• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

CNN bozma morelini hep emzir bebek hep memede kalsın 20 saat filan hep açık kalsın sütü bebek meme ucunu uyarınca artıyor o uyarı beyni harekete geçiriyor sakın pes etme
Canm psikolojide cok etkili uzuntuden gitti sutler birde doktrlrda kosturrken hic ilglnmyrm vakit bulamyrz .doktrdn geldgmz gibi yorgn dusyr oglum hemen uyku uyanincada aglyr

Ama ayaz değil di doğru ya ben karıştırdım Ali emir miydi :) anam kablolarım yandı

evet cnm dogru hatırladın Ali Emir kuzumun adı..Bizimkide senin kız gibi toplu yapıyor:))Gazla karısık cıkartıyor kopuyoruz,kakaya güler hale geldık:))bebekler ne yapsa komik napıyım:)Cnm olabildiğince ayrılma kızından..Ben yanımda götüremiycek olsam asla işe gelmezdim..Şimdi yanımda gık dese emziriyorum guk dese öpüyorumm,işim daha bir keyifli oldu...Çok şükür bugünümüze,ne korkularla geldik buralara..Ama şimdide onu kaybetme korkusu sardı..Bazı akşamlar onu kaybettıgımı,çaldıklarını görüyorum..Ağlaya ağlaya koşturuyorum oğlumu bulmak içinn.Tedirginlikle yatınca tabi gördüğün rüyadanda hayır gelmiyor.Benim oğlan tam koca adam gibi..Akşam 8 de uyuyor sabah 6 ya kadar...Hiç kalkmıyor..doktorda kaldırma emzirmek için bile dedi...Tabi gece kırk kere kontrol edıyorum..Aradada kıyıp kaldırıyorum emzırmek ,aç kalıyor ama onun keyfı yerınde tabi..Gündüz ise uyku sıfır,5 dk bile gözünü kapamıyor...Böyle büyüycekler işte...Allah eksıkliklerını göstermesin hiççççççç.....Öpüyorum çok

Kizlar acil cevap ... 2 aylik olduk 6 gun oldu verem asimizi yapmiyolar ist da ailemin yanindayim urfada ikametimiz oldugu icin yaptiramadik bu durumda olan var mi

evet cnm dogru hatırladın Ali Emir kuzumun adı..Bizimkide senin kız gibi toplu yapıyor:))Gazla karısık cıkartıyor kopuyoruz,kakaya güler hale geldık:))bebekler ne yapsa komik napıyım:)Cnm olabildiğince ayrılma kızından..Ben yanımda götüremiycek olsam asla işe gelmezdim..Şimdi yanımda gık dese emziriyorum guk dese öpüyorumm,işim daha bir keyifli oldu...Çok şükür bugünümüze,ne korkularla geldik buralara..Ama şimdide onu kaybetme korkusu sardı..Bazı akşamlar onu kaybettıgımı,çaldıklarını görüyorum..Ağlaya ağlaya koşturuyorum oğlumu bulmak içinn.Tedirginlikle yatınca tabi gördüğün rüyadanda hayır gelmiyor.Benim oğlan tam koca adam gibi..Akşam 8 de uyuyor sabah 6 ya kadar...Hiç kalkmıyor..doktorda kaldırma emzirmek için bile dedi...Tabi gece kırk kere kontrol edıyorum..Aradada kıyıp kaldırıyorum emzırmek ,aç kalıyor ama onun keyfı yerınde tabi..Gündüz ise uyku sıfır,5 dk bile gözünü kapamıyor...Böyle büyüycekler işte...Allah eksıkliklerını göstermesin hiççççççç.....Öpüyorum çok
Bizimkide bazen öyle gaz çıkarıyor ki maşallah koca insan gibi :)
o korku bende de var 3 gün önce eşim işlerinden dolayı bizi aşıya götüremedi taksiyle gittim ya diyorum benden kızımı alıp kaçırılarsa ben ne yaparım . Bir ara gitmekten vazgeçicektim ama sonra Seda saçmalama az cesaretli ol dedim .
Ben önceden daha sinirliydim şimdi Kızımın sayesinde çok sakinleştim eşim bile diyor sen daha uyumlu sakin anlayışlı oldun :) günler nasıl geçiyor anlamıyorum bir bakmışım sabah olmuş bir bakmışım gece olmuş
benim kızda aynı emir gibi ikisinede maşallah 9 da uyuyor 5 de Kalkıyor sonra Karnı doyuyor 3 4 saat daha uyuyor ama aynen gündüz uykusu sıfır şuan bayadır memede çıkınca ağlıyor bende kıyamıyorum yapışığız .benim ilk günler psikolojim bozulmuştu uyumuyordum beşiğinin başında bekliyordum birkaç kez boğulma tehlikesi atlattık o yüzden öyle oldum bir ses duysam ondan sıçrayarak kalkıyordum sanki boğuluyormuş gibi geliyordu .eşim bile benim sıçramalarıma kalkıyordu . geçti o sıkıntılı günler. Hergün Allah'a şükrediyorum bizi kızımla mükâfatlandırdığı için bizde ana kız sizi öptük :)

