• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Cnm
Kizlar merhaba..masallah diyeyim oglum 2-3 gecedir gece uykisuna 23:00 gibi yatiyo sabah 4 gibi uyaniyo...ben arada uyanip onu uyandirmiyorum.acikinca uyanir diye dusunuyorum.uyuyan bebegi rahatsiz etmek istemiyorum.gecenlerde arkadaslara gittik.onlarin bebeği 3 hafta buyuk.3 saate 1 alarm kurup besliyolarmis gerci sirf mama ile besleniyo onlarin bebegi.ama kiz kan şekeri duser fln diyop kafami karistirdi.benim bildigim o olay ilk haftalar önemli..oyle degil mi hala riskli mi sizce?bi de bebek cok uyuyunca gece sut fazla geliyo galiba memeler çatlamış:KK43:.oysaki hamilelikte hic çatlak olmamistii.gece bebek uyanmasa da sagman lazim diyceksiniz ama ona da kim kalkicak sagma makinasini da almadim gerek duymadigimdan
Cnm.bna doktr artik uyandrma dedi.bi aylik.oldu zaten.pek.uyumuyo uyuyuncada iki saatte bir en faza uc saatte bir uyaniyo.bnce uyandrma o zaten buyudukce uyuma suresi uzayackmis.cnm kac dakika emiyo bebis.bnm kiz bes dk emimip burakiyods

Cnm

Cnm.bna doktr artik uyandrma dedi.bi aylik.oldu zaten.pek.uyumuyo uyuyuncada iki saatte bir en faza uc saatte bir uyaniyo.bnce uyandrma o zaten buyudukce uyuma suresi uzayackmis.cnm kac dakika emiyo bebis.bnm kiz bes dk emimip burakiyods
Bizimki de oyle anca 5_10 dakika.ama ilk 1_2 dakika zor yutuyo bol geliyo masallah gup gup diye.o zaman alcani aliyo bence..ill zamanlar sut ilk bol geldiğinde hep boğazında kaliyodu oksuruyodu..simdi cozdu kerata.arada memeyi birakip nefes oluyo sonra tekrar devam ediyo :KK70:

Bnmkide ac gbi 4 saat uyumuyo saat basi emiyo.nurse harvey den aldim icirdim kv aradi esim mesaj atyi yanlis ilac fln alirmidim hic guvnmiyolrmis .simdi kixim.kivraniyo bni sucluyo esim.surup.nue vermisim damla seklinde kullnmis birisi fkn filan .biktim bitseydi gaz sancisi

Aslında sen ne kadar huzurlu sakin olursan bebeginde öyle olur seni çok strese sokuyorlar

Iyi aksamlar canim.ugrasiyorz canim minik.kuslarimizla sen nasilsin.:)

İyi aksmlar cnm iyi iste sen naslsn.

İyiyiz çok şükür :KK66: minik kuşum gece uykusunu yarıladı ben de bi dizim vardı bu gece başlıyormuş onu izlicem geri alıp :KK66: sen nasılsın bebeğin nasıl
Kızlar Biraz geç oldu kusura bakmayın bende iyiyim hamd olsun bu aralar bebişim sabrımı sınıyor galiba 10 dakika uyuyor sonra gene uyanıyor maraton başladı hakkımızda hayırlısı. Kızımla oğlumla evimizde ayrı bir mutluluk huzur var herşey daha çok değisti bazen evlatlarıma bakıp gözlerim doluyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin cumlesininkini içleri sırada bizlerin evlatlarını eksikliklerini göstermesin insallah

Arkadaslar islak memdil olarak ne kullaniuorsiniz? Bem simdilik pamuk ve su kullaniyorim ama unibaby'nin yenidogan islak memdilinden almistim bir koli yakinda ona gecerim diye dusunuyordum ama bigin tesadufen bir tane cekip kendi yuzumu sildim yuzim yandi, cok uzuldum bebikimin yumusacik poposuni boyle yakarsa guya en dogali diye secerek aldim
Var mi oneriniz dogal alkol paraben parfuum vs icermeyen?
Canım bende unibaby nin almıştım bende ilk kendimde dwnedim yüzümü gözümü hep yaktı o kadar da olumlu yorumlar okumuştum ama gerçekten yanıldım evde zaten yıkıyorum ama dışarı çıkınca o mendilleri yıkarak kullandım ve sağda solda kullandım hep sonra e bebek de baby me var onu bir alıp deneyim dedim su ve doğal pamuktan üretilmiş zararlı hiç birşey yok kendimde denedim ilk başta gerçekten yanma olmadı sanki bir bezi ıslatmışımda güzümü silmişim gibi hissettim şimdi boynunu felanda rahatlıkla siliyorum hatta mendili dilime bile dokundurdum ama hiç bir yanma yada başka birşey olmadı :) bundan sonrada bu ürünü kullanmaya devam edicem

