- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.081
ayy aynı benimki sürekli mızmızlanıyor ağlıyo.kucakta gezmiyor anakucağında oturmuyor yatmıyor kalkmıyor sürekli meme istiyoCanm nasıl yapıyorsun bu kadar şeyi yaa.benim kızım hiç durmuyor ev işi bile yapamıyorum. Pazar günleri eşim tutuyorum ancak öyle, yemek zaten pek nadir yapıyorum. Bir kuaföre gittim kaşim için ablam zor tuttu kızımı. O derece yani benimki.disarida çıkmak istemiyorum bu yüzden
Ahh cnm yaa bende cok bunalyrm anneme gitcktm bugun doktra.gittik oglm icin fizyoterapi uygulanck bir hafta hergun o yuzden gidmycm şimdiBende ucretdiz izne ayrıldım ama evde duramiyorum hergun ağlama krizleri geciriyorum resmen bunalıma girdim.herkesin söylediği batiyo.evde durmaya alışkın degili m bu yıl nasıl geçecek bakalim
Canm onların guzellkilleri iyilkleri icin heo bu katlanmalar annelik boyle biswyms iste canindan cok sevmekms :)Aynen canım gündüz ckikmazsam akşam çıkardım ama şimdi evdeyim bunaldim.esimi gonderesim yok ise.ağlıyorum o giderken.evlenirken annemlerden ayrılırken hiç aglamadim şehir degistirdigim halde.icimde sürekli hüzün var.bebegime bakıyorum i anda herşey guzellesiyor
Cnm temmuz 3 te yaptm ben bugn soktrnada soyledm gec falan demedi ama saglknocagni arycm yani nerdeyse 3 aylk olck cocukHadi yaa 23 eylül baya geç oluyo bence.cunku sen benden önce doğum yaptın yanlış hatirlamiyosam. Bizimki çarşamba 2.asisi
Aynen canm bizimde oyle doktora giderken bile binbirderedn su getrtyr bana disari cikip gezmek nerdeeeAhhhh canm bende evdeyim sürekli çok sıkıldım bunalım kizimda hiç durmuyor evde is de yapamıyorum. Tatile gitcektik durmaz rahat edemeyiz diye gitmedik. Tüm yazı evde geçirdik malesef.disari çıkınca da huysuzlaniyor.
cnm seni anlyrm zor gecrkten benmde kv kizifa sezryn oldu heo ondn bahderyr deli edyr beni ama ne yapcksn sevmk zorunda deglz esler icin katlanyrz hepsi bu.Gec canim findiklari varmis bn dogum yaomdan iki gun.once gittiler.bnm cuma yatisim yapilckti belliydi bunu bile bile kv.gitti.bide bna samsunda dogum yap findiga gitmm sizden.onmlimi diyodu.erkn gelir ya bebek diyodu 42.hftada geldi bnmkide .bni rezil etti gerkese ailemede mahcuo oldum bide tek.yalandan agliyi sezeryan.olcm.diye.bnm icin sewgisi bitti sadece saygi duyuyorum.kotu davranmiyorum.ama konusmk bile istemiyorum.esime dedim.napim gelmediler diyo.oyle iste cnm.el ike ugrasmk seni anlmasini beklmk zormuss
Ben de evde durmaktan çok bunaldım ocakta başlamayı düşünüyorum işe altıncı ayda hem ek furya falan geçer, ben de arada gelir emziririm diyorum. Iyi annelikle alakası yok benceben de bu sene izine ayrılacağım Allah izin berirse. ama oğlum çok hıysuz bunalıyorum evde bazen 2. dönem başlıyım diyorum sonra da kendime kızıyorum iyi bi anne değilim sanırım diyorum onu evde bırakıp işe gitmeyi düşündüğüm için
Benimde Göbek değil ama göğüslerim Çatladı.Canm o hepmzde var anne olduk ne guzel bir mucize dimi. Boyle dusun catlagi olmayan anne cok zorr krem falan kullanrsn sonra gecmyck bisey deglki rabbm dermansz dert vermsn tek derdmz catlgmz olsn.
