- 15 Eylül 2015
- 16
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.521
Doktora sorayimda cnm al derse onu alayim .debeye debeye ogreniyoruz dun butun gun uyumadi gaz ilacindanmi diyedevdusunmedim degil .Ben ilk metsil sap simplex ne nursev surup kullandım nursevi vucudundan cok Zor attı dahada kıvrandırdı bir haftadır bio gaia kullanıyorum allahıma sükürler olsun kı artık gaz yok diyebilirim biraz pahalı 38 tl ye 5 ml ama etkili bence
Geçmiş olsun öncelikle enfeksiyonda öksürmeleride biran önce geçer inşallah .Maşallah gece uykuları cok fuzel
ÖZel olarak birşey yaptınız mı yoksa Allahın bir hediyesi mi bu uykular
Tekrar maşllah
Kızlar biz artık 72 günlügüz bi annanede bi babannede derken uyku düzenimiz yok beşiğe koyuyorum ama basından ayrılınca tık uyanıyor
Çok güzel bi düzene oturtmus anneler varmı nasıl yaptınız
Annemler ankarada ben kayseride yasıyorum kayınvalidemden pek yardım göremiyorum malesef ev pislikten geçilmiyor ama oğlum cok mız mız lütfen yardım edin ya
Bide idrar yolunda enfeksiyon cıktı antıbıyotık falan aldı dünden beride tıkır tıkır oksuruyor aglamaktan bogazı gıcık yaptı heralde
Aynı ben
Valla etrafta kırk tane adam var ama bi işe yaramıyorlar
Kucaklarına alıyo dede babanne gezdırıyor ama bizimki aglamaktan artık bogazı kurudu oksueuyor sonra sonra artık iyice katılınca cocuk kızım al bi karnını doyur diye veriyorlar cıldırmıs bebeyi bu cocuk nasıl emsin
Arkalarında dönüyoeum baba anne biraz alıyım kızacak artık diye ama anlayıs yok yardım yok ah anam ah ah gurbet elde kaldım
Cnm senin.bebek kac aylik bnde oturmk icin.ugrasiyorum da 40imiz cikck yarin :) ugrasiyom gazimiz engelliyoGeçmiş olsun öncelikle enfeksiyonda öksürmeleride biran önce geçer inşallah .
Bizim uykulara gelicek olursam da biz ilk doğduğundan beri uykusundan karnını doyurmak için hiç kaldırmadık hep kendi uyanmasını bekledik çok nadir bir iki kez uyandırmışızdır. Önceden gece 1 de 2 de uyurdu ama ben evde bir düzen oturtmaya çalıştım neredeyse 1 ay dışarı çıkmadım gündüz uyumadığı için sürekli kucakta ya salıncakta yada alt değiştirdiğim zaman masaj yapıyorum konuşuyorum tabi birde memede sonra akşam 7 buçukda yıkıyorum masaj yapıp karnını doyurup ayağıma koyup hafif hafif sallıyorum uyuyor sonra yatağına koyuyorum gece Uyanıyor karnını doyuruyorum uyuyor sonra . Tabi ben bunları yaptım böyle gece uykusunu biliyor diyemem Bebeklede alakalıdır tabi ama birkez nasıl yaptıysam düzeni hep o şekilde oturturum . Bu arada düzenli olarak sap simplex ve biogaia veriyorum . Eğer salıncağın yoksa Alman'ı tavsiye ederim biz fisher price ın aldık en azından yemek yemeğe wc ye gitmeye Evi toparlamaya zaman bulabiliyorum
71 günlük olduk canım ben ilaçları düzenli olarak verdim gazının olmamasında onunda etkisi çok fazlaCnm senin.bebek kac aylik bnde oturmk icin.ugrasiyorum da 40imiz cikck yarin :) ugrasiyom gazimiz engelliyo
iyiymiş o zamanevet pilli canım 1 ayı geçkindir kullanıyorum sabah akşam bitmedidaha
canım sen aldın heralde salıncak hangisini aldın? pilli mi seninki de??Geçmiş olsun öncelikle enfeksiyonda öksürmeleride biran önce geçer inşallah .
