• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

bebeğimi taşımak için sling almak istiyorum da bundan kullanan var mı?

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baba-sling-kanguru-classic-polka-blue-186692839

wrap sling de bağlamasıyla ugrasamam gibi geliyor, kanguru da sevmiyorum bu nasıl acaba?? bilen var mı?
Canım bunlar çocuğu iki büklüm yapıyor e bebekte gittim denedim evladım iki büklüm oldu ve hiç rahat bişey değil bunlar ama illa bunu kullanırım dersen 6 aylık olduktan sonra oturur pozisyon da kullan canım bak ben bunu aldım ve çok rahat yaptırıyorum çok rahat oluyor dümdüz hiç biryeri bukulmuyor

Kraft Domino Kanguru Mavi

Fiyat89,90 TL

Adet

Sepete Ekle
Kullanıcı Yorumları (16)
Ürün Açıklaması
Menşei: Çin

Özellikleri:

• Emniyetli ve güvenli kullanı
  • 5 farklı pozisyonda kullanılabilme
  • Bebeğe özel ağız mendili
  • Bebek eşyası için özel cep

bnc.php
marker.php

Slm kizlr bugun kimseden ses cikmams hamileyken sayfalarca yazardk :) miniklermzla ugrasmktn vakit bulamyrz :) rezene veryrmsnz bebeklernze veryrsanz kc ml ve gunde nekadr ve nezmn ? Ayy ne cok.sordum :KK51::KK47:
canım ben rezene veriyorum rahatlatıyor hatta doktora sordum 3 çorba kaşığı verebilirsin dedi bana ama ben o kadar vermiyorum istersen dene her bebekte farklı oluyor sonuçta ben aktardan aldığım rezene den veriyorum poşet olanlardan degil

Benim oglumda oyle canim gece acikiyo elini emiyo uyaninca kalkip emziricem ya memeyi almak istemiyo agliyo sonra biraz oyalayip veriyorum tabi uyku kaciyo salla babam salla off bu ara cok yoruluyorum ruhen ve bedenen :KK43: gunduz de uykusu gitti ne yapacam bilmiyorum esimle de bozuguz hersey benim basimda cinnet gecirecem
Canm beratta ayni durumda aglyr yerken ya nedendr anlamdm yarin doktr randvmz var soylycm bakalm ne dick. Sendr benm durumdasn yardm edenim yok maalesef. Ama sakin ol cnm gecicek elbet bunlar.

Kizlar bu sabah oglumu karni yere gelcek şekilde yuzustu yatagimizs koydum.boynunu kaldırıp tatlitatli bi bakiyo sonra hopp donuverdi masallah .coksevimliydi.yatagin yumusak olmasinin da etkisi var sanirim

Slm hanimlar. Keyifler nasil.uzun zamandir takip edemiyorum sizleri.bir sorunum var.hamilelikten önce saclarim dökuluyordu.hamilelikle birlikte durdu.bebisim 3 aylik oldu.simdi yeniden basladi.avuc avuc geliyor . napacam bilemiyorum :110:

Kizlar bu sabah oglumu karni yere gelcek şekilde yuzustu yatagimizs koydum.boynunu kaldırıp tatlitatli bi bakiyo sonra hopp donuverdi masallah .coksevimliydi.yatagin yumusak olmasinin da etkisi var sanirim
Masallah kuzuya benim kuzum da cok hareketli ama henuz donemiyor zaten yuzustu hic durmuyor

selam kızlar nasılsınız?benim oğlan sadece fisher price in ana kucağında uyuyor titreşimi açık halde. alp yatğına koyunca uyanıyo hemen. gündüzleri sadece. ama acaba zararı olur mu ki?

selam kızlar nasılsınız?benim oğlan sadece fisher price in ana kucağında uyuyor titreşimi açık halde. alp yatğına koyunca uyanıyo hemen. gündüzleri sadece. ama acaba zararı olur mu ki?

Bende alayım diyorum fisher price dan ya gunduzleri takılır belki pusetinde uyuyor bazen daha rahat eder belki

Mrblar cok uzun zmndr girip yazamadm gecmisi okuyamadm bnm pasa56gunluk oldu bugun.surekli onla ilgilnmmi istyo bi de ablmz var o da beni istyo bende yalnzm ikisiyle brlijte geçiyo zamn yogun bisrkilde...oglum uyanikkn hic durmuyo kendi kendine. ..gunumz emzir gaz alt cikar uyutmaya çalış dongusunde gevip gidiyo.hala en fazla iki saat duruyo emmeden o da uyuyorsa ..uyurknde surekli sallnmaya devm etmk istyo uoksa 10dk da uyaniyo....iste boyle bi ona kos bi ona...

Merhaba kızlaar :KK49: nasılsınızzz keyifler nasılll ?? Biz iyiyiz çok şükür , küçük hanımla bağır çağır idare ediyoruz :KK48:
Kızlar aranızda kehribar kolye kullanan var mı bebeğine ? Genelde diş çıkıcağı zaman kullanılıomuş. Huzursuzluğu ateşi falan önlüomuş. Ben 2. Ay aşısına da kullansam mı diye düşünüyorum alıp. Felaket korkuyorum şu aşıdan :(
Bir de bebeklerin saçları ne zaman dökülür kızlar. Benim kızım saçlı doğdu ve uzadı saçları :) ama görenler dökülür dio. Dökülse bu zamana kadar dökülmez miydi ? Ben çarşafında falan hiç saç kılı görmüyorum :KK14:

Merhaba kızlaar :KK49: nasılsınızzz keyifler nasılll ?? Biz iyiyiz çok şükür , küçük hanımla bağır çağır idare ediyoruz :KK48:
Kızlar aranızda kehribar kolye kullanan var mı bebeğine ? Genelde diş çıkıcağı zaman kullanılıomuş. Huzursuzluğu ateşi falan önlüomuş. Ben 2. Ay aşısına da kullansam mı diye düşünüyorum alıp. Felaket korkuyorum şu aşıdan :(
Bir de bebeklerin saçları ne zaman dökülür kızlar. Benim kızım saçlı doğdu ve uzadı saçları :) ama görenler dökülür dio. Dökülse bu zamana kadar dökülmez miydi ? Ben çarşafında falan hiç saç kılı görmüyorum :KK14:
Ben de aşıdan çok korkuyordum çok şükür hiç sorun yaşamadım ;)

Kızlar oğlum memeye gelince ağlıyo emzik verince susuyor :( resmen emzik bağımlısı olduk. Son 2-3 gündür böyle çok az emiyor o da kaç saat Uğraş sonucu.. Neden böyle oldu ya notmalde memeden ayrılmazdı.. Böyle olan varmı Nolur yardım.. Başıma ağrılar giriyor :(

Kimyin cayini nasil demliyosunuz kizlar.bnm kiz malum bomba gbi 11 saat uyumadi gaz ilaci vermeye bassldim rezene kimyon.karisik cayda iciyorum.bu sefer sadece kimyon tohumu iceyim dedim.bn cezvede demledim bi cay kasifmgindan biraz az.sanki aci oldu tadi

Back