- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.261
benim kizimdada emzirirken oluyor canim bu bahsettigim sey.kime sorduysam normal diyo ama anneyiz iste .Rabbim hicbir anneye evlat acisi vermesin bize bagislasin kuzularimizi.Canım bizimkiler bazen mama yerken bile yani uyanıkken daldığı zaman birden irkiliyor korkup ağlıyor,ben üstünde durmadım hiç doktora sormadım bile normal çünkü bana göre bebek sonuçta yeni yeni kendilerine geliyorlar farklı bir dünyadalar,azalıyor zamanla,ama için rahat etmiyosa başka bir doktora sorarsın,dediğim gibi herşeyin başıda dua nazardan da olabilir,bizimkilere çok nazar oluyor çünkü...
iyiyiz canim sen nasilsin :) benim kizimdada arabir oluyor ama sik deyilMerhaba kızlaar ! Nasılsınız , nasıl geçiyor uykusuz günler :))
Çoksık giremiyorum foruma ama takip etmeye çalışıyorum yine de. Kızlar bi sorum olucak.kızım arada bi gözünü kırpıo genelde sol gözünü. Sizin bebişlerde de oluo mu ? Çok sık değil ama tedirgin oluyorum yine de .
iyiyiz canim sen nasilsin :) benim kizimdada arabir oluyor ama sik deyil
buldm bi dr prof kayseride en iyi cocuk cerrahiymis ama oda pazartesi sali varmis pazartesiye kadar nasil durdurim yavrumu sancilaniyo yaEderler canim ben 23 günlükken ettirdim.cok memnunum bi sorun olmadi cok sukur.lokal anestezi ile oldu ilk 1 ay yenidogan sunneti diyolar adina.seninkini nasil yaparlar bilmem bi sor hastanelere güvenilir bi dr. Arastir
ah canim benim hic sorma 2 gundur ne uyku uyudum nede kafami rahatlata bildim.evet cocuklarin genelinde oluyor bunlae ama bir ihtimal daha var.nebileyim insallah biseyleri yoktur kuzularimizin.hamilelikdede boyle evhamliydim simdi daha beeter oldumValla iyi diyelim iyi olalım canım :)) ben de senin gibi epilepsiyle ilgili bi makale okudum çok tedirgin oldum. Zaten ondan sonra her hareket bana batmaya başladı :) Göz kırpması sıçrama tükürük çıkarma belirtileriymiş. Benim kızım da hepsi var. Ama bebeklerin genelİnde var bunlar. Henüz hareketlerini kontrol edemedikleri için. Doktorum ilk gidişimde sese tepki veriyor mu sıçrıyor mu diye sormuştu hatta iyi bişeymiş sıçrama
Tükürüğü de forumda sormuştum. Bikaç arkadaşın daha bebeği yapıomuş rahatlamıştım :) göz kırpması da sanırım normal :))
Yine de 2. Ay kontrolünde doktorumuza sormayı düşünüyorum.
Cnm o bnm kizda da oluyot.sabh beri uyutuyorum gozkeri kayiyor fln o an ruta goruyolrmus.tam yatagina koyuyorum dalar gbi.olurkn sicriyor.bnce korkulck bisey dehikdr uyanikla uyku aradi biseyde oluyokr o an derin.uykudaykn kavfa etsen duymz dalarkn oluyor canini skma.nasil anlatayim canim yariuyanik yariuykulu oldugu zamanlarda oluyor bu bakiyorum gozler kapali ama kipirdiyo bacaklari ara ara kollari falan.sizdedemi boyle oluyor
Bnde senin gbiyim.herseyden korkuyorum bisey olck diye.bugun bavsm backlari parantez gibi bnm.kizin bunu sirdunmu doktra fln dedi sabh tan beri onu takiyorum hadi yurumesinde bisey olursa hadi soyleyse boyleyse diye kbdimide yoprattim cevremdekileride.ama ekimde olmuyo.ins.saglikli miniklerimizah canim benim hic sorma 2 gundur ne uyku uyudum nede kafami rahatlata bildim.evet cocuklarin genelinde oluyor bunlae ama bir ihtimal daha var.nebileyim insallah biseyleri yoktur kuzularimizin.hamilelikdede boyle evhamliydim simdi daha beeter oldumkime sorduysam herkes normal dedi insallah normaldir her belirtiyi kotuye yorumlar oldum sinir oluyorum kendime.bide panik atagim var dusun halimi canim
canim bizimki farkli emzirirken emiyor o siiradada ayagina bisey batar gibi cekiyo kipirdiyo ama herzaman deyil dalarken oluyor.sizdede oluyormu boyleCnm o bnm kizda da oluyot.sabh beri uyutuyorum gozkeri kayiyor fln o an ruta goruyolrmus.tam yatagina koyuyorum dalar gbi.olurkn sicriyor.bnce korkulck bisey dehikdr uyanikla uyku aradi biseyde oluyokr o an derin.uykudaykn kavfa etsen duymz dalarkn oluyor canini skma.