Bugun ikinci ay doktor kontrolumuz vardi, doktorun verdigi bilgileri kisa kisa ozetliyorum,
sampuan findik kadar haftada bir defa kullanmak yeterli, vucuduna hatta popo bolgesini bile sabunlamamak daha iyi, cildin dogal yag tabakasini korumak lazim.
eger kusuyorsa sut urunlerini kesmeyi dene, kusmalarda azalma olup olmadigini takip et.
Asi sonrasi calpol veya baska ates dusurucu verme, vucudun kendisininin virusle mucadele etmesini istiyoruz.
Gece kaka sancilarinda bir gariplik yok, kolik ile ilgisi yok, zamanla vucut ritmi duzene girecek.
Findik ceviz fistik vs bunlarin kavrulmamis sekilde ye.
Bes dakika emip biraktigini soyledim, kilo alisi iyi oldugu icin dert edilecek bir sey yok dedi.
Gunduz uykusunun surekli kendini uyandirdigi icin bolundugunu bunun cozumu var mi diye sordum kundagi reddediyor cunku, belki midesiyle ilgili sikinti varsa o da uyandirir dedi, baska bir cozum onermedi.
Bazen uyurken hirilti sesi cikiyor, bu da kusmalariyla ilgilidir dedi, soluk borusuna kacinca hirilti yapar dedi.
Gaz icin biogaia baslamistik, super yaomissiniz biogaia iyidir dedi dogalci bir doktor olmasina ragmen biogaia icin boyle demesi beni rahatlatti.

kizlar bebeğini sunnet ettiren var mi ? benm oğlum 2 aylik pipisinin ucu kapanmis cok az bi aciklik var dun pipisinin ucu kizarip morarinca bugn saglik ocagina goturdm ordaki dr soyledi hastaneye gotur bi baksnlar dedi ya sunnet ederler yada makasla keserk acarlar diye 2 aylikken sunnet ederler mi acaba ya ???
Canim ne yaptin bebegine ne dedi doktor? Iyisinizdir insallah

Kizlar acil cevap ... 2 aylik olduk 6 gun oldu verem asimizi yapmiyolar ist da ailemin yanindayim urfada ikametimiz oldugu icin yaptiramadik bu durumda olan var mi
Cnm bn ankaradyim.saglik.ocaginda misafrr olackk.yaptikr asimizi ama bnmki birinci asi .yaomalri lazim gittigin.yerde

misafir hasta olarak yapmalari lazm bende antalyadaym normalde dogm icin kayseriye gelmistim bu ay ikinci asimizi olcaz ve haftaya yapalm dedi hemsire. eger misafr olarak da yapmiyolarsa saglik ocagindan kaydini ist aldir urfaya gidince oraya aldirirsin rekrar

Back