- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.101
Bnm adim telase muduru oldu :)bn ewhamliyim ondan dolyi bes cocukta dogursam ayniyim :)
Ayni kizz bnada aynisuni diyolr.rahtlik en.guzeli bebeklerde etkileniyida elimde degill :)Şimdiden böyleysen büyüyünce ne dertleti olacak o zaman napcan diyolar bana
Canm benm oglmda öyle yapyr bazen uyurken elleri hep yuzunde ayni senin anlattgn gibi huzursuz. Catlak benm kalcamda var gobegmde yok sukur.Benimde Göbek değil ama göğüslerim Çatladı.çok fena sanırım geri dönüşüde olmayacak estetik dışında neyse yavrularımız için katlanıyoruz.
Cnm ben kirkinci gunu adet oldm kirkbasi diorlrms hatta ikincisini daha olmadim bakalm beklyrm ve 3 temmzda dogrdm buarada.selam kızlar 19 haziranda doğum yapmıştım..sütüm çok az olduğundan ve 2 haftadır neredeyse kesildiğinden dolayı sanırım adet oluyorum gibi bugün..aramızda adet olan var mı...benimki mi çok erken..kafam karıştı..
canım benim bebeğin yüzünde de oldu bi ara kusuyorsa eğer yüzünü ılık bezle sil benimki kusmuğundan olmuştu şimdi geçti Allah şükürBnde oyleyim.cnm.dayanamiyorum kndini skiyo kizariyo morariyo moralim bozuluyo.gene artti isilikmidir nedir yuzu hep sivilce sivilce oyle cnm skiliyoki hast.gittik bi bnm kiz boyle sivilce surat .kndini kotu hissettim bakamiyomuyum cocuguma diye
Nasl arttrdgni bende merak edyrm xinku benm sutum bitti gibi bisey hep mama veryrm yoksa emzrnk istrm bende.Canım aynı sorun bende de vardı , kızım memeyi istemiyordu bi türlü. Ben medela calma biberonla sorunu hallettim. Şimdi çok şükür her verdiğimde alıyoranne memesi formunda olunca sadece çekince geliyordu mama terliyordu hatta. Bak ne güzel sütün de artmış al bi dene istersen.
Bir de sütün artması için bişey yapmış mıydın ? Yoksa sürekli sağmak mı artırdı ?
Yok cnm cok.kusmuyo alnina kdr var .kimi.sutten.oluyo diyo.kimi sicaktan bilemedim.napcm.gulsuyuyla sildim biraz ama gecmiyo yikiyorz ins.gecercanım benim bebeğin yüzünde de oldu bi ara kusuyorsa eğer yüzünü ılık bezle sil benimki kusmuğundan olmuştu şimdi geçti Allah şükür
Canm benm oglumda da olmstu sudocrem vermsti doktr kullandm hergun hatta bazen yikayip yuzunu tekrr suryrdm geçti cok sukur birde cok giydrme sicaktn olrms yaz bebeklernde olur dedi doc.Yok cnm cok.kusmuyo alnina kdr var .kimi.sutten.oluyo diyo.kimi sicaktan bilemedim.napcm.gulsuyuyla sildim biraz ama gecmiyo yikiyorz ins.gecer
Cnm bnmkisi kolik değil ki pek nadir huysuzlabır , onlarda gezmeye pikniğe çok gidiyor inankiCanm nasıl yapıyorsun bu kadar şeyi yaa.benim kızım hiç durmuyor ev işi bile yapamıyorum. Pazar günleri eşim tutuyorum ancak öyle, yemek zaten pek nadir yapıyorum. Bir kuaföre gittim kaşim için ablam zor tuttu kızımı. O derece yani benimki.disarida çıkmak istemiyorum bu yüzden
Ayni kizz bnada aynisuni diyolr.rahtlik en.guzeli bebeklerde etkileniyida elimde degill :)
Haklısın CNm tatil şahane ya keşke gidebildeydik denize girmek insanı rahatlatıyorKuzum.evimize yeni tasndgmzda hep hallettk hatta ben cikamyrm.die esim halletti evdede yapilck kalmadi. Bana biraz hava aldrck biseyler lazm.Kendi kendimi deprsyona skyrm yaa anneme gitcm birkac gun degsllk olsn die.
Giyinirsen filan görmedi mi CNm. , bende hiç iz olmadı şu lierac harika bişi, geçirme oldu bu yıl spor salonuna yazılacam ,pilates şart40im cikinca nolcak bilmiyorum eşimin karşisina cikamam boyle berbat haldeyim karnim catir catir catladi
Iyi bir doktor buldunuz mı gizemAhh cnm yaa bende cok bunalyrm anneme gitcktm bugun doktra.gittik oglm icin fizyoterapi uygulanck bir hafta hergun o yuzden gidmycm şimdi
gormemesiycin cabaladim resmen gormemis bence dilimle soylemistim ama catlaklarim var diye.umursamaadi hic olsun bos ver seni herhalinle seviyorum desede sarkik gobegimi goruncede boyle diyecekmi merak etmiyor deyilim acikcasiGiyinirsen filan görmedi mi CNm. , bende hiç iz olmadı şu lierac harika bişi, geçirme oldu bu yıl spor salonuna yazılacam ,pilates şart
Bnada hametan diye krem verdi pisik.icin fln diyor.serin.olunca uzun.kollu giydiriyoduk artik askili giydiriyorum.bnde alsam direk eczaneden.olurmuki.guvenemiyorum doktorum verdigi kreme.saglik.ocagindaki verdi dalinle yika bebegi dedi.kndi foktoruda olur surebilirsin annesi dedi ustune bile dusmedi yuzune surmeye cekiniyorum.Canm benm oglumda da olmstu sudocrem vermsti doktr kullandm hergun hatta bazen yikayip yuzunu tekrr suryrdm geçti cok sukur birde cok giydrme sicaktn olrms yaz bebeklernde olur dedi doc.
Canim peki sutunle silmeyi denedin miYok cnm cok.kusmuyo alnina kdr var .kimi.sutten.oluyo diyo.kimi sicaktan bilemedim.napcm.gulsuyuyla sildim biraz ama gecmiyo yikiyorz ins.gecer
Surekli silmedim cnm annem.sil dedi.bi kac kere alnini sildim.ise yararmiki sutle silsem.kndi gozumdeki arpaciga iyi geldi .:)Canim peki sutunle silmeyi denedin mi
Yok canım memur değil özel sektörde çalışıyorEsin memur mu canim ssk li misiniz yani?
Canım sen basvuracaksan bişey istemezler sen git başvuru yap yada esin iş yerinden alsın ne lazımsa o basvursunAradim canim ikisini de esin calisiyor oldugu icin onun calistigi kurum dilekce yazip gondercekmis falan filan cok sacma ya herkes basvuruyor yani kadina verilen para bu esimle ne ilgisi var
Canim sana tavsiyem bebisim yüzünü bi güzel surunle sil bi beş dskka sonra hametan kremi sur yarım kundak yap ki elini yüzüne surupte ağzına koymasına hem tarım kundak gaz sancisinada iyi geliyo yuzindekilerde gecerSurekli silmedim cnm annem.sil dedi.bi kac kere alnini sildim.ise yararmiki sutle silsem.kndi gozumdeki arpaciga iyi geldi .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?