- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.541
Anneme gittim üç hafta jaldım cok iyi de gezmede tozmada emziremegincr mama verdim o zamanda beni almak istemedi üç kez oldu böyle nerdeyse bırakacaktı memeyı uyutupda verdim memeye o zaman aldıBen de gurbetteyim canim ne kayinvalidemler ne annemler kimsem yok sadece esim ve ben esimde de cogu zaman durmuyor surekli ben cok bunaldim bu ara annemlere gitmeyi dusunuyorum
Aynen artık kımseyı takmıyorum bugun yıne bırlıkteydık hiç bırakmadım yarım saat tuttum hemen aldım onlardan emzırdımEmme saati geldi diyorum ben dk geçirtmiyorum alıyorum kimse kusura bakmıycak kayınvaldem bozuluyodu akşam erken kalkıyoruz oturmuyoruz diye ama şimdi ne guzel duzen kurdun aferin diyor ilk hiç sevemiyoruz diyordu
Ne zaman basladın canım daha küxük mü acaba diyorum ıkı bucuk ay ama nasıl baslarsa oyle giderde diyorumBen ilk gunden duzen oturtmam lazım dedim annemede gitsem kayınvaldemede saat 8:30da evde olmaya çalışıyorum 9dada beşikte oğlum pijamasını giyip uyusada uyumasada ışıkları kapatıyoruz hayatımız o oldu artık ona göre düzen sağlıyoruz
Sabah 6dada ayaktayız o nasıl isterse
Geç değil bence kur duZenini benim evimde kirli ama pek takmıyorum olur gider
Teşekkür edeim canım cvp verdigin içinGeçmiş olsun öncelikle enfeksiyonda öksürmeleride biran önce geçer inşallah .
Bizim uykulara gelicek olursam da biz ilk doğduğundan beri uykusundan karnını doyurmak için hiç kaldırmadık hep kendi uyanmasını bekledik çok nadir bir iki kez uyandırmışızdır. Önceden gece 1 de 2 de uyurdu ama ben evde bir düzen oturtmaya çalıştım neredeyse 1 ay dışarı çıkmadım gündüz uyumadığı için sürekli kucakta ya salıncakta yada alt değiştirdiğim zaman masaj yapıyorum konuşuyorum tabi birde memede sonra akşam 7 buçukda yıkıyorum masaj yapıp karnını doyurup ayağıma koyup hafif hafif sallıyorum uyuyor sonra yatağına koyuyorum gece Uyanıyor karnını doyuruyorum uyuyor sonra . Tabi ben bunları yaptım böyle gece uykusunu biliyor diyemem Bebeklede alakalıdır tabi ama birkez nasıl yaptıysam düzeni hep o şekilde oturturum . Bu arada düzenli olarak sap simplex ve biogaia veriyorum . Eğer salıncağın yoksa Alman'ı tavsiye ederim biz fisher price ın aldık en azından yemek yemeğe wc ye gitmeye Evi toparlamaya zaman bulabiliyorum
Saatlerini ayarliyamiyorum cnm.mesela altida uyanik oluyodu her sabh bu sbh bi kere uyudu veremedim.uykudami versem.71 günlük olduk canım ben ilaçları düzenli olarak verdim gazının olmamasında onunda etkisi çok fazla
Yok uykuda verme birgünün şaşmasından birşey olmazSaatlerini ayarliyamiyorum cnm.mesela altida uyanik oluyodu her sabh bu sbh bi kere uyudu veremedim.uykudami versem.
