- Konu Sahibi Hedef65tir
- #66.041
Yok canm huggiesin krem rengi paketinden alms esim cokta.begendm.ben ici bile yumusack artk.huggies kullanrm ben.Kızlar huggies çok sert gazete kağıdı gibi, ve ağır ben prima ve molfiks çok beğendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm huggiesin krem rengi paketinden alms esim cokta.begendm.ben ici bile yumusack artk.huggies kullanrm ben.Kızlar huggies çok sert gazete kağıdı gibi, ve ağır ben prima ve molfiks çok beğendim
Canm gecen hafta kuafordydm sac kestrdm boyattm bakim mankr falan ama yine bunaldm ben mi cabuk sıklyrm anlamdm yaaGizem bende öyleydim, git çık bir iki elbise ayakkabı çanta al, saça bir fön , baştan yaptırdım , kendime 500 tl harçlık verdim resmen , çok morelim düzeldi , ağda manikür,Kaş bıyık, inanılmaz rahatlatıyor bak dene
E giyecek aldın mı? Canım evin yeni ya onun için bişiler yapsan misal ben oturma odamdaki kanepe kırlentlerim için kumaş beğenip yüZ dikrrdim, mutfağın perdesinden sıkılmıştım değiştim böyle minik , değişiklikler yapsan evin için, dışarda akşam yemeği filan, öyle darlandrma kendini, turşu kur, sos yap ben öyle yapıyorm kendi çApımda ama çok işe yaradı,eşyaların yerini değiş .Canm gecen hafta kuafordydm sac kestrdm boyattm bakim mankr falan ama yine bunaldm ben mi cabuk sıklyrm anlamdm yaa
Bi"zim evde inanılmaz kalabalık tı inanki bende ondan daralmıştım. Artık sadece 3 ikiz kaldık , evim bebeğim ile ilgileniyrm hüşu ile:)) tatile bu yıl gidemedik ki asla aksatmam, böyle geçti ama kışa kayağa gitcez, tatilsiz akayı yememek elde değilCanm gecen hafta kuafordydm sac kestrdm boyattm bakim mankr falan ama yine bunaldm ben mi cabuk sıklyrm anlamdm yaa
Farkinda da uzakvya simdi oyle soyluyo is basa dustugunde gece hep uyuyodu bn uyaniyorum emzir salla hic totosunu kaldrmafi aglayinca fln.oh be diyodu bugun guzel uyudum :) okuzluk hep var cnm.kolymi ya cocuk bakiyorz valla cocuj uyusa bile gece bn uyuyamiyorym donermi kusarmi diye surekli kontroldeyim .Allah yardimcimiz olsun .ikinci cocukya tecrube olurda onuda simdilik bn dusunurmuyum hayir :)Canm yaa kiyamam aglayncada cok zor elden biseyde gelmyr anlyrm seni bizdede olyr o aglamalar. Esinin farkinda olmasina sevnmelisin benm öküz kocamda keske farknda olsa gecen kavga ettk iyiki bir cocuk bakyrsn delirdn dio.
Massallh cnm.oyle sifsliki sut bnm gozde arpacik cikiyodu sutumle pansumn gbi yaptim gecti :) yorgunluktan gizker gitti bnm :)Kızlar bu arada sağol ocağında bebeğimin kilosu tartıldı,6245 olmuşuz, en fazla 6600 zaten bu ay, sadece anne sürü verdim ama hep memede idik artık 24saat memede değil sizlerde verin lütfen doktor ve hemşireler bayıldı oğluma ,yaramatan süt olmaz, bu şifalı besini bebeklerimize verelim.
40im cikinca nolcak bilmiyorum eşimin karşisina cikamam boyle berbat haldeyim karnim catir catir catladiO catlak.niye oluyoki ya bnde hamilelikte oek yoktu dogumdan snra yarik karinla dolasiyorum aynaya bile bakamiyorum
canim bence onemli bişi yoktur olabilir o hr bebekteYa az evvel kaka yapti bezinde vok cok az idrar vardi ve cok hafif pembemsi leke kan sanirsam bebek susuz kalinca mi oluyor acaba ay kafayi tirlatacam
maşallah canim ne guzel gezmişsiniz boyle cok ihtiyacim var valla kafa dagitmaya bunaldim iyiceBen dayanamazdım açıkcası ilk gunler super markete felan çıktık 13.gunden sonrada avm ve sahilde yürüyüşlere çıktık hem yaz bebeği bizimkiler 20. Sinden sonrada çıkılır nolcakki
ayni durumdayim canim 5 aylik hamile gibi gobegim var malum 22kilo da alinca heryerim catladi kotu bir gorubtj nasil baş edrcegimi bilmiyorum hicBenim karnım da çok çatladı yaa ne olduysa doğuma iki hafta kala oldu valla. Korse giymeme rağmen hala eski haline dönebilmiş değil. Hem çatlak hem sarkık bi göbeğim var. Nasıl eski haline dönecek bilmem ki :'(
ben son ayda catladim oncesinde hic catlagim yoktu aynaya bilebakamiyorym yavCanm bende catladm okadr olmadi son ayda hatta sin hafta olanlar oldu gobek falan yokta beni evde olmak bunalima.sokuyor birde sicakalr uzerine gelde bunalma.
