorum.ama rahat olmk en guzeli sanirim.cunku sakin.olunca bevekte huzurlu oluyo sanki.

Bnm aldigini vermistim zaten kiloluydum.ama simdi veremiyorum sut olsun diye helva fln yiyorum .bide ben canim skilnca yemege vuruyorum.kndimi cocuk uyumayinca canim skiliyo kndimi dolabin onunde buluyorum .:KK43: zaren bide dogumdan snra catlagimda oldu .kndimden tiksindim ay simdi :)

Yok canım niye tiksiniyorsun bu kiloyu 9 ayda aldık kısa zamanda veremeyiz öncelik bebislerimiz bol su içmek daha süt yapiyo

Doğuma girerken 73
Doğum çıkışı 69
Şuan 64

Benim 5 kilom kaldı ama zayıf olunca göze batmıyo elimden geldiğince mekik çekiyorum bacak haraketleri yapıyorum
Gün boyu ne tatlılar geçiyor aklımdan ama su içmekle yetiniyorummm:mad:

Doğuma girerken 73
Doğum çıkışı 69
Şuan 64
ben 47 ile hamile kaldm doğum öncesi 59 dum dogum sonrasi 55 oldu ilk bir ayda 50 oldun 2 ay 7 günlüğüz hala 50 yimyememde iyi ama almiyorum vermiyorum da

Kizlr bnm kiz pes pese uc kere hapsuriyor ve oksuruyor usuttu sanirim napayim ben.esime desem simdi kizar bna iyi bakmiyosun diye :(

Doğuma girerken 73
Doğum çıkışı 69
Şuan 64
Ideal kilom 58 hamile kaldigimda 60tim.doguma girerken 78 .dogumdan eve dondum 76.sezeryana bagli odem olustu ve 1 haftada atti vucuduk 70 oldum.simdi hala 70 yapisti kaldi 10 kilom duruyo.az yemiyorum ama asiri cok da yemiyorum normalde iyidir zatwn bogazim..insallah 6.aydan sonra veririm:KK61:

kızlar bebeklerinizi saatli mi emziriyorsunuz?ben ne zaman istediğni düşünsem veriyorum.gündüz 1.5 hatta 1 saatte 1 bile emiyo.gündüzleri az uuyuyo sık uyanıyo uyutmak için meme veriyorum memede kolay uyuyo başka türlü uyutamıyorm.ama bi yazı okufum bugün 2saatten önce sık sık emzirmek kramp tarzı karın ağrılarına yol acabilirmiş..ne yapmalıyım nasıl uyutmayı başarmalıyım?mesela demin uyuttum yarım saat sonra uyandı ama uykusu var hala kucağıma dik bi şekilde alıp yasladım sallanan sandalyede sallandık uyur gıbı oldu am tam dalamadı şimdi meme verdim öyle uyuyo yine

kızlar bebeklerinizi saatli mi emziriyorsunuz?ben ne zaman istediğni düşünsem veriyorum.gündüz 1.5 hatta 1 saatte 1 bile emiyo.gündüzleri az uuyuyo sık uyanıyo uyutmak için meme veriyorum memede kolay uyuyo başka türlü uyutamıyorm.ama bi yazı okufum bugün 2saatten önce sık sık emzirmek kramp tarzı karın ağrılarına yol acabilirmiş..ne yapmalıyım nasıl uyutmayı başarmalıyım?mesela demin uyuttum yarım saat sonra uyandı ama uykusu var hala kucağıma dik bi şekilde alıp yasladım sallanan sandalyede sallandık uyur gıbı oldu am tam dalamadı şimdi meme verdim öyle uyuyo yine

Ben gaz problemi yaşamasın diye 2saatten önce vermiyorum bide zaten fazla emince kusuyor

Back