uykudayken bile olur canm bi dene bakalm insallah iyice uyurda uykusunu alir kuzum benimdeneyeyim bari uyanikken kesinlikle olmuyor uykuya dalarken oluyo o da her zaman deyil
Amin canım...benim kizimdada emzirirken oluyor canim bu bahsettigim sey.kime sorduysam normal diyo ama anneyiz iste .Rabbim hicbir anneye evlat acisi vermesin bize bagislasin kuzularimizi.
insallah ya icim gidiyo agladikca benm canm yaniyo gercekten yaKiyamam kuzuya insallah hemen care bulunacak bir durumdur
bende cok evhamliyim canimBnde senin gbiyim.herseyden korkuyorum bisey olck diye.bugun bavsm backlari parantez gibi bnm.kizin bunu sirdunmu doktra fln dedi sabh tan beri onu takiyorum hadi yurumesinde bisey olursa hadi soyleyse boyleyse diye kbdimide yoprattim cevremdekileride.ama ekimde olmuyo.ins.saglikli miniklerimiz
bbenim bebegimin en sevdiyi sey ellerini yumruk yapipta emmek :) ama genelde accikinca yapiyo.bebisin doymuyor olabilirKizlarrr ya iki gundur oglum acken de tokken de ellerini emiyor bnde doymuyor mu diye dusunuyorum meme teklif ediyorum bazen aliyo bazense hic almiyo sizinkiler de ellerini emiyor mu?
Bence yok canim ama annecigi srnsin kontrole gittiginde doktoruyla bi konus. Masallah guzel huylu bebegine aklina kotu sey getirme hemen.o makaleyi bende okudum canim ama nebileyim epilepsi nobeti olabilecegi yaziyodu bir makalede ama bebegim cok sakin bebek masallah sadece acikinca ve gazi oldugunda aglar uykusuda iyi ama iste o rem denen uykuda cok hareketli kafama takmiyorda deyilim ama galiba normalmis.sence korkmama gerek varmi
ah canim benim hic sorma 2 gundur ne uyku uyudum nede kafami rahatlata bildim.evet cocuklarin genelinde oluyor bunlae ama bir ihtimal daha var.nebileyim insallah biseyleri yoktur kuzularimizin.hamilelikdede boyle evhamliydim simdi daha beeter oldumkime sorduysam herkes normal dedi insallah normaldir her belirtiyi kotuye yorumlar oldum sinir oluyorum kendime.bide panik atagim var dusun halimi canim
canim ben memnunum yumusakBende prima kullanıyorum ama kızımın bacaklarinda iz yapiyo O yüzden degistirmeyi düşünüyorum, @gizem sleepy de iyi diyodu.can Bebe nasıl canm ,ablamda onu önermisti bana?
Kizlar tirnak kesmenin kolay bi yolu var mi?
Ben bi kere bebegimin parmaginin ucunu kanattim o zamandan beri tirnak kesmek iskenceye donustu
Tirnaklarin ici de kapkara sanirsin toprak oynuyor. Besmele ceke ceke bir seyler yapiyorum ama pek de iyi kesilmiyor
Iclerini de kurdanla temizliyorum.
Bilmiyorum bugun ay kontrolumuz vardi kilo alimi cok iyiydi masallahbbenim bebegimin en sevdiyi sey ellerini yumruk yapipta emmek :) ama genelde accikinca yapiyo.bebisin doymuyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?