evet canim anne sutu eşsiz bir besin.yarasin bebişlerimize saglikla buyusunlerKızlar bu arada sağol ocağında bebeğimin kilosu tartıldı,6245 olmuşuz, en fazla 6600 zaten bu ay, sadece anne sürü verdim ama hep memede idik artık 24saat memede değil sizlerde verin lütfen doktor ve hemşireler bayıldı oğluma ,yaramatan süt olmaz, bu şifalı besini bebeklerimize verelim.
Bizde böyle bir durumla karşılaştık, doktorumuza sorduk bişey kristalleri dedi tam adını unuttum şimdi korkmaya gerek yok olur öyle dedi ve sonra da bir daha tekrarlanmadı.Ya az evvel kaka yapti bezinde vok cok az idrar vardi ve cok hafif pembemsi leke kan sanirsam bebek susuz kalinca mi oluyor acaba ay kafayi tirlatacam
Sadece anne sutu veriyorum 12 de gaktim bezini simdi baktim cok az islatmis emdi de gece hic boyle biraey olmazdi goguslerimin yarasindan cocugumun herseyi degisti , elinj emiyo surekli icim parcalaniyor ac doymuyo diyeSusuzlktan olyrms canm ne ile beslyrsn anne sutu mu mama mi. Eger mama veryrsn su vermelsn cokta sicak anne sutunde su vermene gerek olmyr.
Kuzum.evimize yeni tasndgmzda hep hallettk hatta ben cikamyrm.die esim halletti evdede yapilck kalmadi. Bana biraz hava aldrck biseyler lazm.Kendi kendimi deprsyona skyrm yaa anneme gitcm birkac gun degsllk olsn die.E
E giyecek aldın mı? Canım evin yeni ya onun için bişiler yapsan misal ben oturma odamdaki kanepe kırlentlerim için kumaş beğenip yüZ dikrrdim, mutfağın perdesinden sıkılmıştım değiştim böyle minik , değişiklikler yapsan evin için, dışarda akşam yemeği filan, öyle darlandrma kendini, turşu kur, sos yap ben öyle yapıyorm kendi çApımda ama çok işe yaradı,eşyaların yerini değiş .
Ya canm gelen giden olyr arada ama bunaltck kadr.degl dedgn gibi tatil yok sicak varrr gelde girme deprsyona isteBi"zim evde inanılmaz kalabalık tı inanki bende ondan daralmıştım. Artık sadece 3 ikiz kaldık , evim bebeğim ile ilgileniyrm hüşu ile:)) tatile bu yıl gidemedik ki asla aksatmam, böyle geçti ama kışa kayağa gitcez, tatilsiz akayı yememek elde değil
Canm esin nerde ki ? Ya iste paronayak olyr insan cocuk elini kiprdatsa ben basindaym annelik farkli iste anlamaz o öküz kocalar. Bende düşünmyrm suanlk ikinci cocugu. Hatta hastanede sanci cekerken beni birdaha bu dogumhanede gormycksnz die bagrmstm :))Farkinda da uzakvya simdi oyle soyluyo is basa dustugunde gece hep uyuyodu bn uyaniyorum emzir salla hic totosunu kaldrmafi aglayinca fln.oh be diyodu bugun guzel uyudum :) okuzluk hep var cnm.kolymi ya cocuk bakiyorz valla cocuj uyusa bile gece bn uyuyamiyorym donermi kusarmi diye surekli kontroldeyim .Allah yardimcimiz olsun .ikinci cocukya tecrube olurda onuda simdilik bn dusunurmuyum hayir :)
Canm o hepmzde var anne olduk ne guzel bir mucize dimi. Boyle dusun catlagi olmayan anne cok zorr krem falan kullanrsn sonra gecmyck bisey deglki rabbm dermansz dert vermsn tek derdmz catlgmz olsn.ben son ayda catladim oncesinde hic catlagim yoktu aynaya bilebakamiyorym yav