- Konu Sahibi Hedef65tir
- #66.561
Iste ucaga binecem buraya da yazdim nasil bindiniz bebislerle ucaga diye kimse birsey yazmadi boyle biraz tedirginimsor kız denk gelirük belki kal oralar güzel. Okul açılacak biz dönücezz kalamıycaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste ucaga binecem buraya da yazdim nasil bindiniz bebislerle ucaga diye kimse birsey yazmadi boyle biraz tedirginimsor kız denk gelirük belki kal oralar güzel. Okul açılacak biz dönücezz kalamıycaz
bebeginle kucaginda binebiliyosun eger pusetiyle binmek istersen ona da bi koltuk alman gerekiyomus bikere sormustum ben ordan biliyorumIste ucaga binecem buraya da yazdim nasil bindiniz bebislerle ucaga diye kimse birsey yazmadi boyle biraz tedirginim
Evet dene canım denemeden alma uçtane baktım denedim oğlum iki büklüm kaldı ama bu aldığımdan çok memnunum beli dümdüz kalıyor ve çok rahat oluyor daha sonra başka pozisyonlarda da kullanma imkanım olacak hepsini dene kafana hangisi yatarsa onu alirsinteşeekkürler, ben de gidip bir deneyeyim en iyisi
kizlar ya oğlumun gündüz uykusu yok sizinkiler de oyle mi emiyo uyuyo 5 dk surmeden geri uyaniyo keyifsizde değil ama neden boyle oluyo
ne yapcz biz boyle yabenimkide aynı canm
ne yapcz biz boyle ya
ne yapcz biz boyle ya
suan kv lerdeyim ablamlar birakmiyo bana uyanikkende ben duzeni bozuldugu icin uzuluyorum 1 hafta oncesi cok duzenliydi birden bire degistidüzelir diyorlarda ne zaman iş güç yaptırmıyorlarr
suan kv lerdeyim ablamlar birakmiyo bana uyanikkende ben duzeni bozuldugu icin uzuluyorum 1 hafta oncesi cok duzenliydi birden bire degisti
66 gunluk benimkide kendi kendine aguluyo konusmaya calisiyo seviniyo duzenleri olmasada sevdiroyolar kendilerini sipalar :)bizimkininde günü gününe tutmuyor ya bir hafta iyiyse bir hafta kötü yada aynı hafta içinde bir iyi bir kötü çözemedim yani aslında62 günlük agulamaya falan başladık ama düzeni oturtamadıkk
Nmam bebeğimde öyle canım ama sol da St yok deme sen ver arttığını göreceksin, anne sütü mucizesi yaşatılmalı, benimkisi 8 Temmuz doğumlu 7 ye yaklaşmıştım bence, ama mama veriyrm doktorum anne sütü ille de anne sütü diyorcnm emziriyorumm,tam 81 günlük olduk boyumuz 66 cm,6500 kg ız...Sadece akşamları yatmadan evvel 1 öğün mama verıyorum,çünkü sol göğsümde sütüm yokkTek göğüsle götürüyorum işi:)))sen nasılsınnn,bebişin nasıl?
Valla aksam uyusun gunduz uyumasa da olur diyorum artik sabah uyuyo gece uyuyo oglen uyuyo ama aksam 6 dan sonra uyuyana kadar miz miz cildiriyorumkizlar ya oğlumun gündüz uykusu yok sizinkiler de oyle mi emiyo uyuyo 5 dk surmeden geri uyaniyo keyifsizde değil ama neden boyle oluyo
aksam 8 de uyuyo 11 de mizmizlaniyo emip tekrar uyuyo sabaha kadar 3 saatte bir uyaniyo tekrar uyuyo sabah 7 de uyaniyo 8 e kadar bazen uyuuo bazn uyumuyo ondam sonra da uyutabilene ask olsun keyfi yerinde guluuo ediuo cok acikirsa agliyo uyuyo 5 dk surmedn uyaniyo gercektnde tek saglikli olsunlarda gunduz de uyumasnlar napalim anne olmak kolay değil :)Valla aksam uyusun gunduz uyumasa da olur diyorum artik sabah uyuyo gece uyuyo oglen uyuyo ama aksam 6 dan sonra uyuyana kadar miz miz cildiriyorum
Canım yeni gördüm msjını. Ateşi aşıdan yaklaşık 6 saat sonra cıktı calpol verdim bir çay kalığı ve ıslak bez uyguladım düştğ çok şükür bir daha da çıkmadı. Ama bu sabah ne olur ne olmaz diye bir çay kaşığı daha şurup versim maşallahı var. İnş sizde kolay atlatmışsınızdırAşıyı olduktan ne kadar sonra çıktı ateşi acaba bugun 11de oğlumda olduda aşısını
Canım pusetiyle yolculuk yapmak istiyosan bebeğinede bilet almalısın. Yoksa kucağında olacak.Kizlar cumartesi ucak yolculugu yapacam thy na 2 aylik bebegimle nasil binecem kucagim da mi duracak nasil oluyo