Öyle her işte var bir hayır şükürler olsun sağlıklı bi şekilde kurtulduk bebeklerimizde iyi kısmet böyleymiş
O kadar spor yaptım doğumdan önce şimdi eski halindeyim bi o faydası o oldu:KK49:
Aynen öyle çok şükür bende tam tersi oldu doğuma kadar sadece6 kilo almıştım hastaneden çıktığım gün aynı kiloma geri dönmüştüm 1 hafta sonra gittiğimde 5 kilo daha da altına düşmüştüm şok oldum tabi o zaman kızım fazla emmiyordu emmeye başlayınca iştah açıldı ve erken regli olunca tatlıları hep attım miğdeye halada öyle hamileyken hiç yemediğim canımın istemediği tatlılara hayranım almış gibiyim daha tartılmadım :)

Arkadaslar islak memdil olarak ne kullaniuorsiniz? Bem simdilik pamuk ve su kullaniyorim ama unibaby'nin yenidogan islak memdilinden almistim bir koli yakinda ona gecerim diye dusunuyordum ama bigin tesadufen bir tane cekip kendi yuzumu sildim yuzim yandi, cok uzuldum bebikimin yumusacik poposuni boyle yakarsa guya en dogali diye secerek aldim
Biz doğduklarından beri unibaby kullanıyoruz çok şükür bişey olmadı,hatta bitmeden tekrar sipariş verdik unibaby'nin kampanyalı ürünlerinden...

Kizlar merhaba..masallah diyeyim oglum 2-3 gecedir gece uykisuna 23:00 gibi yatiyo sabah 4 gibi uyaniyo...ben arada uyanip onu uyandirmiyorum.acikinca uyanir diye dusunuyorum.uyuyan bebegi rahatsiz etmek istemiyorum.gecenlerde arkadaslara gittik.onlarin bebeği 3 hafta buyuk.3 saate 1 alarm kurup besliyolarmis gerci sirf mama ile besleniyo onlarin bebegi.ama kiz kan şekeri duser fln diyop kafami karistirdi.benim bildigim o olay ilk haftalar önemli..oyle degil mi hala riskli mi sizce?bi de bebek cok uyuyunca gece sut fazla geliyo galiba memeler çatlamış:KK43:.oysaki hamilelikte hic çatlak olmamistii.gece bebek uyanmasa da sagman lazim diyceksiniz ama ona da kim kalkicak sagma makinasini da almadim gerek duymadigimdan
Benim kızımda öyle uyuyor hiç uyandırmadım neredeyse ilk doğuduğundan beri hep kendi uyanmasını bekledim sarılığı olduğu halde sadece bir iki kez uyandırmışımdır zaten açıkınca hep kendi uyandı şimdide çok şükür gece uykusunu biliyor acıkınca uyanıyor o zaman veriyorum benim sütüm var çok şükür ama yetmiyor o yüzden günde 2 kez mama takviyesi yapıyorum onuda gece veriyorum 3 4 gün o uyurken sağıp gece veriyim dedim sağdım ama gündüz zaten hep memede yada kucakta yeterince yoruluyorum artık onu sağıcak halim kalmıyordu evet biraz vicdan yapmıştım sonra biraz benimde dinlemeye hakkım olduğunu düşünmeye başladım ben dinlenmiş mutlu olursan kızımıda bir o kadar huzurlu ve mutlu büyütebilirim diye düşündüm ve sağmayı bıraktım gece . Lafın kısası uyandırma bence sonra hep o saatlerde uyanmaya alışır uykusu bölünür artık bebişlerimiz küçük değil

canım şekerinin düşmesi ilk 2-3 hafta önemliydi ki zaten normal kiloda doğan benekler için deposundan karşılar demiştinddoktorum bizimki 2,5 kilo foğdu o yüzden ben 2 saatte bir uyandırmıştım 1 hafta. şimdi uyanınca veriyorum bence de uyuyan bebeği uyandırma rahatınınbozma hiç acıkınca uyanır zaten o

Aslında sen ne kadar huzurlu sakin olursan bebeginde öyle olur seni çok strese sokuyorlar
Aynn cnm herkes bisey diyo bn burdan.netten.bakip esimede diyorum bak boyle surup var yada bak baskalarids soyle yapmis..moralimi bozuyo.sanki bn kotulugunu istiyorum.cocugun.

