2015 Temmuz Anneleri

Sadece anne sutu veriyorum 12 de gaktim bezini simdi baktim cok az islatmis emdi de gece hic boyle biraey olmazdi goguslerimin yarasindan cocugumun herseyi degisti , elinj emiyo surekli icim parcalaniyor ac doymuyo diye
Ahh canm yaa krem falan kullanyrmsn. Gogus kalkani alsan surtinmeyi engelledgnden cabuk iyilstryrms oyle yazyrlr. Dayan kuzum evladn emmiyrsa sagda ver.kaşıkla. o daha cok canini yakar ama evlat icin deger.

Canm öncelikle mamayi hangi biberonla veryrsn. Bende mama veryrm ama ilk biberonzm bebedordu ters cevrdgnde kendilgnden akyrdu yani oglan hic zorlanmadn iciyrdu. Ee tabi memeye gelince almyrdu aglyrdu surekli okadr cok ki moraryrdu. Bende sagp vermeye basldm ama oda birsure sonra bitti sut. Biberon cok aktigi icin oglm.bogulck gibi olyrdu.medela calma onermslrdi burda hatta cansu tavsiye etmsti sagolsn. Velhasıl kelam biberonu degstrdm oglm memeyide emmeye basladi. Ama bende sut bitmsti maalesef.Medela anne memesi gibi canm vakumlamadan icemyr anne memesinide birakmyr boylelikle AY NE COK YAZDIM :))

Offf kizlar yine evlatlar öldü yine birsuru sehidimz var icim kan agliyor. Ben evladimi askere gondermem boyle pisi pisine ölmesine izin veremem ya dayanlck bir aci degl evlat sahibi oldktn sonra icim dahada cok parcalanyr tarifi yok uzuntumn birde sehitlermzn analarinin acisini dusunemyrm bile. rabbim ailelerine dayaa gucu versin nasl dayanlcaksa artk.

Ben ilk normal sıradan biberonla veriyordu çok aktığı için kızının boğazında kalıyordu bende buradaki kızlardan tavsiye aldım sağolsunlar onlarda meme ucu gibi akan bir biberon tavsiye ettiler Dr browns onunla veriyorum mama ama yinede emmek istemiyo ve ben gerçekten ćoook üzülüyorum bu duruma farklı farklı şeyler deniyorum uykudayken imdirmeyi ayakta emdirmeyi gözüne tülbent örterek emdirmeyi hepsini denedim olmadı şimdide g9ğüs ucu silikonu deniyecem düşündüm de belki biberon sanıp emer yanı inşallah

Canm bak dr brownda doger biberonalr gibi medelayi istersen netten bir arastr anne memesi gibi vakumlamasi lazm onun farki var yani. Dene bakalm cnm ins. Oylede olsa alir.

Esim samsunda cnm ailesinin yanina gitti dogumdan.bi hfta snra bide semineri orda aliyo bu hft.sonu gelip geri gideckler.kv gelmemisti doguma simdi gelcklermid.valla bnde sezerusndn snra bi ara oyle bisey dedim sanki uyusukluk ve aciyla :)

Canm bende catladm okadr olmadi son ayda hatta sin hafta olanlar oldu gobek falan yokta beni evde olmak bunalima.sokuyor birde sicakalr uzerine gelde bunalma.

Bende ucretdiz izne ayrıldım ama evde duramiyorum hergun ağlama krizleri geciriyorum resmen bunalıma girdim.herkesin söylediği batiyo.evde durmaya alışkın degili m bu yıl nasıl geçecek bakalim

ben de bu sene izine ayrılacağım Allah izin berirse. ama oğlum çok hıysuz bunalıyorum evde bazen 2. dönem başlıyım diyorum sonra da kendime kızıyorum iyi bi anne değilim sanırım diyorum onu evde bırakıp işe gitmeyi düşündüğüm için

Canm o hepmzde var anne olduk ne guzel bir mucize dimi. Boyle dusun catlagi olmayan anne cok zorr krem falan kullanrsn sonra gecmyck bisey deglki rabbm dermansz dert vermsn tek derdmz catlgmz olsn.
Canm o hepmzde var anne olduk ne guzel bir mucize dimi. Boyle dusun catlagi olmayan anne cok zorr krem falan kullanrsn sonra gecmyck bisey deglki rabbm dermansz dert vermsn tek derdmz catlgmz olsn.
evet canim yeterki tek derdimiz bu olsun saglikla buyutelim kuzucuklarimizi

Esim samsunda cnm ailesinin yanina gitti dogumdan.bi hfta snra bide semineri orda aliyo bu hft.sonu gelip geri gideckler.kv gelmemisti doguma simdi gelcklermid.valla bnde sezerusndn snra bi ara oyle bisey dedim sanki uyusukluk ve aciyla :)
Simdi mi gelck gec kalmadi mi be canm.