Rica ederim akşamları uyuyacağı sırada mutlaka lambayı kapat geceyle Gündüzü öyle anlar 1 hafta hep aynı saatlerde karnını doyurup uyutmaya çalış bak o zaman bir değişiklik var mıTeşekkür edeim canım cvp verdigin için
Sap denedim tadını seviyor o bitince bia gaia ya gectim buda iyi geldi bence ama bu uykuyu nasıl halledecem bilemiyoeum
Hem zor uyuyor hemde zor uyanıyor özellikle gunduz uykusundan uyanırken hep aglıyo
Kızlar ya bugün 2. Ay aşımızı olduk ama oğlumun ateşi 38.5 a çıktı sirkeli suyla alnını koltuk altlarını sildim bir çay kaşığı calpol verdim şimdi daha iyi. Kaç gün sürer bu ateşbenimde içim yandı resmen
Ertesi gunde aksama kadar 37 yi burdu ama o kadar zaten asi atesinden korkmamak gerekiyormus :) bu arada bana 1 hafta yikama dedi ebemiz yarin bir hafta olcak ben az evvel yikadim artik dayanamadim uyumuyor diye hala salliyorumNe güzel atlatmışsınız canım darısı bizim başımıza :)) ebe bana 3 gün yıkanmıycak dedi ama ateş sadece ilk gün oluyordur dimi canım. Ertesi günlerde de oldu mu
Genellikle 3 gün diyorlar iyi sabretmişsinErtesi gunde aksama kadar 37 yi burdu ama o kadar zaten asi atesinden korkmamak gerekiyormus :) bu arada bana 1 hafta yikama dedi ebemiz yarin bir hafta olcak ben az evvel yikadim artik dayanamadim uyumuyor diye hala salliyorum
Ne zaman basladın canım daha küxük mü acaba diyorum ıkı bucuk ay ama nasıl baslarsa oyle giderde diyorum
Günaydın kızlar giremedim nasıl keyifler
Biz iyiyiz yatılı misafirim vardı bu ara vakit bulamadım
Kızlar geçen haftalarda misafirle yedim Heralde bi haftada iki kilo aldım 64 olmuşumşimdi bir haftadır jillian yapıyorum 27 dk Sürüyor Peşine soğuk duş tavsiye ederim baya farkediyo
Kendinizi salmayın ufak bi boşlukta işe sarılmayın kendinize vakit ayırın mutlu olursanız herşey çok daha kolay oluyor
Oğlum dün aşı oldu ateş olmadı çok şükür geç yaptırdık biraz Dr izinliydi. 2.5 aylık oldular way be
Bayramda napıyorsunuz? Biz arabamızla geze geze Malatya'ya gidicez bakalım
Bu arada çocukları araba tutuyordu kusuyorlardı burda sormuştum bi kere napılabilir diye çare buldum belki Saçma gelicek bana öyle gelmişti ilk duyduğumda genede deneyim demiştim iyi ki denemişim Göbek deliğini kapatacak şekilde yara bantı yapıştırıyorum iki tane Çapraz şekilde sonuç süper bulantısız yolculukbilginize
Aynen yaya bu 2. aşıyı niye 3 tane yapıyolar ya yazık bebeğimin bi kolunda aşı yok sadece bacaklarında kolunda var hep aşı
Aynen ya
Eşim yaptırmayalım diye tuturdu bazıları bu aşıların yersiz OLDUĞUNU savunuyor ne bilim yaptırıyoruz işte Buda bizim lehimize mi bilmiyoruz valla
Beurer ft 90 aldım medikal markaları en güvenli olaniymis. Kullanıcı Yorumları hep olumlu ben de tavsiye ederimKızlar ateş ölçer olarak ne kullanıosunuz ? En doğru sonuç makattan alınıo diye rektal termometre aldım ama şimdi kullanamıycam gibi gelio. Yeni bi termometre alıcam memnun kaldıklarınızı yazar mısını
Canim bende bayrama malatyadayim hatta gitmisken 1 ay kalcam yolda 3 cocuklu bi kadin gorursem donup sorarim sen seymasevde misin diyeGünaydın kızlar giremedim nasıl keyifler
Biz iyiyiz yatılı misafirim vardı bu ara vakit bulamadım
Kızlar geçen haftalarda misafirle yedim Heralde bi haftada iki kilo aldım 64 olmuşumşimdi bir haftadır jillian yapıyorum 27 dk Sürüyor Peşine soğuk duş tavsiye ederim baya farkediyo
Kendinizi salmayın ufak bi boşlukta işe sarılmayın kendinize vakit ayırın mutlu olursanız herşey çok daha kolay oluyor
Oğlum dün aşı oldu ateş olmadı çok şükür geç yaptırdık biraz Dr izinliydi. 2.5 aylık oldular way be
Bayramda napıyorsunuz? Biz arabamızla geze geze Malatya'ya gidicez bakalım
Bu arada çocukları araba tutuyordu kusuyorlardı burda sormuştum bi kere napılabilir diye çare buldum belki Saçma gelicek bana öyle gelmişti ilk duyduğumda genede deneyim demiştim iyi ki denemişim Göbek deliğini kapatacak şekilde yara bantı yapıştırıyorum iki tane Çapraz şekilde sonuç süper bulantısız yolculukbilginize
Canim bende bayrama malatyadayim hatta gitmisken 1 ay kalcam yolda 3 cocuklu bi kadin gorursem donup sorarim sen seymasevde misin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?