2015 Temmuz Anneleri

benim kizimdada emzirirken oluyor canim bu bahsettigim sey.kime sorduysam normal diyo ama anneyiz iste .Rabbim hicbir anneye evlat acisi vermesin bize bagislasin kuzularimizi.

iyiyiz canim sen nasilsin :) benim kizimdada arabir oluyor ama sik deyil

iyiyiz canim sen nasilsin :) benim kizimdada arabir oluyor ama sik deyil

Valla iyi diyelim iyi olalım canım :)) ben de senin gibi epilepsiyle ilgili bi makale okudum çok tedirgin oldum. Zaten ondan sonra her hareket bana batmaya başladı :) Göz kırpması sıçrama tükürük çıkarma belirtileriymiş. Benim kızım da hepsi var. Ama bebeklerin genelİnde var bunlar. Henüz hareketlerini kontrol edemedikleri için. Doktorum ilk gidişimde sese tepki veriyor mu sıçrıyor mu diye sormuştu hatta iyi bişeymiş sıçrama
Tükürüğü de forumda sormuştum. Bikaç arkadaşın daha bebeği yapıomuş rahatlamıştım :) göz kırpması da sanırım normal :))
Yine de 2. Ay kontrolünde doktorumuza sormayı düşünüyorum.

Ederler canim ben 23 günlükken ettirdim.cok memnunum bi sorun olmadi cok sukur.lokal anestezi ile oldu ilk 1 ay yenidogan sunneti diyolar adina.seninkini nasil yaparlar bilmem bi sor hastanelere güvenilir bi dr. Arastir
buldm bi dr prof kayseride en iyi cocuk cerrahiymis ama oda pazartesi sali varmis pazartesiye kadar nasil durdurim yavrumu sancilaniyo ya

ah canim benim hic sorma 2 gundur ne uyku uyudum nede kafami rahatlata bildim.evet cocuklarin genelinde oluyor bunlae ama bir ihtimal daha var.nebileyim insallah biseyleri yoktur kuzularimizin.hamilelikdede boyle evhamliydim simdi daha beeter oldum kime sorduysam herkes normal dedi insallah normaldir her belirtiyi kotuye yorumlar oldum sinir oluyorum kendime.bide panik atagim var dusun halimi canim

nasil anlatayim canim yariuyanik yariuykulu oldugu zamanlarda oluyor bu bakiyorum gozler kapali ama kipirdiyo bacaklari ara ara kollari falan.sizdedemi boyle oluyor
Cnm o bnm kizda da oluyot.sabh beri uyutuyorum gozkeri kayiyor fln o an ruta goruyolrmus.tam yatagina koyuyorum dalar gbi.olurkn sicriyor.bnce korkulck bisey dehikdr uyanikla uyku aradi biseyde oluyokr o an derin.uykudaykn kavfa etsen duymz dalarkn oluyor canini skma.

Bnde senin gbiyim.herseyden korkuyorum bisey olck diye.bugun bavsm backlari parantez gibi bnm.kizin bunu sirdunmu doktra fln dedi sabh tan beri onu takiyorum hadi yurumesinde bisey olursa hadi soyleyse boyleyse diye kbdimide yoprattim cevremdekileride.ama ekimde olmuyo.ins.saglikli miniklerimiz

Kizlarrr ya iki gundur oglum acken de tokken de ellerini emiyor bnde doymuyor mu diye dusunuyorum meme teklif ediyorum bazen aliyo bazense hic almiyo sizinkiler de ellerini emiyor mu?

canim bizimki farkli emzirirken emiyor o siiradada ayagina bisey batar gibi cekiyo kipirdiyo ama herzaman deyil dalarken oluyor.sizdede oluyormu boyle

bende cok evhamliyim canim bana neoluyorsa olsun ama bebegime bisey olmasin.benim kizim 3 gunlukken sarilik gecirdi fototerapide gozluyunu cikarmis birkac sanileyine delirmisdim resmen ya gozlerinde hasar olusduysa diye neyseki biseyi yokmus iyiymis

Kizlarrr ya iki gundur oglum acken de tokken de ellerini emiyor bnde doymuyor mu diye dusunuyorum meme teklif ediyorum bazen aliyo bazense hic almiyo sizinkiler de ellerini emiyor mu?
bbenim bebegimin en sevdiyi sey ellerini yumruk yapipta emmek :) ama genelde accikinca yapiyo.bebisin doymuyor olabilir

Bence yok canim ama annecigi srnsin kontrole gittiginde doktoruyla bi konus. Masallah guzel huylu bebegine aklina kotu sey getirme hemen.

Canım zamanla biraz daha duruma alışıp rahatlarız umarım . Şimdi aklım çıkıyor birşey olucak diye seni düşünemedim. Sakin olmaya çalışalım sonuçta bunlar her bebekte olan şeyler. Zamanla artıp azalmalarını takip etmek lazım sanırım. Bir de doktorlarımıza danışalım. İnşallah hiiiiiçbişeyleri yoktur miniklerimizin :)

Kizlar tirnak kesmenin kolay bi yolu var mi?
Ben bi kere bebegimin parmaginin ucunu kanattim o zamandan beri tirnak kesmek iskenceye donustu
Tirnaklarin ici de kapkara sanirsin toprak oynuyor. Besmele ceke ceke bir seyler yapiyorum ama pek de iyi kesilmiyor
Iclerini de kurdanla temizliyorum.

Uyurken kesiyorum mecburen uyanıkk ve sakinlende içlerini temizliyorum hergün yıkıyorum sabah elini yüzünü yıkıyorum ama o tırnakların içi doluyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…