- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #66.421
Pamuğu su ile ıslatmışsın gibiEminim memnun kalıcaksın sanki kendin pap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pamuğu su ile ıslatmışsın gibiEminim memnun kalıcaksın sanki kendin pap
Canm psikolojide cok etkili uzuntuden gitti sutler birde doktrlrda kosturrken hic ilglnmyrm vakit bulamyrz .doktrdn geldgmz gibi yorgn dusyr oglum hemen uyku uyanincada aglyrCNN bozma morelini hep emzir bebek hep memede kalsın 20 saat filan hep açık kalsın sütü bebek meme ucunu uyarınca artıyor o uyarı beyni harekete geçiriyor sakın pes etme
Baby me bebek deterjanjni kullandm canm memnundm oda iyidr.Pamuğu su ile ıslatmışsın gibi
Rica ederim eminim sende memnun kalıcaksın :)Cook sagol canim onu deniycem ben de
Bende biberon temizleme ürününü almıştım güzel oda .Deterjanda organik bir ürün vardı sıvı deterjan adını hatırlayamadım hiç memnun kalmadım sonra dalan aldım kokusuda çok hoş temizde yıkıyorBaby me bebek deterjanjni kullandm canm memnundm oda iyidr.
Ama ayaz değil di doğru ya ben karıştırdım Ali emir miydi :) anam kablolarım yandı
Verem asisini kac gun geciktirebiliriz ??
Tesekkur ederim cevabin icin canimhemen yaptırmanız önemli değil cnm,1 ay içerisinde yapılabilir..ama geciktirme çünkü diğer aşılar gelecek zamanla hepsi ağır gelir...Aşıların günleri var,heryerde yaparlar yapmama şansları yok
Ben sağlık ocağında yaptırdım ama hastanede de kontrole gidiyoruz burda da yaptırabilirsiniz dedilerKizlar acil cevap ... 2 aylik olduk 6 gun oldu verem asimizi yapmiyolar ist da ailemin yanindayim urfada ikametimiz oldugu icin yaptiramadik bu durumda olan var mi
Bizimkide bazen öyle gaz çıkarıyor ki maşallah koca insan gibi :)evet cnm dogru hatırladın Ali Emir kuzumun adı..Bizimkide senin kız gibi toplu yapıyor:))Gazla karısık cıkartıyor kopuyoruz,kakaya güler hale geldık:))bebekler ne yapsa komik napıyım:)Cnm olabildiğince ayrılma kızından..Ben yanımda götüremiycek olsam asla işe gelmezdim..Şimdi yanımda gık dese emziriyorum guk dese öpüyorumm,işim daha bir keyifli oldu...Çok şükür bugünümüze,ne korkularla geldik buralara..Ama şimdide onu kaybetme korkusu sardı..Bazı akşamlar onu kaybettıgımı,çaldıklarını görüyorum..Ağlaya ağlaya koşturuyorum oğlumu bulmak içinn.Tedirginlikle yatınca tabi gördüğün rüyadanda hayır gelmiyor.Benim oğlan tam koca adam gibi..Akşam 8 de uyuyor sabah 6 ya kadar...Hiç kalkmıyor..doktorda kaldırma emzirmek için bile dedi...Tabi gece kırk kere kontrol edıyorum..Aradada kıyıp kaldırıyorum emzırmek ,aç kalıyor ama onun keyfı yerınde tabi..Gündüz ise uyku sıfır,5 dk bile gözünü kapamıyor...Böyle büyüycekler işte...Allah eksıkliklerını göstermesin hiççççççç.....Öpüyorum çok
Canim ne yaptin bebegine ne dedi doktor? Iyisinizdir insallahkizlar bebeğini sunnet ettiren var mi ? benm oğlum 2 aylik pipisinin ucu kapanmis cok az bi aciklik var dun pipisinin ucu kizarip morarinca bugn saglik ocagina goturdm ordaki dr soyledi hastaneye gotur bi baksnlar dedi ya sunnet ederler yada makasla keserk acarlar diye 2 aylikken sunnet ederler mi acaba ya ???
Cnm bn ankaradyim.saglik.ocaginda misafrr olackk.yaptikr asimizi ama bnmki birinci asi .yaomalri lazim gittigin.yerdeKizlar acil cevap ... 2 aylik olduk 6 gun oldu verem asimizi yapmiyolar ist da ailemin yanindayim urfada ikametimiz oldugu icin yaptiramadik bu durumda olan var mi
eliyle pilisinin ucunu geriye cekerek acti 4 yerden derisi yirtildi kuzumnkanadi sunnet icinde oacak ayinda randevusu bosaliyomus ocakda gel yapalm dediCanim ne yaptin bebegine ne dedi doktor? Iyisinizdir insallah
misafir hasta olarak yapmalari lazm bende antalyadaym normalde dogm icin kayseriye gelmistim bu ay ikinci asimizi olcaz ve haftaya yapalm dedi hemsire. eger misafr olarak da yapmiyolarsa saglik ocagindan kaydini ist aldir urfaya gidince oraya aldirirsin rekrarKizlar acil cevap ... 2 aylik olduk 6 gun oldu verem asimizi yapmiyolar ist da ailemin yanindayim urfada ikametimiz oldugu icin yaptiramadik bu durumda olan var mi
Ya cok uzuldum nasil yirtildi( duzeldi mi yani bu sekilde? baska bi doktora gostersen yaeliyle pilisinin ucunu geriye cekerek acti 4 yerden derisi yirtildi kuzumnkanadi sunnet icinde oacak ayinda randevusu bosaliyomus ocakda gel yapalm dedi