Kızlar bebeğim çok zor uyuyor uyuduğu zamanda çok stresli uyuyor. Sürekli ses çıkarıyor bide eller hep suratına her tarafını çiziyorkırkından sonra Böyle oldu çok Değişti huyu. Bu durumda olan varmı? Ve neden bukadar stres yapıyor sizce? Karnı tok eminim altıda temiz ve inanılmaz uykusu var genede rahat bi uyku uyumuyor.
Kızlar ne olur bana yardım edin benim kızım iki aylık doğduğunda sütüm neredeyse hiç yoktu doktor mama takviyesi başlattı mamaya başlayınca emmek istemedi ve zaten sütümde çok azdı bende arada sağıp bironla veriyordum ama son bir haftadır sütüm müttiş arttı öyleki taşıyo elbisemden artık pompada yetiştuemiyorum ve kızımı tekrardan tamamen anne süyle beslemek istiyorum ama kızım memeyi tutmamakta kararlı gibi istemiyo ağlıyo ben ne yapcağımı şaşırdım vicdan azabı duyuyorum emziremediğim için allahın işi işte birden arttı sütüm kızımı tekrar emdirmeye nasıl alıştırabilirim lütfen yardım edin
O bnmkinde de oluyo bi oyle oluyo bi norml bazende kabiz oluyo dun doktr.sormk hic aklima gelmedi.kakasini yaoamiyosa kayisi ye dedi hemsire bide hosaf yap ic dedi cnm.
Kızlar ishali nasıl anlıyorsunuz ki , bnm bebeğim hep çok çok sulu yapıyor kakasını
selam kızlar 19 haziranda doğum yapmıştım..sütüm çok az olduğundan ve 2 haftadır neredeyse kesildiğinden dolayı sanırım adet oluyorum gibi bugün..aramızda adet olan var mı...benimki mi çok erken..kafam karıştı..
Bnde oyleyim.cnm.dayanamiyorum kndini skiyo kizariyo morariyo moralim bozuluyo.gene artti isilikmidir nedir yuzu hep sivilce sivilce oyle cnm skiliyoki hast.gittik bi bnm kiz boyle sivilce surat .kndini kotu hissettim bakamiyomuyum cocuguma diyeKaka yapsa,ayrı yapmasa ayrı bi telaş ya çık panik yapıyorum ben
Bnde oyleyim.cnm.dayanamiyorum kndini skiyo kizariyo morariyo moralim bozuluyo.gene artti isilikmidir nedir yuzu hep sivilce sivilce oyle cnm skiliyoki hast.gittik bi bnm kiz boyle sivilce surat .kndini kotu hissettim bakamiyomuyum cocuguma diye
Aynn bnde oyleyim.babamda diyor kndinize bnzettiniz diyo.raht olun.diyo ama korkuyo insan.bakamicm diye moralim bozulyyoBende en ufak şeyde hastaneye gidelim diyorum eşime kızıyor oda çocuğun bişeyi yoksa da orda olcak mikrop kapcak diye
Aynen benim Babam da öyle diyor ama napıyım ki korkuyorum sanki kaç çocuğum var ki dimi ilk bebek ilk acemilik ama iki üç olsada ben yine telaş yaparım herhalde :)Aynn bnde oyleyim.babamda diyor kndinize bnzettiniz diyo.raht olun.diyo ama korkuyo insan.bakamicm diye moralim bozulyyo
Bnm adim telase muduru oldu :)bn ewhamliyim ondan dolyi bes cocukta dogursam ayniyim :)Aynen benim Babam da öyle diyor ama napıyım ki korkuyorum sanki kaç çocuğum var ki dimi ilk bebek ilk acemilik ama iki üç olsada ben yine telaş yaparım herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?