Bizim uykulara gelicek olursam da biz ilk doğduğundan beri uykusundan karnını doyurmak için hiç kaldırmadık hep kendi uyanmasını bekledik çok nadir bir iki kez uyandırmışızdır. Önceden gece 1 de 2 de uyurdu ama ben evde bir düzen oturtmaya çalıştım neredeyse 1 ay dışarı çıkmadım gündüz uyumadığı için sürekli kucakta ya salıncakta yada alt değiştirdiğim zaman masaj yapıyorum konuşuyorum tabi birde memede sonra akşam 7 buçukda yıkıyorum masaj yapıp karnını doyurup ayağıma koyup hafif hafif sallıyorum uyuyor sonra yatağına koyuyorum gece Uyanıyor karnını doyuruyorum uyuyor sonra . Tabi ben bunları yaptım böyle gece uykusunu biliyor diyemem Bebeklede alakalıdır tabi ama birkez nasıl yaptıysam düzeni hep o şekilde oturturum . Bu arada düzenli olarak sap simplex ve biogaia veriyorum . Eğer salıncağın yoksa Alman'ı tavsiye ederim biz fisher price ın aldık en azından yemek yemeğe wc ye gitmeye Evi toparlamaya zaman bulabiliyorum
Evet canım aldık biz fisher price 3 in 1 anakucağı aldım güzdüzleri oyalıyor biraz bazen daldığı zaman 1 saat kaldığı oluyor ama bizim ki çok kustuğu içşn fazla bırakmıyorum miğdesi kötü oluyor sıkıştırıyoriyiymiş o zaman
canım sen aldın heralde salıncak hangisini aldın? pilli mi seninki de??
71 günlük olduk canım ben ilaçları düzenli olarak verdim gazının olmamasında onunda etkisi çok fazla
Ben de gurbetteyim canim ne kayinvalidemler ne annemler kimsem yok sadece esim ve ben esimde de cogu zaman durmuyor surekli ben cok bunaldim bu ara annemlere gitmeyi dusunuyorumAynı ben
Valla etrafta kırk tane adam var ama bi işe yaramıyorlar
Kucaklarına alıyo dede babanne gezdırıyor ama bizimki aglamaktan artık bogazı kurudu oksueuyor sonra sonra artık iyice katılınca cocuk kızım al bi karnını doyur diye veriyorlar cıldırmıs bebeyi bu cocuk nasıl emsin
Arkalarında dönüyoeum baba anne biraz alıyım kızacak artık diye ama anlayıs yok yardım yok ah anam ah ah gurbet elde kaldım
Benim kizimda gece sağlam uyuyor doktor 3. Aya kadar beslenme aralığı 3 saati asmasin dedi. Ben de sağıp biberonla veriyorum hem uyanmiyor hem doyuyor2 gecedir benim oğlumda uzun uyuyor uykusundan kaldırsammı kaldırmasammı bilemedim sağlık ocagındaki hemşire kaldır dedi kararsızım
Maşallah kuzuna canım epey uykusu imiş sen emziriyormsın mama da mı veriyorsun canım ?kilosu kaç oldu
Bende de sağ tarafta yok akşam ve gece Veriyorum:) sen hangi mamayı veriyorsuncnm emziriyorumm,tam 81 günlük olduk boyumuz 66 cm,6500 kg ız...Sadece akşamları yatmadan evvel 1 öğün mama verıyorum,çünkü sol göğsümde sütüm yokkTek göğüsle götürüyorum işi:)))sen nasılsınnn,bebişin nasıl?
Ben de aşıdan çok korkuyordum çok şükür hiç sorun yaşamadım
Meraba canim biz de ayni ben ayri oglum ayri agliyosaciniz dokuluyor bizim carsafta battaniyesinde goruyorum birde bende cok korkuyordum o asidan sadece o an cok agladi sonra full uyudu ates asiri yukselmedi ve gece de rahatti umarim siz de guzel atlatirsiniz o kolyeyi de duymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?