2015 Temmuz Anneleri

O kolyeyi bende duymustum ama kullanmadim canim biz 2.ay asi sonrasi biraz ateslendik ama parol surup icirdim bir cay kasigi misil misil uyudu rahatladi oglum.
Oglumun saclari dokuluyor yenileri cikacak sanirim.her cocukta ayni olmaz ki canim

Sutunu sagip biberonla vermeyi dene canim ama memeyi de dene vazgecme.

Meraba canim biz de ayni ben ayri oglum ayri agliyo saciniz dokuluyor bizim carsafta battaniyesinde goruyorum birde bende cok korkuyordum o asidan sadece o an cok agladi sonra full uyudu ates asiri yukselmedi ve gece de rahatti umarim siz de guzel atlatirsiniz o kolyeyi de duymadim

Bizde yavasgan emme grevine hiriyoruz galiba buna emme grevi denjyor sen bunaltmadan teklif et yine de bende emzik veriyorum bazen emzigi de tutmuyor sinir oluyorum bu ara meme de oynamaya basadi emiyo birakiyo emiyo birakiyo sonra bana guluyo tekrar emiyo emzigi de oyle yapiyo acaba alisti ondan mi bilmiyorjm

Canım cuma doktora götürdüm bebeğimi bana milupa still tee ve reflü yastığı önerdi. Tesadüf mu bilmem ama sadece emmeye uyanıyo doyunca alt temizlenince yine uyuyor. Denemek istersin belki sen de gazdan baya sikayetcisin çünkü

Ayyy zinko ishal mi yapiyormus benim de oglum ishal sen diyunce farkettim zinkoyu kullanmaya basladikyltan bi muddet sonra oldu yani gunde 1 kere 2 gunde 1 kere yapiyor ama kivam olarak sulu zinko mu sebep olduacaba
Vala bilemiyorm onu kullanana kdr katı yapıyordu, sınra bıraktım ama hala sulu yapıyo. D vitamini ve bio gaia ya devam ediyorum ya ikisi de yağ sanırım ondan

Ben de iciyorum cay arada turk kahvesi de iciyorum ama bunlar bende hic uykusuzluk yapmaz bebek de yapiyor mu bilemiyorum anasonu da sirf aksam saat 8 den sonra uyusun diye veriyorum yoksa agla agla offff
Ben çayı çok seviyorm ve açık da içemiyorum sanırım ondan uyuyamıyo yavrum, bende uykusuzluk yapmıyo ama onda yapıyo galiba bilemiyorm. Anason içicem şimdi yine, tüm gece uyusa hep

Hanımlar birkaç gündür giremiyorum geçmişe bakamadım doğru düzgün nasılsınız bebişler nasıl biz bugün 61 günlük olduk yarın 2. aşımız var çok endişeliyim açıkcası birde birşey yoktu ama iki korkutuyor beni biraz inşallah iyi geçer gider oda :)

Ca

Canım benım kızım da oyleydı ben emzıgı verdım emzırecrl sekılde kucagıma yatırdım emzıgı cıkardım memeyı verdım farketmeden aldı emmeye basladı dene ıstersen

selam kızlar nasılsınız?benim oğlan sadece fisher price in ana kucağında uyuyor titreşimi açık halde. alp yatğına koyunca uyanıyo hemen. gündüzleri sadece. ama acaba zararı olur mu ki?
olmaz heralde ya titreyen sallanan şeyleri seviyor çocuklar. ben de otomotik sallanan salıncağını alacağım da fisher price baktım pille çalışıyor, sizin anakucağı da oyle mi pili çabuk bitiyor mu?

ben de kehribar kolyeden almayı düşünüyorum aslında mantıklı şimdiki aşıda da kullanılabilir bence

birkaç gün öyle oluyor sen vazgeçme dene yine emer güzelce inş. sakin olduğu zamanlarda tekrar tekrar vermeye çalış, gerekirse ayakta pışpışlayarak ver bende bunlar işe yaradı

teşeekkürler, ben de gidip bir deneyeyim en iyisi

Sagol cnm.pazartesi doktruna gtrcem ins.azalir bu saatlerde basliyorz ataklra uyumamaya

Gecirene kdr be varsa denicem sanirim sorarim doktoruna alirim cnm cok sagol

evet pilli canım 1 ayı geçkindir kullanıyorum sabah akşam bitmedidaha

Kızlar biz artık 72 günlügüz bi annanede bi babannede derken uyku düzenimiz yok beşiğe koyuyorum ama basından ayrılınca tık uyanıyor
Çok güzel bi düzene oturtmus anneler varmı nasıl yaptınız
Annemler ankarada ben kayseride yasıyorum kayınvalidemden pek yardım göremiyorum malesef ev pislikten geçilmiyor ama oğlum cok mız mız lütfen yardım edin ya
Bide idrar yolunda enfeksiyon cıktı antıbıyotık falan aldı dünden beride tıkır tıkır oksuruyor aglamaktan bogazı gıcık yaptı heralde

Aynı ben
Valla etrafta kırk tane adam var ama bi işe yaramıyorlar
Kucaklarına alıyo dede babanne gezdırıyor ama bizimki aglamaktan artık bogazı kurudu oksueuyor sonra sonra artık iyice katılınca cocuk kızım al bi karnını doyur diye veriyorlar cıldırmıs bebeyi bu cocuk nasıl emsin
Arkalarında dönüyoeum baba anne biraz alıyım kızacak artık diye ama anlayıs yok yardım yok ah anam ah ah gurbet elde kaldım

Maşallah gece uykuları cok fuzel
ÖZel olarak birşey yaptınız mı yoksa Allahın bir hediyesi mi bu uykular
Tekrar maşllah

Kizlar gunydin..bna gaz ilaci onerir misiniz gerckten etkili olck .saglik ocagina yazdrmm gerekiyor mu direk eczaneden.alsam.olur mu
Ben ilk metsil sap simplex ne nursev surup kullandım nursevi vucudundan cok Zor attı dahada kıvrandırdı bir haftadır bio gaia kullanıyorum allahıma sükürler olsun kı artık gaz yok diyebilirim biraz pahalı 38 tl ye 5 ml ama etkili bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…