Bende ucretdiz izne ayrıldım ama evde duramiyorum hergun ağlama krizleri geciriyorum resmen bunalıma girdim.herkesin söylediği batiyo.evde durmaya alışkın degili m bu yıl nasıl geçecek bakalim
Canm ekim 8 gelsin diorm artk bazen evladmdan yana sıkıntm yok kesinlkle yanls anlaslmsin ölürm ona ben. Benm derdm evde tikilp kalmak calsnca ve ben hafta sonu bile evde duran biri degldm o yuzden bunalima sokyr bu durum beni

Ya cnm bende bazen oyle dusunyrm ama elbet ise baslycm ki sonuçta ozamn kotu anne mi olcm ben aksine onun icin calsyrn daha iyi gelecek daha iyi imkan icin aksamalri gorcm.oglen aralari gitcm birde annem bakck gozum arkda kalmayck

Canm ekim 8 gelsin diorm artk bazen evladmdan yana sıkıntm yok kesinlkle yanls anlaslmsin ölürm ona ben. Benm derdm evde tikilp kalmak calsnca ve ben hafta sonu bile evde duran biri degldm o yuzden bunalima sokyr bu durum beni

Aynen canım gündüz ckikmazsam akşam çıkardım ama şimdi evdeyim bunaldim.esimi gonderesim yok ise.ağlıyorum o giderken.evlenirken annemlerden ayrılırken hiç aglamadim şehir degistirdigim halde.icimde sürekli hüzün var.bebegime bakıyorum i anda herşey guzellesiyor

herkes de aynı düşünceler varmış. inş en kısa zamanda bu zor dönemleri stlatırız. şu koliğimiz geçsin artık diye dua ediyorum hep. oğlum kendi kendine zaman geçirsin artık mızmızlanmadan

Tamm canm kullaninca haber ederm siparis vercz ins. :) bizim asilara 23 eylule randevu verdiler canm biraz gec olck aslnda ya aklimada taklmyr degil.
Hadi yaa 23 eylül baya geç oluyo bence.cunku sen benden önce doğum yaptın yanlış hatirlamiyosam. Bizimki çarşamba 2.asisi

Kizlarrr yaaa lohusalk bitti ama ben simdi depresyona gryr olablrmym acaba. Kendimi cok sıkılmış hissedyrmm bunaldmm biran öncee işe başlamak istyrmmm oglanla hastane ve anne harici biryere gidemyrm darlandim cok kötü.
Ahhhh canm bende evdeyim sürekli çok sıkıldım bunalım kizimda hiç durmuyor evde is de yapamıyorum. Tatile gitcektik durmaz rahat edemeyiz diye gitmedik. Tüm yazı evde geçirdik malesef.disari çıkınca da huysuzlaniyor.

Canm nasıl yapıyorsun bu kadar şeyi yaa.benim kızım hiç durmuyor ev işi bile yapamıyorum. Pazar günleri eşim tutuyorum ancak öyle, yemek zaten pek nadir yapıyorum. Bir kuaföre gittim kaşim için ablam zor tuttu kızımı. O derece yani benimki.disarida çıkmak istemiyorum bu yüzden

Simdi mi gelck gec kalmadi mi be canm.
Gec canim findiklari varmis bn dogum yaomdan iki gun.once gittiler.bnm cuma yatisim yapilckti belliydi bunu bile bile kv.gitti.bide bna samsunda dogum yap findiga gitmm sizden.onmlimi diyodu.erkn gelir ya bebek diyodu 42.hftada geldi bnmkide .bni rezil etti gerkese ailemede mahcuo oldum bide tek.yalandan agliyi sezeryan.olcm.diye.bnm icin sewgisi bitti sadece saygi duyuyorum.kotu davranmiyorum.ama konusmk bile istemiyorum.esime dedim.napim gelmediler diyo.oyle iste cnm.el ike ugrasmk seni anlmasini beklmk zormuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…