- Konu Sahibi Hedef65tir
- #66.601
Beurer ft 90 aldım medikal markaları en güvenli olaniymis. Kullanıcı Yorumları hep olumlu ben de tavsiye ederim
Saol canım iyi yorumlar okudum nette baya araştırdım. Ben de en sonunda beurer ft90 aldım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beurer ft 90 aldım medikal markaları en güvenli olaniymis. Kullanıcı Yorumları hep olumlu ben de tavsiye ederim
bugün asimizi olduk 3 tane 6 saate bir ölç atesini dedi hemsire sizin bebeklerin asidan sonra atesi kac saatte yukseldi ve cok yukseliyo mu atesleri ?
duzelecek hepsi insallah ya allah yardimciniz olsun bbeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallahcanım bende 2 gün önce yaptırdım valla belli olmuyo hala bir iniyo 2 saat sonra çıkıyor bizim hemşiremizde saat başı ölç dedi gece nöbetleşe bekliyoruz başını eşimle beraber valla
Sorunsuz atlatirsiniz insallah canimBiz de bugün olduk aşımızı canım kızım etkisinden çabuk çıktı şimdilik huzursuz değil ama ben çıkamadım inşallah ateşsiz atlatırız. Ebe 3 gün yıkama dedi bana. Pazar bekliycez artık :)
kizlar oğlum saat 2 den beri cok huysuzlaniyo agri kesici verim dedim agridan agliyodue diye dusundum cay kasiginin yarisini verdm istifar etti napcm ben ya
benimkide onu cok seviyo onu verdim mi dudagini yaliyo öyle bazende guluyo :)Benim oğlanda ateş düşürücü şurup varya calpol onu çok sevdi onu verince gülüyorr
iyi cok sukur atlatmissinz siz masallah darisi bizim basimiza artik :)Hanımlar Allah a şükür oğlumun kolunda yara falan olmadı hemşite yara falan olabilir demişti ama birşey olmadı bakalım. Yarınıda atlatırsak sıpamı yıkayabiliriim
Bende premium kullanıyorum daha yumuşak ve ıslaklık göstergesi var brzini açmaya gerek yok sarı bir çizhi var çiş yaptığı zaman mavi oluyor alıyorsun altını ben çok memnun kaldımKızlar e benekte baktım da kafama takıldı prima aktif bebek ve premium care farkı ne anlamadım, birde baby me ıslak mendil diyen Rkadaşlar, 2 tip var birisi devam mendili filan diyor diğeri de,erkek bebek kız bebek mendilleri anlamadımhangiainş Alcam
Canim bebegin uykusuzluk yuzunden hareketleniyor olabilir mi? biz de benzer bir sey yasiyoruz eger uyuyamamissa hareketleri artiyor yattigi yerde kollar bacaklari yataga sert sert vuruyor ve bana boynu da kasilmis gibi geliyor, bebeklerde uykusuzluk durumundabobrek ustu bezleri kortizol diye bir hormon salgiliyormus ve bu hormon bir cesit adrenalin etkisi yaratiyirmus, yani bebekte huzursuzluk yapiyor. Ben cozum olarak bebegimi uyanik kaldigi sureleri azaltmaya calisiyorum eskiden zannederdim ki sabah uyandiktan sonra iki uc saat uykusu gelmez halbuki oyle degilmis simdi en fazla bir bucuk saat sonra uyutma cabasina giriyorum ve uyuyor da gercekten ama tabi ayakta sallayarak uyutabiliyorum o ayri.. yoksa kendiliginden uyumuyor sipa. Ayni sekilde herhangi bir uykudan uyandiktan sonra esneme kulak veya sac cekistirme huysuzlanma goz kapaklarinin dusmesi gozlerim sabitlenmesi gibi uyku belirtisi gordigim anda bekletmeden uyutma cabasina basliyorum, belirti gormezsem de yine de en cok bir bucuk bilemedin iki saat uyanik tutuyorum yoksa benimki cok agliyor ve huzursuzlaniyor. Uyuyunca kesintisiz uyumuyor ikide bir uyaniyor ama hic olmazsa o delirmis gibi sert sert kol bacak hareketleri vs olmuyor.Kızlar ne olur bana teselli verin, bebeğim çok cirpiniyor uyumazken sürekli elleri kolları hiç durmaksızın hemde
Kasılma şeklinde mi değil mi anlamıyorum da. Normal mi bebeğin hareketinin çok olmasi. Korkum şu epilepsi olabilirmis belirtilerinden biri buymus.
