• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

. Ah kizlar hep ayni durumdyz wc ye gidemyrm bazen tutmaya alstm sanrm esim gelince ben hic wc ye gitmdm sahi deyip atyrm kendimi yoksa halim harap. Ya rezene rahatlatr falan dediler ise yaramyrsa hic vermym bosuna.
Simdi sen sicak yerdesin ama ayagindan corabini hic eksik etme bebegin umarim giydirmissindir o da gaza sebep oluyormus biz dogdugumuzdan beri giyiyoruz zaten bizim buralar soguyali 1 ay oldu kapi pencere kapali ona rahmen soguk alabiliyor bu da gaza sebebiyet veriyor

Ancak yazabiliyorum canım, bebeğim 78 günlük, 50 günlükken başladı daha bir haftadır sakin geçiyor. Gaz sancısını hiç gaz çıkararak atlatamadı oğlum. Hep arabada gezdirerek uyuttuk öyle rahatladı.
Gaz için dr bio gaia damla, zinco damla vermişti, bir de ben sağlık ocağının berdiği d vitaminini değiştirdim. Monovit d3 yerine devit3 kullanıyorum. Hem d vitamini hem bio gaia hem zinco bi de d vitamini kullanınca ( haliyle hepsi yağ) çocuk ishal oldu ben de zinco yu kestim. Bi değişiklik olmadı, olmasa da olurmuş yani o. Ama bio gaia yı sürekli kullanıyorm ne olur ne olmaz.
Onun dışında gaz masajları, new age tarzı müzikler, telkinler vs çare olmadı. humana nın kimyonlu rezene çayını içtim birkaç çay kaşığı oğluma da içirdim, yediklerimle hiç alakası olmadığını gördüm, kimyon kaynatıp verdim fayda etmedi. Kendiliğinden geçecek diye bekliyorum ben de.
Ayyy zinko ishal mi yapiyormus benim de oglum ishal sen diyunce farkettim zinkoyu kullanmaya basladikyltan bi muddet sonra oldu yani gunde 1 kere 2 gunde 1 kere yapiyor ama kivam olarak sulu zinko mu sebep olduacaba

kızlar gazın tek çaresi hareketmiş, çok araştırdım benim kızım da çok gazlı gürül gürül sesi duyuyorum sürekli. şimdi sürekli hareket ettiriyorum uyumadığı zamanlarda kucağıma alıyorum, her gün dışarı kanguruyla çıkarıyorum babasına da hareketler öğrettim ona da yaptırıyorum. netten anne bebek egzersizleri diye bakabilirsiniz. her gün böyleyiz kabullendik artık kendi kendine hareket etmeye başlayana kadar böyle :)) allah yardımcımız olsunn

Ayyy zinko ishal mi yapiyormus benim de oglum ishal sen diyunce farkettim zinkoyu kullanmaya basladikyltan bi muddet sonra oldu yani gunde 1 kere 2 gunde 1 kere yapiyor ama kivam olarak sulu zinko mu sebep olduacaba
canım bende zınco verıyorum ama ıshal olmuyo.aksine kakasını yapmasını sağlıyor.bence ondan değildir.d vitamınını kontrol et.bızım bebek sağlık ocagınının verdıgı monovıtı kullanamadı.karın agrısı gaz ıshal yaptı.kaç gun ne uyudu ne sustu.sonra doktorumuza sorduk hemen at onu dedı.devıt 3 verdı oda aynı etkıyı yaptı.zaten bu ıkı ılaç kulkarda bıle kullanılıyormuş.daha sonra acd verdı cok ıyı geldı.sukur sıkıntıları bıttı.

Simdi sen sicak yerdesin ama ayagindan corabini hic eksik etme bebegin umarim giydirmissindir o da gaza sebep oluyormus biz dogdugumuzdan beri giyiyoruz zaten bizim buralar soguyali 1 ay oldu kapi pencere kapali ona rahmen soguk alabiliyor bu da gaza sebebiyet veriyor
Sicak yerde değilm cnm tkrdgdym ve burada havalar soguk bende hic corabini cikarmdm ve artık kalin giydrmye basldm. Benm amacm gazi icin icirmk degl gundz 10 dk uyuyr ve cok huzursuz mamayi bile aglayarak yiyr bu ara neden boyle oldu anlamdm

Merhaba guzel anneler...gunduz hic uyumayan bebegim nedense bugun hic uyanmiyor.gece uykusundaki gibi emip geri uyuyor..be gunde 4_5 kez kaka yaparken bugun hic yapmadi..bi sikintisi var gibi de görünmüyor ama endiselendim yine de.2,5 aylik olduk.biseyler degismeye mi basliyor acaba?

canım bende zınco verıyorum ama ıshal olmuyo.aksine kakasını yapmasını sağlıyor.bence ondan değildir.d vitamınını kontrol et.bızım bebek sağlık ocagınının verdıgı monovıtı kullanamadı.karın agrısı gaz ıshal yaptı.kaç gun ne uyudu ne sustu.sonra doktorumuza sorduk hemen at onu dedı.devıt 3 verdı oda aynı etkıyı yaptı.zaten bu ıkı ılaç kulkarda bıle kullanılıyormuş.daha sonra acd verdı cok ıyı geldı.sukur sıkıntıları bıttı.
Ishal degil ya yani ishal olsa gunde 4 5 kere cikar sadece kaka kivami sulu d vitamininden degil

