- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.281
Cnm o ayak isi bnmkonde de var bn.gazdandir diye dusunmustum emerkn yapiyo ozellikle.bnki gazman gbi oldugundan aklima hep o geliyodu.bn bi markete gittim.geldim ciglik atio uyanmis bi anda aklim cikti.sanada bisey olmasin bebeginede canim Allah saglik versin hepimize.bende cok evhamliyim canimbana neoluyorsa olsun ama bebegime bisey olmasin.benim kizim 3 gunlukken sarilik gecirdi fototerapide gozluyunu cikarmis birkac sanileyine delirmisdim resmen ya gozlerinde hasar olusduysa diye neyseki biseyi yokmus iyiymis
ben 2sini bi seferde koldan olanı diğer hafta yaptırttım daha îyi oldu. bi de rotacirüs aşısını hangisini önerdi doktorunuz 2 dozluk mu 3 dozluk olandan mı? karar veremedim
Aynen canm.benimki kız,ismi zeynep nehir ☺Amin cnm teşekkürler:) evet zaten toparlanana kadar kalıcak yoksa dediğim gibi acillik olmuştum:) senin içinde iyi olmuş,çünkü tekte olsa ikizde olsa deneyimli biri mutlaka lazım en azından alışana kadar,seninki kız mı erkek mi cnm ismi ne?
Bakalim canm büyük ihtimal bende değiştiricem primayiCnm huggies alms esim oda cok iyims prima berbatms ya simdi anladm
Aynen canım 3 asi birden.biximde bgn du asimiz içim parçalandı resmen tutamadım ben eşim tuttuateşi oldu biraz hala da beklemedeyiz korkuyoruz vallaKizlar asiya gidecez birazdan simdiden yuregim parcalaniyor bir gunde 3 asi olur mu ya nasil dayanacak yavrum off cok korkuyorum
Adıyla yaşasın inşallah canım çok güzelmiş ismi özellikle nehir:)Aynen canm.benimki kız,ismi zeynep nehir ☺
Bizim doktor iki dozluk olanı önerdi canm.ya 2-4 yada 3-6 aylarda olurmuş. Bende bgn 3 asi birden yaptırınca onu 3-6 olsun dedimben 2sini bi seferde koldan olanı diğer hafta yaptırttım daha îyi oldu. bi de rotacirüs aşısını hangisini önerdi doktorunuz 2 dozluk mu 3 dozluk olandan mı? karar veremedim
Bu bez işini bizde düşünüyoruz,başından beri prima kullanıyoruz bi ara huggies getirdiler denedik oda iyiydi ama özellikle 2 numaraya nasıl geçicez bilmiyoruz zaten yenidoğan kullanıyoruz 2-5 kilo diyor,2 numaranın 3-6 2 numaraya geçince sızdırma yapıyor diye duyduk bakalım nolucak,bende huggies'i sevdim ama onunda 2 numarası nasıl olur bilemedimBakalim canm büyük ihtimal bende değiştiricem primayi
Hadi ya memnunum canm prima biraz sert gibicanim ben memnunum yumusak
Amin canm teşekkür ederimAdıyla yaşasın inşallah canım çok güzelmiş ismi özellikle nehir:)
37.0 olctum saat 12 de uyuduk saat 2 de 36.7 ydi suan saat dort 37.1 e cikmis vermedim daha calpol bi asidan hemen sonra vermistim yavruma cok cani yandi hem agtisini da kessin diye beklemdeyiz.sizde durum neAynen canım 3 asi birden.biximde bgn du asimiz içim parçalandı resmen tutamadım ben eşim tuttuateşi oldu biraz hala da beklemedeyiz korkuyoruz valla
Bu bez işini bizde düşünüyoruz,başından beri prima kullanıyoruz bi ara huggies getirdiler denedik oda iyiydi ama özellikle 2 numaraya nasıl geçicez bilmiyoruz zaten yenidoğan kullanıyoruz 2-5 kilo diyor,2 numaranın 3-6 2 numaraya geçince sızdırma yapıyor diye duyduk bakalım nolucak,bende huggies'i sevdim ama onunda 2 numarası nasıl olur bilemedim
Geceden.beri hergun bununla savas veriyorum cnm.yoruldum bnde yik rezene icir aci elma yagi sur fkn yok fayda etmedi hic birikizlar bebeklerinize gazlarini yapabilmesi icin ne yaptiniz. benim bebegim 3 gundur gazini yaparken cok zorlaniyo yapamiyo bile cogu zaman uykudayken ayaklarinib karnina cekiyo aglayark uyaniyo zinco diye gaz ilaci var veriyorum ama ise yaramiyo yardim edin ya yavrmun cani cok yaniyo
Kizlar gunydin..bna gaz ilaci onerir misiniz gerckten etkili olck .saglik ocagina yazdrmm gerekiyor mu direk eczaneden.alsam.olur mu
gece uykusuz olmadm hic bebegimn gece uykulari cok guzeldi ama 3 gundur uykusuz kaliyorum ya napacagimi sasirdim vallaGeceden.beri hergun bununla savas veriyorum cnm.yoruldum bnde yik rezene icir aci elma yagi sur fkn yok fayda etmedi hic biri
direk eczaneden alabilir miyz bu ilaci yoksa yazdirmamiz mi gerekiyo ??Her ilaç bebekten bebege değişiyormuş ben ilk doğdugunda sabsimplex kullandım doktor nurse harveyi önerdi onla devam ettim faydasını gördüm eczaneden direk alabilirsin
Zincoyu nasıl kullanıyorsun peki cnm?kizlar bebeklerinize gazlarini yapabilmesi icin ne yaptiniz. benim bebegim 3 gundur gazini yaparken cok zorlaniyo yapamiyo bile cogu zaman uykudayken ayaklarinib karnina cekiyo aglayark uyaniyo zinco diye gaz ilaci var veriyorum ama ise yaramiyo yardim edin ya yavrmun cani cok yaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?