Bizimki de oyle anca 5_10 dakika.ama ilk 1_2 dakika zor yutuyo bol geliyo masallah gup gup diye.o zaman alcani aliyo bence..ill zamanlar sut ilk bol geldiğinde hep boğazında kaliyodu oksuruyodu..simdi cozdu kerata.arada memeyi birakip nefes oluyo sonra tekrar devam ediyo :KK70:
Bnmkinin.bogazina kaciyo bi bayilack gbi oluuo snra tekrar devm bi kac dk dahs snrafa birakiyo ins,yetoyodr :)

biz de uni baby kullanıyoruz, ben hiç kendim denemedim yaa ama bebeğimde de pişik falan olmadı yakmıyordur inş

Aynen öyle çok şükür bende tam tersi oldu doğuma kadar sadece6 kilo almıştım hastaneden çıktığım gün aynı kiloma geri dönmüştüm 1 hafta sonra gittiğimde 5 kilo daha da altına düşmüştüm şok oldum tabi o zaman kızım fazla emmiyordu emmeye başlayınca iştah açıldı ve erken regli olunca tatlıları hep attım miğdeye halada öyle hamileyken hiç yemediğim canımın istemediği tatlılara hayranım almış gibiyim daha tartılmadım :)
yaaa ben de oyleyim, hamileyken 7 kg aldım sadece ama tatlı falan hic canım istemezdi öyle çık yiyen bir hamile olmadım. ama şimdii dediğin gibi bütün tatlılar falan hepsini yiyesim geliyor. doğum sonrası kilo almak da daha fena olur gaa kendimize bir dur demeliyiz:KK54:

maşallah sizede cnmm..gazlar 3-4 aydan sonra geçiyor zaten az kaldı:))bana da programı oldugu ıcın face cok rahat oluyor,buraya şifre gir sıkıntılı oluyor telefondan tabletten..yınede bi gözümüz burda tabi ama ani cevaplar ıcın rahat oldu orası..çok da düzeyli herkes yoksa kalmazdım..
Inşallah canm gaz sorunumuz biterse rahat ederiz.evet facede ki grubu bende beğeniyorum. Faydalı şeyler çok oluyo.brnde buraya giremiyorum pek ama merak da ediyorum burayı girmeye çalışıyorum. Ama dediğin gibi facede daha rahat ve kolay☺

biz de uni baby kullanıyoruz, ben hiç kendim denemedim yaa ama bebeğimde de pişik falan olmadı yakmıyordur inş

yaaa ben de oyleyim, hamileyken 7 kg aldım sadece ama tatlı falan hic canım istemezdi öyle çık yiyen bir hamile olmadım. ama şimdii dediğin gibi bütün tatlılar falan hepsini yiyesim geliyor. doğum sonrası kilo almak da daha fena olur gaa kendimize bir dur demeliyiz:KK54:
:KK48:İşte bende aynen öyleydim eşim peşinden koşardı yemek ye diye çok kızardı hiç yemiyorum diye yemek tatlı aklıma gelince Miğdem bulanırdı hele Şerbetli tatlı iyice miğdemi bulandırırdı doğum yaptığım gün eşim hastanede baklava şekerpare almıştı süt olsun diye bari bir iki tane yiyeyim dedim bir yemeye başladım ilk 20 gün eşim kilo kilo bana baklava şekerpare taşıdı :) ama gercekten aşeriyordun hamileliğimde hiç aşermemiştim ve sütüm olsun diyede yemiyordum . Tatlıyı zar zor bıraktım sonra çay Bisküviye başladım kaç paket yediğimi hatırlamıyorum :) şimdi bi evde kalan çikolatalar var onuda bitireyim sonra daha da almıcam he burada yemekde iştahım çok ama çok açılmıştı eşim birgün dedi Seda yavaş ye ne oluyo sana adam bu zamana kadar bende hiç öyle iştah görmemişti sanırım korktu bana yemek yetiştiremiyecek diye . Yüzüm hep sivilce olmuştu ve dün farkettim ki çikolatalardan tatlıdan dolayı o yüzden de yemem artık :)gerçekten dur demek gerek şimdi sadece günde 1 öğün yemek yiyebiliyorum sanki vermeye başladım

Canım bende unibaby nin almıştım bende ilk kendimde dwnedim yüzümü gözümü hep yaktı o kadar da olumlu yorumlar okumuştum ama gerçekten yanıldım evde zaten yıkıyorum ama dışarı çıkınca o mendilleri yıkarak kullandım ve sağda solda kullandım hep sonra e bebek de baby me var onu bir alıp deneyim dedim su ve doğal pamuktan üretilmiş zararlı hiç birşey yok kendimde denedim ilk başta gerçekten yanma olmadı sanki bir bezi ıslatmışımda güzümü silmişim gibi hissettim şimdi boynunu felanda rahatlıkla siliyorum hatta mendili dilime bile dokundurdum ama hiç bir yanma yada başka birşey olmadı :) bundan sonrada bu ürünü kullanmaya devam edicem
Ben de unibabay kullaniyorum.bebekte pisik bs olmadi sukur.hatta yeni 12li aldim.1 yaşına kadar killanmaui dusinuyodum yenidogan mendilini.geçenlerde esim kullandi 1 parca bu beni yakti cocugu napar dedi ben abarttığını dusundum.cildi bi hassas acaiptir eşimin.onun dedigini pek takmadim ama simdi siz de diyince...acaba baby me mi alsam ki bende

