• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ya cok uzuldum nasil yirtildi:KK43:( duzeldi mi yani bu sekilde? baska bi doktora gostersen ya
ucunun 4 yerinde kucuk yirtilmalar oldu agladi biraz ama rahatladi daha rahat yapiyo ve bezini hemen doldurmya basladi. sunnet icin 1 aylikken gittim yine eliyle bakti sunnete gerk yk pipisinin ucu acik dedi randevularimz dolu suan yapamayiz dedi ikiside ayri doktorlardi. bende esimn para gndermesini bekliyorum fakultede yaptiricm

Merhaba herkese elimde philips avent in elektirikli süt sağma makinesi var 1 ağustosta alındı sadece birkaç kere kullanabildim o da doğumdan sonraki ilk günler sütüm çok çook az gelince pes edip kullanmayı bırakmıştm.Ameda lactaline süt sağma makinesi hediye gelince onu kullanmaya başladım.Phillips aventi ebebekten aldım iade edilemediği için satmak istiyorum. Faturası garantisi kutusu vs vs hepsi duruyo. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

merhaba bayanlar
71 günlük olduk bugün.
verem aşımız yapıldı. aşıdan sonra eve gelince huysuzluğu başlayınca hiç ateşlenmesini beklemeyeyim dedim paranox fitil verdim yarım. çok şükür ne ateşi yükseldi sonrasında ne de huzursuzluk yaptı.

daha önce bahseden biri oldu mu bilmiyorum ama size acı elma yağından bahsetmek istiyorum. 1,5 aydır gaz problemi yaşıyoruz. piyasadaki bütün gaz ilaçlarını denedik diyebilirim. ama malesef ki hiç birinden en ufak bir fayda göremedik. aktardan acı elma yağı aldık geçen hafta perşembe günü. o günden beri kabusumuz son buldu. her gün hava kararmadan önce ayak tabanlarına ve göbeğine acı elma yağıyla masaj yapıyorum. ve bir haftadır gaz sorunu yaşamıyoruz çok şükür.

bu arada doktorumuzla sünneti de konuştuk. ne kadar erken yaptırırsak o kadar çabuk iyileşeceğini söyledi. önümüzdeki hafta yaptırıcaz sünnetini inşallah.

ucunun 4 yerinde kucuk yirtilmalar oldu agladi biraz ama rahatladi daha rahat yapiyo ve bezini hemen doldurmya basladi. sunnet icin 1 aylikken gittim yine eliyle bakti sunnete gerk yk pipisinin ucu acik dedi randevularimz dolu suan yapamayiz dedi ikiside ayri doktorlardi. bende esimn para gndermesini bekliyorum fak
ultede yaptiricm
cok gecmis olsun canim minigine demek ki kakasini da kesintiye ugratiyordu cis yapamamak
sunneti de olunca tamamen rahatlar

cok gecmis olsun canim minigine demek ki kakasini da kesintiye ugratiyordu cis yapamamak
sunneti de olunca tamamen rahatlar
insallah yaptirabilirim sünnetini eger sunnet olmazsa surekli kapanirmis sünnet kesn cozummus yine ayni olur diye korkuyorum yavrum aci ceker diye :(

Canım biz dün yaptırdık o aşıyı arkadaşımıda gördüm sağlık ocağında oda 3 hafta geçilmeyle yaptırdı aşısını bir sıkıntı çıkmadı yaptılar
Kizlar acil cevap ... 2 aylik olduk 6 gun oldu verem asimizi yapmiyolar ist da ailemin yanindayim urfada ikametimiz oldugu icin yaptiramadik bu durumda olan var mi

Bende biberon temizleme ürününü almıştım güzel oda .Deterjanda organik bir ürün vardı sıvı deterjan adını hatırlayamadım hiç memnun kalmadım sonra dalan aldım kokusuda çok hoş temizde yıkıyor
Cnm biberon tmzlycisini bende aldm kullanyrm gayet iyi. Dalin aldm simdi bende baby me bitince dalan bulamadm birturlu.

Merhaba herkese elimde philips avent in elektirikli süt sağma makinesi var 1 ağustosta alındı sadece birkaç kere kullanabildim o da doğumdan sonraki ilk günler sütüm çok çook az gelince pes edip kullanmayı bırakmıştm.Ameda lactaline süt sağma makinesi hediye gelince onu kullanmaya başladım.Phillips aventi ebebekten aldım iade edilemediği için satmak istiyorum. Faturası garantisi kutusu vs vs hepsi duruyo. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Kaça satmayı düşünüyosun cnm ?

evet cnm dogru hatırladın Ali Emir kuzumun adı..Bizimkide senin kız gibi toplu yapıyor:))Gazla karısık cıkartıyor kopuyoruz,kakaya güler hale geldık:))bebekler ne yapsa komik napıyım:)Cnm olabildiğince ayrılma kızından..Ben yanımda götüremiycek olsam asla işe gelmezdim..Şimdi yanımda gık dese emziriyorum guk dese öpüyorumm,işim daha bir keyifli oldu...Çok şükür bugünümüze,ne korkularla geldik buralara..Ama şimdide onu kaybetme korkusu sardı..Bazı akşamlar onu kaybettıgımı,çaldıklarını görüyorum..Ağlaya ağlaya koşturuyorum oğlumu bulmak içinn.Tedirginlikle yatınca tabi gördüğün rüyadanda hayır gelmiyor.Benim oğlan tam koca adam gibi..Akşam 8 de uyuyor sabah 6 ya kadar...Hiç kalkmıyor..doktorda kaldırma emzirmek için bile dedi...Tabi gece kırk kere kontrol edıyorum..Aradada kıyıp kaldırıyorum emzırmek ,aç kalıyor ama onun keyfı yerınde tabi..Gündüz ise uyku sıfır,5 dk bile gözünü kapamıyor...Böyle büyüycekler işte...Allah eksıkliklerını göstermesin hiççççççç.....Öpüyorum çok
Maşallah kuzuna canım epey uykusu imiş sen emziriyormsın mama da mı veriyorsun canım ?kilosu kaç oldu