Bebeğim 54 günlük oldu. 24 temmuz doğumlu .
Canim bebeginin cinsiyetine gore erkek veya kiz paketi al, icinden cinsiyete gore altini actiginda cis yaparsa etrafin batmasini engelleyecek uyduruk bir sey cikiyor o yuzden erkek kiz ayrimi varmis, bu arada sutanem tesekkurler ben de senin onerinle baby&me aldim unibaby'den bin kat daha iyimis.Kızlar e benekte baktım da kafama takıldı prima aktif bebek ve premium care farkı ne anlamadım, birde baby me ıslak mendil diyen Rkadaşlar, 2 tip var birisi devam mendili filan diyor diğeri de,erkek bebek kız bebek mendilleri anlamadımhangiainş Alcam
Aminn :)iyi cok sukur atlatmissinz siz masallah darisi bizim basimiza artik :)
Canim bebegin uykusuzluk yuzunden hareketleniyor olabilir mi? biz de benzer bir sey yasiyoruz eger uyuyamamissa hareketleri artiyor yattigi yerde kollar bacaklari yataga sert sert vuruyor ve bana boynu da kasilmis gibi geliyor, bebeklerde uykusuzluk durumundabobrek ustu bezleri kortizol diye bir hormon salgiliyormus ve bu hormon bir cesit adrenalin etkisi yaratiyirmus, yani bebekte huzursuzluk yapiyor. Ben cozum olarak bebegimi uyanik kaldigi sureleri azaltmaya calisiyorum eskiden zannederdim ki sabah uyandiktan sonra iki uc saat uykusu gelmez halbuki oyle degilmis simdi en fazla bir bucuk saat sonra uyutma cabasina giriyorum ve uyuyor da gercekten ama tabi ayakta sallayarak uyutabiliyorum o ayri.. yoksa kendiliginden uyumuyor sipa. Ayni sekilde herhangi bir uykudan uyandiktan sonra esneme kulak veya sac cekistirme huysuzlanma goz kapaklarinin dusmesi gozlerim sabitlenmesi gibi uyku belirtisi gordigim anda bekletmeden uyutma cabasina basliyorum, belirti gormezsem de yine de en cok bir bucuk bilemedin iki saat uyanik tutuyorum yoksa benimki cok agliyor ve huzursuzlaniyor. Uyuyunca kesintisiz uyumuyor ikide bir uyaniyor ama hic olmazsa o delirmis gibi sert sert kol bacak hareketleri vs olmuyor.
Aynisi bnm kizda da oluyo ya gece ucten bu yana tek.iki saat uyudu olecem sinirdenUyanık olduğu her an öyle cirpiniyor uykudan uyandığında bile. Hiç durmuyor bacaklarda sert vuruşlar var. Dünden beri kafayı yemek üzereyim internetten birsey bakınca hep mi benim karşıma olumsuz şeyler çıkar. Cirpinma , ağız sapirdama , ışığa sabit bakma var bebegimde. Normal bebekler de de oluyor mu bunlar
Bide aşırı geriniyor hani bizde uykudan uyaninca yaparız ya ama benimkinin ki dakikalar alıyor gece gözleri kapalı gerinip duruyor
Aynisi bnm kizda da oluyo ya gece ucten bu yana tek.iki saat uyudu olecem sinirden
Benimde eşim yaptırmayalim dedi.hatta doktora soyedi. Ama doktor mecbur deyince bsy demediAynen ya
Eşim yaptırmayalım diye tuturdu bazıları bu aşıların yersiz OLDUĞUNU savunuyor ne bilim yaptırıyoruz işte Buda bizim lehimize mi bilmiyoruz valla
Canm bizde bayram sonrası 10 saatlik yola gidicez düğün için.yolda yorulur bebis dayanamaz diye uçağı düşündük ama uçak da kulaklarına zarar Veriyomuş bebişlerin vazgectik geriIste ucaga binecem buraya da yazdim nasil bindiniz bebislerle ucaga diye kimse birsey yazmadi boyle biraz tedirginim