2015 Temmuz Anneleri

Benimde Göbek değil ama göğüslerim Çatladı. çok fena sanırım geri dönüşüde olmayacak estetik dışında neyse yavrularımız için katlanıyoruz.
Canm benm oglmda öyle yapyr bazen uyurken elleri hep yuzunde ayni senin anlattgn gibi huzursuz. Catlak benm kalcamda var gobegmde yok sukur.

Cnm ben kirkinci gunu adet oldm kirkbasi diorlrms hatta ikincisini daha olmadim bakalm beklyrm ve 3 temmzda dogrdm buarada.

Bnde oyleyim.cnm.dayanamiyorum kndini skiyo kizariyo morariyo moralim bozuluyo.gene artti isilikmidir nedir yuzu hep sivilce sivilce oyle cnm skiliyoki hast.gittik bi bnm kiz boyle sivilce surat .kndini kotu hissettim bakamiyomuyum cocuguma diye
canım benim bebeğin yüzünde de oldu bi ara kusuyorsa eğer yüzünü ılık bezle sil benimki kusmuğundan olmuştu şimdi geçti Allah şükür

Nasl arttrdgni bende merak edyrm xinku benm sutum bitti gibi bisey hep mama veryrm yoksa emzrnk istrm bende.

canım benim bebeğin yüzünde de oldu bi ara kusuyorsa eğer yüzünü ılık bezle sil benimki kusmuğundan olmuştu şimdi geçti Allah şükür
Yok cnm cok.kusmuyo alnina kdr var .kimi.sutten.oluyo diyo.kimi sicaktan bilemedim.napcm.gulsuyuyla sildim biraz ama gecmiyo yikiyorz ins.gecer

Yok cnm cok.kusmuyo alnina kdr var .kimi.sutten.oluyo diyo.kimi sicaktan bilemedim.napcm.gulsuyuyla sildim biraz ama gecmiyo yikiyorz ins.gecer
Canm benm oglumda da olmstu sudocrem vermsti doktr kullandm hergun hatta bazen yikayip yuzunu tekrr suryrdm geçti cok sukur birde cok giydrme sicaktn olrms yaz bebeklernde olur dedi doc.

Cnm bnmkisi kolik değil ki pek nadir huysuzlabır , onlarda gezmeye pikniğe çok gidiyor inanki
Çok rahatlıyor, bebeklerde değişiklik iyi oluyor hep evde hapis gibi anne gergin bebekte gergin oluyor, bnmkisi hep emiyordu , artık oda düzene girdi , birde canım be nevinle ilgilenmeyi çok seviyorm , minik çiçekler, örtüler filan içim açılıyor

Kuzum.evimize yeni tasndgmzda hep hallettk hatta ben cikamyrm.die esim halletti evdede yapilck kalmadi. Bana biraz hava aldrck biseyler lazm.Kendi kendimi deprsyona skyrm yaa anneme gitcm birkac gun degsllk olsn die.
Haklısın CNm tatil şahane ya keşke gidebildeydik denize girmek insanı rahatlatıyor

Ahh cnm yaa bende cok bunalyrm anneme gitcktm bugun doktra.gittik oglm icin fizyoterapi uygulanck bir hafta hergun o yuzden gidmycm şimdi
Iyi bir doktor buldunuz mı gizem birde bnm oğlumda hep başını tek tarafa çeviriyor diğer tarafla tutamıyor sen nasıl ark ettin? Dışardan anlaşılıyor mu

Giyinirsen filan görmedi mi CNm. , bende hiç iz olmadı şu lierac harika bişi, geçirme oldu bu yıl spor salonuna yazılacam ,pilates şart
gormemesiycin cabaladim resmen gormemis bence dilimle soylemistim ama catlaklarim var diye.umursamaadi hic olsun bos ver seni herhalinle seviyorum desede sarkik gobegimi goruncede boyle diyecekmi merak etmiyor deyilim acikcasi

Canm benm oglumda da olmstu sudocrem vermsti doktr kullandm hergun hatta bazen yikayip yuzunu tekrr suryrdm geçti cok sukur birde cok giydrme sicaktn olrms yaz bebeklernde olur dedi doc.
Bnada hametan diye krem verdi pisik.icin fln diyor.serin.olunca uzun.kollu giydiriyoduk artik askili giydiriyorum.bnde alsam direk eczaneden.olurmuki.guvenemiyorum doktorum verdigi kreme.saglik.ocagindaki verdi dalinle yika bebegi dedi.kndi foktoruda olur surebilirsin annesi dedi ustune bile dusmedi yuzune surmeye cekiniyorum.

Aradim canim ikisini de esin calisiyor oldugu icin onun calistigi kurum dilekce yazip gondercekmis falan filan cok sacma ya herkes basvuruyor yani kadina verilen para bu esimle ne ilgisi var
Canım sen basvuracaksan bişey istemezler sen git başvuru yap yada esin iş yerinden alsın ne lazımsa o basvursun

Surekli silmedim cnm annem.sil dedi.bi kac kere alnini sildim.ise yararmiki sutle silsem.kndi gozumdeki arpaciga iyi geldi .:)
Canim sana tavsiyem bebisim yüzünü bi güzel surunle sil bi beş dskka sonra hametan kremi sur yarım kundak yap ki elini yüzüne surupte ağzına koymasına hem tarım kundak gaz sancisinada iyi geliyo yuzindekilerde gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…