2015 Temmuz Anneleri

Biz bir aylikken sunnet ettirdik canim turkiye

Biz bir aylikken sunnet ettirdik turkiye hastanesinden cem kara yapti memnun kaldik. Bizimki kucuk oldugu icin lokal anesteziyle oldu o zaman gorustugum yerler bir aydan sonra genel anestezi demislerdi. Cok hizli iyilesti ve eve goturdugumuzde filan agrisi atesi olur mu diye bekledik cok sukur olmadi cunku ilk aylarda agri esigi cok yuksek oluyormus bebeklerin bilmem ne kadar dogru. Kendi doktoruna gosterin ve sunnet ettirin bence sonrasinda rahat edersiniz eger zaten sunnet ettirme taraftariysaniz.

bana kalsa ben dogar dogmaz yaptiricktim cerraha goturdum 1 ay dolmamisti daha 1 hafta vardi 1 ayn dolmasina doktor daha kucuk yapamam ben demisti yaptiramamistim o zamanda ucu acikti yeni kapanmis yarn sabah gidicem insallah yaparlarda rahatlar yavrum gece aglayark uyaniyodu demekki ondanmis

kizlar bebegim uykuya dalarken sik sik irkiliyor bazen tek bacagi bazen kolu.korkuyorum.arastirdim uyku miyoklonisiymiş geciciymiş.ama epilepsi nobetleride olabilirmiş.icim icimi yiyor ssabahdan beri
canm bi sakin ol saat gec degil dersen doktora gotur yada en azndan bi aile sagligi merkezine götür ihmal etme yazk yavrucaga

canm bi sakin ol saat gec degil dersen doktora gotur yada en azndan bi aile sagligi merkezine götür ihmal etme yazk yavrucaga
doktoru aradim normal olabilir dedi kundak yapp uyurken dedi ama benim kiz kesinlikle kundakk sevmiyo.bide huysuz bebek deyil.acaba norolojik bi sorunmu

ben 2sini bi seferde koldan olanı diğer hafta yaptırttım daha îyi oldu. bi de rotacirüs aşısını hangisini önerdi doktorunuz 2 dozluk mu 3 dozluk olandan mı? karar veremedim
Hic bahsetmedi bile canim sadece cuma gunu kalca cikikligi ultrasonu olcaz o kadar bende onun o aglamasiyla o asiyi sormayi unuttum

doktoru aradim normal olabilir dedi kundak yapp uyurken dedi ama benim kiz kesinlikle kundakk sevmiyo.bide huysuz bebek deyil.acaba norolojik bi sorunmu
kundak istemiyosa uyurken batteniyesini uzerine ort iki tarafdan battaniyenin ucunu kollarinin altina skistir battaniyenin uclarini vucudunun altinda olsun boylece kollarini hareket ettiremez bacaklarini sarma bazen kollarini hareket ettirimce korktuklarindan bacaklarini diretiyolar

kizlar bebegim uykuya dalarken sik sik irkiliyor bazen tek bacagi bazen kolu.korkuyorum.arastirdim uyku miyoklonisiymiş geciciymiş.ama epilepsi nobetleride olabilirmiş.icim icimi yiyor ssabahdan beri

Benimki de oyle canim normal bir sey bu, kendi kendini iuandirdigi icin bazen uc kere bes kere en basa donup tekrar uyutuyorum, bebekler hafif uykudan derin uykuya gecmeyi ilk aylarda zorlanirmis senindaha farkli vir sorun mu anlamadim

Ederler canim ben 23 günlükken ettirdim.cok memnunum bi sorun olmadi cok sukur.lokal anestezi ile oldu ilk 1 ay yenidogan sunneti diyolar adina.seninkini nasil yaparlar bilmem bi sor hastanelere güvenilir bi dr. Arastir

Cok tatlilar ya masallah oyle boyle buyuyecekler iste ben bitanesiyle zor basediyorum gece emzirmeleri falan bi goz acik digeri kapali :)

Canım benimkilerde öyleydi, halada ara ara oluyor normal bence, üzerine bolca oku, hatta korku duası var uykuda korkan bebekler için...

deneyeyim bari uyanikken kesinlikle olmuyor uykuya dalarken oluyo o da her zaman deyil

Benimki de oyle canim normal bir sey bu, kendi kendini iuandirdigi icin bazen uc kere bes kere en basa donup tekrar uyutuyorum, bebekler hafif uykudan derin uykuya gecmeyi ilk aylarda zorlanirmis senindaha farkli vir sorun mu anlamadim
nasil anlatayim canim yariuyanik yariuykulu oldugu zamanlarda oluyor bu bakiyorum gozler kapali ama kipirdiyo bacaklari ara ara kollari falan.sizdedemi boyle oluyor

Kiyamam kuzuya insallah hemen care bulunacak bir durumdur

Canım benimkilerde öyleydi, halada ara ara oluyor normal bence, üzerine bolca oku, hatta korku duası var uykuda korkan bebekler için...
canim ne kadar devam eder bu durum cok canim sikiliyo ama bide sadece uykuya dalarken oluyor derin uykuda olnuyor kesintisiz 3-4 saat uyuyor.ciddibir sorunmudur sence?

Merhaba kızlaar ! Nasılsınız , nasıl geçiyor uykusuz günler :))
Çoksık giremiyorum foruma ama takip etmeye çalışıyorum yine de. Kızlar bi sorum olucak.kızım arada bi gözünü kırpıo genelde sol gözünü. Sizin bebişlerde de oluo mu ? Çok sık değil ama tedirgin oluyorum yine de .

nasil anlatayim canim yariuyanik yariuykulu oldugu zamanlarda oluyor bu bakiyorum gozler kapali ama kipirdiyo bacaklari ara ara kollari falan

Evet aynen, ben de dun bununla ilgili bir makale okudum bahsettigin uykunun ilk asamasi rem uykusu denilen sey, bir cesit hafif uyku, bu esnada goz kapaklarinin hareketi yarim acilip kapanmasi gulmesi hafif aglar gibi dudak bukmesi vs vs olurmus, arkasindan derin uykuya geciliyor, sonra tekrar hafif uykuya geciliyormus. Eger kucakta veya ayakta uyutuyorsan yerine koymak icin derin uykuya gecmesini bekle. Benimki de hep o gecis esnasinda uyaniyor delirtiyor beni ama yapacak bisey yok zamanla kendi kendine sakince bir uyku evresinden dogerine gecmeyi ogreniyorlarnmis.

canim ne kadar devam eder bu durum cok canim sikiliyo ama bide sadece uykuya dalarken oluyor derin uykuda olnuyor kesintisiz 3-4 saat uyuyor.ciddibir sorunmudur sence?
Canım bizimkiler bazen mama yerken bile yani uyanıkken daldığı zaman birden irkiliyor korkup ağlıyor,ben üstünde durmadım hiç doktora sormadım bile normal çünkü bana göre bebek sonuçta yeni yeni kendilerine geliyorlar farklı bir dünyadalar,azalıyor zamanla,ama için rahat etmiyosa başka bir doktora sorarsın,dediğim gibi herşeyin başıda dua nazardan da olabilir,bizimkilere çok nazar oluyor çünkü...

o makaleyi bende okudum canim ama nebileyim epilepsi nobeti olabilecegi yaziyodu bir makalede ama bebegim cok sakin bebek masallah sadece acikinca ve gazi oldugunda aglar uykusuda iyi ama iste o rem denen uykuda cok hareketli kafama takmiyorda deyilim ama galiba normalmis.sence korkmama gerek varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…