Slm kizlr bugun kimseden ses cikmams hamileyken sayfalarca yazardk :) miniklermzla ugrasmktn vakit bulamyrz :) rezene veryrmsnz bebeklernze veryrsanz kc ml ve gunde nekadr ve nezmn ? Ayy ne cok.sordum :KK51::KK47:

Slm kizlr bugun kimseden ses cikmams hamileyken sayfalarca yazardk :) miniklermzla ugrasmktn vakit bulamyrz :) rezene veryrmsnz bebeklernze veryrsanz kc ml ve gunde nekadr ve nezmn ? Ayy ne cok.sordum :KK51::KK47:

Ben 1tatlı kaşığı veriyordum doktor onuda verme dedi vermiyorum bi fark görmedim verdiğim zamanla arasında

Dusa girmeye vaktim yok inan bunalimlardayim :( ben rezen kimyon anason demliyorum iki uc cay kasigi kadar veriyorum aksama dogru genelde o da rahat uyusun diye,bugun de verdim ama hic rahat uyumuyo melegim :(

canım gaz için bişey yaptın mı özel olarak? kaç günlüksünüz? ne zaman azaldı ataklar? benim oğlum hala gaz çıkaramıyor da:KK43: dün hiç uyuyamadı ıkınmaktan:KK43:
Ancak yazabiliyorum canım, bebeğim 78 günlük, 50 günlükken başladı daha bir haftadır sakin geçiyor. Gaz sancısını hiç gaz çıkararak atlatamadı oğlum. Hep arabada gezdirerek uyuttuk öyle rahatladı.
Gaz için dr bio gaia damla, zinco damla vermişti, bir de ben sağlık ocağının berdiği d vitaminini değiştirdim. Monovit d3 yerine devit3 kullanıyorum. Hem d vitamini hem bio gaia hem zinco bi de d vitamini kullanınca ( haliyle hepsi yağ) çocuk ishal oldu ben de zinco yu kestim. Bi değişiklik olmadı, olmasa da olurmuş yani o. Ama bio gaia yı sürekli kullanıyorm ne olur ne olmaz.
Onun dışında gaz masajları, new age tarzı müzikler, telkinler vs çare olmadı. humana nın kimyonlu rezene çayını içtim birkaç çay kaşığı oğluma da içirdim, yediklerimle hiç alakası olmadığını gördüm, kimyon kaynatıp verdim fayda etmedi. Kendiliğinden geçecek diye bekliyorum ben de.

Ay ben annemdeyim ya unuttum buraları bebekle ilgilenen olunca:)

Ben kimyonlu rezene içmiştim gaz için, oğluma da en fazla 4 çay kaşığı verdim günde. Faydası olmadı. Anason demleyip içiyorum o rahatlatıyor biraz galiba.

Dusa girmeye vaktim yok inan bunalimlardayim :KK43: ben rezen kimyon anason demliyorum iki uc cay kasigi kadar veriyorum aksama dogru genelde o da rahat uyusun diye,bugun de verdim ama hic rahat uyumuyo melegim :KK43:
Duş mu? Ben zamanında wc ye gidemediğim için kabız oluyorum hep afedersin:)))
Anason benim oğluma iyi geliyor biraz uyutuyor gibi. Ama şunu farkettim, çayı çok içtiğim günün gecesi uyumuyor çocuk. Zor tutuyorm kendimi Çayı da çok severim :(

Cidden kızlar sayfalar nasilda ilerlerdi hamileyken.şimdi herkes meşgul.

Ben 1tatlı kaşığı veriyordum doktor onuda verme dedi vermiyorum bi fark görmedim verdiğim zamanla arasında

Dusa girmeye vaktim yok inan bunalimlardayim :KK43: ben rezen kimyon anason demliyorum iki uc cay kasigi kadar veriyorum aksama dogru genelde o da rahat uyusun diye,bugun de verdim ama hic rahat uyumuyo melegim :KK43:

Ay ben annemdeyim ya unuttum buraları bebekle ilgilenen olunca:)

Ben kimyonlu rezene içmiştim gaz için, oğluma da en fazla 4 çay kaşığı verdim günde. Faydası olmadı. Anason demleyip içiyorum o rahatlatıyor biraz galiba.
. Ah kizlar hep ayni durumdyz wc ye gidemyrm bazen tutmaya alstm sanrm esim gelince ben hic wc ye gitmdm sahi deyip atyrm kendimi yoksa halim harap. Ya rezene rahatlatr falan dediler ise yaramyrsa hic vermym bosuna.

Duş mu? Ben zamanında wc ye gidemediğim için kabız oluyorum hep afedersin:)))
Anason benim oğluma iyi geliyor biraz uyutuyor gibi. Ama şunu farkettim, çayı çok içtiğim günün gecesi uyumuyor çocuk. Zor tutuyorm kendimi Çayı da çok severim :KK43:
Ben de iciyorum cay arada turk kahvesi de iciyorum ama bunlar bende hic uykusuzluk yapmaz bebek de yapiyor mu bilemiyorum anasonu da sirf aksam saat 8 den sonra uyusun diye veriyorum yoksa agla agla offff

Back