Sicak yerde değilm cnm tkrdgdym ve burada havalar soguk bende hic corabini cikarmdm ve artık kalin giydrmye basldm. Benm amacm gazi icin icirmk degl gundz 10 dk uyuyr ve cok huzursuz mamayi bile aglayarak yiyr bu ara neden boyle oldu anlamdm
Benim oglumda oyle canim gece acikiyo elini emiyo uyaninca kalkip emziricem ya memeyi almak istemiyo agliyo sonra biraz oyalayip veriyorum tabi uyku kaciyo salla babam salla off bu ara cok yoruluyorum ruhen ve bedenen :( gunduz de uykusu gitti ne yapacam bilmiyorum esimle de bozuguz hersey benim basimda cinnet gecirecem

Merhaba guzel anneler...gunduz hic uyumayan bebegim nedense bugun hic uyanmiyor.gece uykusundaki gibi emip geri uyuyor..be gunde 4_5 kez kaka yaparken bugun hic yapmadi..bi sikintisi var gibi de görünmüyor ama endiselendim yine de.2,5 aylik olduk.biseyler degismeye mi basliyor acaba?
Bizim kaka sayimiz gunde 1 e bazen de iki gunde bire duseli nerdeyse 20 gun oluyor canim dogal yani sadece anne sutu veriyorsun olabilir birak uyusun sen de dinlen ne guzel benimki oglen uyuyordu o da gitti bugun hic uyumadi desem yeridir bebeklerin bir gunleri bir gunlerini tutmuyor hele su 3 ay bitsin insallah daha duzene girecekler canim

iyi akşamlar kizlar :) nasilsiniz bebişler nasil? kizimi 2 gundur emzige alistirdim inanilmaz rahatladim nasil bir mucizeymiş ya :) butun gun memede duruyordu şimdi yataginda uyuyo :)

canim ne guzel işte sevinmelisin bence :) anne sutu iciyorsa 3-5 gun bile kaka yapmamasi normal endiselenmene gerek yok bence

Bnmkide ac gbi 4 saat uyumuyo saat basi emiyo.nurse harvey den aldim icirdim kv aradi esim mesaj atyi yanlis ilac fln alirmidim hic guvnmiyolrmis .simdi kixim.kivraniyo bni sucluyo esim.surup.nue vermisim damla seklinde kullnmis birisi fkn filan .biktim bitseydi gaz sancisi
canim benim kizim butun gun memede duruyordu agladikca veriyordum acdir diye .dun emzik verdim ilk basta itti ama alistirdim uzun ugrastan sonra meme cilemizde bitti :) artik 2-2.5saatte emziriyorum seninkide boyle olabilir emzik gibi kullaniyordur muhtemelen :) gaz sancisida 3 aya kadar olucaktir sobrasinda rahatlariz inşallah.

Bizim kaka sayimiz gunde 1 e bazen de iki gunde bire duseli nerdeyse 20 gun oluyor canim dogal yani sadece anne sutu veriyorsun olabilir birak uyusun sen de dinlen ne guzel benimki oglen uyuyordu o da gitti bugun hic uyumadi desem yeridir bebeklerin bir gunleri bir gunlerini tutmuyor hele su 3 ay bitsin insallah daha duzene girecekler canim
canim ne guzel işte sevinmelisin bence :) anne sutu iciyorsa 3-5 gun bile kaka yapmamasi normal endiselenmene gerek yok bence
Buraya yazdiktan sonra uyandi 1 saat kadar oynadı el ayak fikir fikir 2 kez kaka da yapti cok sukur.onceden taksit taksit azar azar yapiyodu bu sefer bayagi doldurdu ilkinde.bu arada ben emzigi 1 aylikken verdim babasi baslarda biraz karsiydi ama sonra sadece uykusu varsa ve menede uyumadiysa annem ve esim uyuturken veriyodu.her gun vermedim belki ama simdi hic almamays basladi.itiyo diliyle dalga gecer gibi baslarda cok cok emiyodu

Benim oglumda oyle canim gece acikiyo elini emiyo uyaninca kalkip emziricem ya memeyi almak istemiyo agliyo sonra biraz oyalayip veriyorum tabi uyku kaciyo salla babam salla off bu ara cok yoruluyorum ruhen ve bedenen :KK43: gunduz de uykusu gitti ne yapacam bilmiyorum esimle de bozuguz hersey benim basimda cinnet gecirecem
O el emme olayini benimki de cok fena keşfetti bu ara.bi deben yuzunu gozunu yoluyodiye hala eldiven takiyorum.sabah bi uyaniyorum eldiveni ipislak.elinicekip emzik veriyorum ama emzigi de almiyo artik

O el emme olayini benimki de cok fena keşfetti bu ara.bi deben yuzunu gozunu yoluyodiye hala eldiven takiyorum.sabah bi uyaniyorum eldiveni ipislak.elinicekip emzik veriyorum ama emzigi de almiyo artik
Aynen canim eldiven taktim bnde elini emiyo diye baktim ki kumas ya onu yaliyo elini yalasin dedim :) emzigi veriyorum elini yalarken itiyo valla 3 saattir agla agla sistim gozleri kipkirmizi oldu uykusu var uyumuyo agliyo cildirti beni recele batirdm emzigi alsin diye :@

Back