:KK48:İşte bende aynen öyleydim eşim peşinden koşardı yemek ye diye çok kızardı hiç yemiyorum diye yemek tatlı aklıma gelince Miğdem bulanırdı hele Şerbetli tatlı iyice miğdemi bulandırırdı doğum yaptığım gün eşim hastanede baklava şekerpare almıştı süt olsun diye bari bir iki tane yiyeyim dedim bir yemeye başladım ilk 20 gün eşim kilo kilo bana baklava şekerpare taşıdı :) ama gercekten aşeriyordun hamileliğimde hiç aşermemiştim ve sütüm olsun diyede yemiyordum . Tatlıyı zar zor bıraktım sonra çay Bisküviye başladım kaç paket yediğimi hatırlamıyorum :) şimdi bi evde kalan çikolatalar var onuda bitireyim sonra daha da almıcam he burada yemekde iştahım çok ama çok açılmıştı eşim birgün dedi Seda yavaş ye ne oluyo sana adam bu zamana kadar bende hiç öyle iştah görmemişti sanırım korktu bana yemek yetiştiremiyecek diye . Yüzüm hep sivilce olmuştu ve dün farkettim ki çikolatalardan tatlıdan dolayı o yüzden de yemem artık :)gerçekten dur demek gerek şimdi sadece günde 1 öğün yemek yiyebiliyorum sanki vermeye başladım

aynı aynı yemekte de ekmek ve kızartma gibi seyleri hic yemezdim ama değişti:63:
doğum sonrası aşermesi diye birşey varmış demek:kk77: yavaş yavaş brakıyorum eski yeme alışkanlığıma dönmem gerek ama emzirdiği için de kilo almadım çok şükür:KK49:
hangi mamadan veriyorsun, benimki de emiyor ama bazen ihtiyaç oluyor

Ben de unibabay kullaniyorum.bebekte pisik bs olmadi sukur.hatta yeni 12li aldim.1 yaşına kadar killanmaui dusinuyodum yenidogan mendilini.geçenlerde esim kullandi 1 parca bu beni yakti cocugu napar dedi ben abarttığını dusundum.cildi bi hassas acaiptir eşimin.onun dedigini pek takmadim ama simdi siz de diyince...acaba baby me mi alsam ki bende
Ben kendim içinde daha önce bir çok markanın Islak mendilini kullandım inan onlardan hiçbir farkını görmedim yakıyor resmen zaten kutu bitene Kadar'da sıcak su ile yıkayıp kullandım baby me hakkında da hep olumlu yorumlar var istersen bi oku Yorumları ama ben gerçekten çok memnun kaldım

aynı aynı yemekte de ekmek ve kızartma gibi seyleri hic yemezdim ama değişti:63:
doğum sonrası aşermesi diye birşey varmış demek:kk77: yavaş yavaş brakıyorum eski yeme alışkanlığıma dönmem gerek ama emzirdiği için de kilo almadım çok şükür:KK49:
hangi mamadan veriyorsun, benimki de emiyor ama bazen ihtiyaç oluyor
Bende emziriyorum sütüm var çok şükür ama yetmiyor daha doğrusu kızım doymuyor o yüzden akşam ve gece toplam 2 kez veriyorum . Ilk Başlarda çok mama kullandık smilac kullandık hipp aldık evolvia kullandık en son kusmalarından dolayı doktoru bebelac ar aldırdı anti Reflü o kızıma iyi geldi kusmaları azaldı 1 buçuk aydır kullanıyorum. Ilk başlarda kızım çok kilo kaybetmişti ve kilo almıyordu aptamil almaya gittim çünkü en hızlı o kilo aldırıyor ama eczacı bunu verirseniz bir daha başka mama almaz dedi çünkü en tatlı mama aptamilmiş bende onu dinleyip o zaman smilac almıştım iyi ki öyle yapmışım arkadaşım benden 1 ay sonra doğum yaptı eşi beni arayıp sordu hangi mamayı alıyım diye ben hipp al dedim organik mama. onu bize başka bir eczacı arkadaş önermişti aptamil alma dedim Hipp yokmuş onada eczacı aptamil al demiş almış bir 10 gün onu verdiler kontrole gittiler doktor smilac ver demiş ama ne oldu bebek smilacı istemedi çünkü aptamil kadar tatlı değil :) onlar bile ağzının tadını biliyorlar :)

Back