2015 Temmuz Anneleri

ayy aynı benimki sürekli mızmızlanıyor ağlıyo.kucakta gezmiyor anakucağında oturmuyor yatmıyor kalkmıyor sürekli meme istiyo böyle olunca herşey çok zor oluyo.tuvalete bile gidemiyorum birisi yoksa yanımda o derece yani

Bende ucretdiz izne ayrıldım ama evde duramiyorum hergun ağlama krizleri geciriyorum resmen bunalıma girdim.herkesin söylediği batiyo.evde durmaya alışkın degili m bu yıl nasıl geçecek bakalim
Ahh cnm yaa bende cok bunalyrm anneme gitcktm bugun doktra.gittik oglm icin fizyoterapi uygulanck bir hafta hergun o yuzden gidmycm şimdi

Canm onların guzellkilleri iyilkleri icin heo bu katlanmalar annelik boyle biswyms iste canindan cok sevmekms :)

Aynen canm bizimde oyle doktora giderken bile binbirderedn su getrtyr bana disari cikip gezmek nerdeee

C
cnm seni anlyrm zor gecrkten benmde kv kizifa sezryn oldu heo ondn bahderyr deli edyr beni ama ne yapcksn sevmk zorunda deglz esler icin katlanyrz hepsi bu.

Kızlar bebeğim çok zor uyuyor uyuduğu zamanda çok stresli uyuyor. Sürekli ses çıkarıyor bide eller hep suratına her tarafını çiziyor kırkından sonra Böyle oldu çok Değişti huyu. Bu durumda olan varmı? Ve neden bukadar stres yapıyor sizce? Karnı tok eminim altıda temiz ve inanılmaz uykusu var genede rahat bi uyku uyumuyor.

Ben de evde durmaktan çok bunaldım ocakta başlamayı düşünüyorum işe altıncı ayda hem ek furya falan geçer, ben de arada gelir emziririm diyorum. Iyi annelikle alakası yok bence

Canm o hepmzde var anne olduk ne guzel bir mucize dimi. Boyle dusun catlagi olmayan anne cok zorr krem falan kullanrsn sonra gecmyck bisey deglki rabbm dermansz dert vermsn tek derdmz catlgmz olsn.
Benimde Göbek değil ama göğüslerim Çatladı. çok fena sanırım geri dönüşüde olmayacak estetik dışında neyse yavrularımız için katlanıyoruz.

Muhtemelen cok canini yakmayan gaz sancilari cekiyor. Moro refleksinden dolayi yarim kundak yapabilirsiniz uykularinin daha uzun olmasina yardim eder.

selam kızlar 19 haziranda doğum yapmıştım..sütüm çok az olduğundan ve 2 haftadır neredeyse kesildiğinden dolayı sanırım adet oluyorum gibi bugün..aramızda adet olan var mı...benimki mi çok erken..kafam karıştı..

Canım aynı sorun bende de vardı , kızım memeyi istemiyordu bi türlü. Ben medela calma biberonla sorunu hallettim. Şimdi çok şükür her verdiğimde alıyor anne memesi formunda olunca sadece çekince geliyordu mama terliyordu hatta. Bak ne güzel sütün de artmış al bi dene istersen.
Bir de sütün artması için bişey yapmış mıydın ? Yoksa sürekli sağmak mı artırdı ?

Ben 41.ci gun oldum sütümde var sütle adet olmanın ne alakası varki

Kaka yapsa,ayrı yapmasa ayrı bi telaş ya çık panik yapıyorum ben
Bnde oyleyim.cnm.dayanamiyorum kndini skiyo kizariyo morariyo moralim bozuluyo.gene artti isilikmidir nedir yuzu hep sivilce sivilce oyle cnm skiliyoki hast.gittik bi bnm kiz boyle sivilce surat .kndini kotu hissettim bakamiyomuyum cocuguma diye

Bnde oyleyim.cnm.dayanamiyorum kndini skiyo kizariyo morariyo moralim bozuluyo.gene artti isilikmidir nedir yuzu hep sivilce sivilce oyle cnm skiliyoki hast.gittik bi bnm kiz boyle sivilce surat .kndini kotu hissettim bakamiyomuyum cocuguma diye

Bende en ufak şeyde hastaneye gidelim diyorum eşime kızıyor oda çocuğun bişeyi yoksa da orda olcak mikrop kapcak diye

Aynn bnde oyleyim.babamda diyor kndinize bnzettiniz diyo.raht olun.diyo ama korkuyo insan.bakamicm diye moralim bozulyyo
Aynen benim Babam da öyle diyor ama napıyım ki korkuyorum sanki kaç çocuğum var ki dimi ilk bebek ilk acemilik ama iki üç olsada ben yine telaş yaparım herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…