• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Aradim canim ikisini de esin calisiyor oldugu icin onun calistigi kurum dilekce yazip gondercekmis falan filan cok sacma ya herkes basvuruyor yani kadina verilen para bu esimle ne ilgisi var
Aslında doğum belgesiyle başvuru yapılıyor ama iş yerinden bişey almışlardı eşim hatırlamıyorum sorup yararım buraya

Iyi bir doktor buldunuz mı gizem:KK43: birde bnm oğlumda hep başını tek tarafa çeviriyor diğer tarafla tutamıyor sen nasıl ark ettin? Dışardan anlaşılıyor mu
Cnm fizyoterapiyi yapan gençten biri ve daha once tortikolisli bir cok hastayi tedavi ettm dedi icim rahatladi bugun ilkgun. Nasil mi farkettk bizmkide surekli yan ve boyunun iki yaninda kas var biri digerinden daha şiş,kalin ve belirgin bak arasinda farki gorursn eger fark yoksa bebek oldgndn oyle yapyrdr.

Canim sana tavsiyem bebisim yüzünü bi güzel surunle sil bi beş dskka sonra hametan kremi sur yarım kundak yap ki elini yüzüne surupte ağzına koymasına hem tarım kundak gaz sancisinada iyi geliyo yuzindekilerde gecer:KK66:
Insallh cnm .bugun asi oldu bi mahsunluk var uyuyo simdi.yarin yaoayim.banyoda yaptrcm.insallh gecer bebek gbi yuzu olur kizimin :)

Bnada hametan diye krem verdi pisik.icin fln diyor.serin.olunca uzun.kollu giydiriyoduk artik askili giydiriyorum.bnde alsam direk eczaneden.olurmuki.guvenemiyorum doktorum verdigi kreme.saglik.ocagindaki verdi dalinle yika bebegi dedi.kndi foktoruda olur surebilirsin annesi dedi ustune bile dusmedi yuzune surmeye cekiniyorum.
cnm benm dedgmde pisik kremi zaten. Sür pisik kremini gecryr korkma bisey olmaz.

Tmm cnm koluna surdumde yuzune kiyamdim ama sureyim dojtr 3 ogun.sur demisti de babam kizdi diye surenedim bide .kiziyolr cocuga bisey surunce icirince fln .
Yaw canm doktrdn iyi bilmez kimse :) sen doktrna guven ben surdm yoksa cok kotu olmstu ve eliyle yara yapyrdu şükürler olsunki gecti birdahada ince giydrdm olmadi.

Yaw canm doktrdn iyi bilmez kimse :) sen doktrna guven ben surdm yoksa cok kotu olmstu ve eliyle yara yapyrdu şükürler olsunki gecti birdahada ince giydrdm olmadi.
:) eliyle iyice yara yapti aynen.sureyim cnm.tmm.uzerimde baski var.cocuga bisey yapinca kndinize bnzettiniz fln diye biton firca yiyorum.ama yarin.yapcm.bugun serin tutmaya cakisiyorum tostosumu. Ins.azalir :)

Aradim canim ikisini de esin calisiyor oldugu icin onun calistigi kurum dilekce yazip gondercekmis falan filan cok sacma ya herkes basvuruyor yani kadina verilen para bu esimle ne ilgisi var
Canım şimdi eşime sordum anne baba ve çocuğun kimliğiyle gidiyorsun orda form veriyorlar onu dolduruyorsun ve başvurunü yapıyorsun bu 400 lira için. . Birde süt parası var onun içinde sgk ya kimlikle gidip basvuruyor sun bu kadar başka bişey yok

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Size bşy danışmak istiyorum ya düşün düşün kafayı yiycem. Bayramda eşimin ailesine gitcem iki gün kalıcaz. Bebişimle ilk kez evden ayrı yerde yatılı kalıcaz yani. Park yatağını götüremeyiz iki günlüğüne. Bebeğim uyumakta zorluk çeker mi sizce. Ya yere yatak atıcaz orda yatacak ya da çekyat üstünde. Sizce bebişim için bi
problem olur mu

:) eliyle iyice yara yapti aynen.sureyim cnm.tmm.uzerimde baski var.cocuga bisey yapinca kndinize bnzettiniz fln diye biton firca yiyorum.ama yarin.yapcm.bugun serin tutmaya cakisiyorum tostosumu. Ins.azalir :)
Canm olsn sen doktr oyle dedi de yap. Bak benm oglanda kv yuzunden isilk oldu usur bebek o giydr dediler hep sonra birgün yeter dedm kimse bisey demesn sonra oglm rahatladi gecti kremle birlkte dahada karsmadlr kiyaftne

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Size bşy danışmak istiyorum ya düşün düşün kafayı yiycem. Bayramda eşimin ailesine gitcem iki gün kalıcaz. Bebişimle ilk kez evden ayrı yerde yatılı kalıcaz yani. Park yatağını götüremeyiz iki günlüğüne. Bebeğim uyumakta zorluk çeker mi sizce. Ya yere yatak atıcaz orda yatacak ya da çekyat üstünde. Sizce bebişim için bi
problem olur mu
Canm sallanmaya alisksa bebegin uyandktan sonra tekrar ayaginda sallamak zorunda kalrsn. Ben oglmu yatagma yatryrm bazen uyanyr ve birdaha uyumyr besigine koyuyrm tekrar daha rahat olyr

problem olur mu
Ben annemlerde kalmıştım eşim nöbetçi olduğunda benim oğlum evde de beşiğinde yatmadığı için sorun olmamıştı :D ama yatağına alışkınsa düzeni bozulacağı kesin

Back