2015 Temmuz Anneleri

Doktora sorayimda cnm al derse onu alayim .debeye debeye ogreniyoruz dun butun gun uyumadi gaz ilacindanmi diyedevdusunmedim degil .

Maşallah gece uykuları cok fuzel
ÖZel olarak birşey yaptınız mı yoksa Allahın bir hediyesi mi bu uykular
Tekrar maşllah
Geçmiş olsun öncelikle enfeksiyonda öksürmeleride biran önce geçer inşallah .
Bizim uykulara gelicek olursam da biz ilk doğduğundan beri uykusundan karnını doyurmak için hiç kaldırmadık hep kendi uyanmasını bekledik çok nadir bir iki kez uyandırmışızdır. Önceden gece 1 de 2 de uyurdu ama ben evde bir düzen oturtmaya çalıştım neredeyse 1 ay dışarı çıkmadım gündüz uyumadığı için sürekli kucakta ya salıncakta yada alt değiştirdiğim zaman masaj yapıyorum konuşuyorum tabi birde memede sonra akşam 7 buçukda yıkıyorum masaj yapıp karnını doyurup ayağıma koyup hafif hafif sallıyorum uyuyor sonra yatağına koyuyorum gece Uyanıyor karnını doyuruyorum uyuyor sonra . Tabi ben bunları yaptım böyle gece uykusunu biliyor diyemem Bebeklede alakalıdır tabi ama birkez nasıl yaptıysam düzeni hep o şekilde oturturum . Bu arada düzenli olarak sap simplex ve biogaia veriyorum . Eğer salıncağın yoksa Alman'ı tavsiye ederim biz fisher price ın aldık en azından yemek yemeğe wc ye gitmeye Evi toparlamaya zaman bulabiliyorum

Ben ilk gunden duzen oturtmam lazım dedim annemede gitsem kayınvaldemede saat 8:30da evde olmaya çalışıyorum 9dada beşikte oğlum pijamasını giyip uyusada uyumasada ışıkları kapatıyoruz hayatımız o oldu artık ona göre düzen sağlıyoruz
Sabah 6dada ayaktayız o nasıl isterse
Geç değil bence kur duZenini benim evimde kirli ama pek takmıyorum olur gider

Emme saati geldi diyorum ben dk geçirtmiyorum alıyorum kimse kusura bakmıycak kayınvaldem bozuluyodu akşam erken kalkıyoruz oturmuyoruz diye ama şimdi ne guzel duzen kurdun aferin diyor ilk hiç sevemiyoruz diyordu

Cnm senin.bebek kac aylik bnde oturmk icin.ugrasiyorum da 40imiz cikck yarin :) ugrasiyom gazimiz engelliyo

kizlar dun bizde kirkimizii dokduk cok sukur :) bebegimin uyku duzeni hala yok cani istediginde uyuyuor istemediginde uyumuyor cadi

evet pilli canım 1 ayı geçkindir kullanıyorum sabah akşam bitmedidaha
iyiymiş o zaman

canım sen aldın heralde salıncak hangisini aldın? pilli mi seninki de??

iyiymiş o zaman

canım sen aldın heralde salıncak hangisini aldın? pilli mi seninki de??
Evet canım aldık biz fisher price 3 in 1 anakucağı aldım güzdüzleri oyalıyor biraz bazen daldığı zaman 1 saat kaldığı oluyor ama bizim ki çok kustuğu içşn fazla bırakmıyorum miğdesi kötü oluyor sıkıştırıyor

Ben de gurbetteyim canim ne kayinvalidemler ne annemler kimsem yok sadece esim ve ben esimde de cogu zaman durmuyor surekli ben cok bunaldim bu ara annemlere gitmeyi dusunuyorum

2 gecedir benim oğlumda uzun uyuyor uykusundan kaldırsammı kaldırmasammı bilemedim sağlık ocagındaki hemşire kaldır dedi kararsızım
Benim kizimda gece sağlam uyuyor doktor 3. Aya kadar beslenme aralığı 3 saati asmasin dedi. Ben de sağıp biberonla veriyorum hem uyanmiyor hem doyuyor

Maşallah kuzuna canım epey uykusu imiş sen emziriyormsın mama da mı veriyorsun canım ?kilosu kaç oldu

cnm emziriyorumm,tam 81 günlük olduk boyumuz 66 cm,6500 kg ız...Sadece akşamları yatmadan evvel 1 öğün mama verıyorum,çünkü sol göğsümde sütüm yokkTek göğüsle götürüyorum işi:)))sen nasılsınnn,bebişin nasıl?

Bende de sağ tarafta yok akşam ve gece Veriyorum:) sen hangi mamayı veriyorsun

Bizde ana kucahgi degil de Prego marka salincak var oglum ne zaman otursa patir patir osurup kaka yapiyor, geceleri kaka sikintiosi oldugunda da kaldirip salincaga oturtuyorum eger cok aglamamissa sakinlestigimde yine kakasini yapiyor. o ne zaman kakasini yapsa icimden allah razi olsun pregoyu yapanlardan diyorum. benim oglumda mi sadece bu etkiyi yaratiyor bilmiyorum ama ana kucagi veya slincak almayi dusunenler bu markaya da baksin bizdeki salincagi gun icinde odadan odaya tasimak pek kolay olmaz ama. uzerinde donencesi var onlar da hosuna gidiyor cok uzin sure yalniz birakmiyirum ama kendisi vakit gecirebiliyor uzerinde.

Ne güzel atlatmışsınız canım darısı bizim başımıza :)) ebe bana 3 gün yıkanmıycak dedi ama ateş sadece ilk gün oluyordur dimi canım. Ertesi günlerde de oldu mu

Kızlar ya bugün 2. Ay aşımızı olduk ama oğlumun ateşi 38.5 a çıktı sirkeli suyla alnını koltuk altlarını sildim bir çay kaşığı calpol verdim şimdi daha iyi. Kaç gün sürer bu ateş benimde içim yandı resmen

Kızlar ateş ölçer olarak ne kullanıosunuz ? En doğru sonuç makattan alınıo diye rektal termometre aldım ama şimdi kullanamıycam gibi gelio. Yeni bi termometre alıcam memnun kaldıklarınızı yazar mısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…