2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bebişleriniz kime benziyor. Benim kız babayla kayınpeder aynı azıcık banada benzeseydi iyiydi :)))
Benim oglannda babaya benziyo.biraz sa kv ve hala karışımi.bizim sulaleylw hic alalasi yok.ama iyi oldu.asilama ile olunca bizimki kafamın bi kenarinda sperm falan karismis olabilir mi sorusu vardi hep.soru isareti gitmiş oldu boylece

Yok Canm yanaklarında bsy yokda dilinde var.bende acaba kizima rahatsızlık Veriyomu diye tedirgin oldum
Canim sadece dilinde ise ilaca gerek yok bence bizimki dudaklarina kadar yayilmisti o yuzden ilac kullandik yoksa karbonatla temizlemek yeterli bu arada ilacin adi mukostatin anti fungal olarak geciyor

Bnm kizinda sanki bogazinda bisey var atamiuo gevn deniz duyundan.sktik agzindn.grldi acik diye skmfik simfi on gndr hep var bu yasli.insan gbi ikinma ses cikrma napsakki.

Benim oglannda babaya benziyo.biraz sa kv ve hala karışımi.bizim sulaleylw hic alalasi yok.ama iyi oldu.asilama ile olunca bizimki kafamın bi kenarinda sperm falan karismis olabilir mi sorusu vardi hep.soru isareti gitmiş oldu boylece
O bende de vardı bizimde tüp bebek tedavisi ile oldu hamileliğim boyunca hep aklıma geldi ya karışmışsa ya Japon Çekik gözlü bir çocuk olursa ya zenci bir çocuk olursa ben ne açıklama yaparım insanlar bana hangi gözle bakarlar Kocasını aldatmışlar derler diyordum tedavi olduğum hastane çok güzel bir hastane herhalde karışma ihtimali sıfır ama yinede insanın başına ne geleceği belli olmaz.kızım benim tıpkımın aynısı olunca oh çektim

Kızlar günaydın 44 günlük olduk bebeğim ayaklarını hiç uzatmiyo anne karnında gibi duruyor sakıncalı bi durum mudur.kundak yapmamız gerekir mi

:)) Allah korkularından dolayı için rahatlasın diye sana ispatını göndermiş :) çocuklar zamanla çok değişiyor.

Slm kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok dün mevltmzu okuttk buyuk yuk kalkti uzermden.

Allah kabul etsin canım. Kendi yaptığın süslerimi dağıttın

Kızın sana benziyor Sedacım ne güzel. Eşin seni çok seviyormuş :)

Günaydın temmuz annişleri ben fena halde oğlumu sallamaya alıştırdım napıcam bu huyundan nasıl ayırabilirim onu

Allah kabul etsin canım. Kendi yaptığın süslerimi dağıttın

Kızın sana benziyor Sedacım ne güzel. Eşin seni çok seviyormuş :)
Ben öyle olduğunu bilmiyordum çok sevindim :)) eşim Duymasın zaten hep der ben seni daha çok seviyorum sen beni o kadar sevmiyorsun diye bak gördün mü ben seni daha çok seviyormuşum der :) kızım resmen küççük Seda :) ama yanaklar benziyor eşime sanki gözlerde benziyecek yeşil ile mavi arasında bir renk olucak :)

Oyy maşallah onun gözlerine... bizde öyle derler canım sen söyleme eşine en iyisi :) adam haklıymış demek ki kıymetini bil

Kizkr doktr hametan diye jrem verdi isilik oldu bebek diye.jafadinin ici doldu iyice.kullnmayayim diyorum kndi dojtruna sormdimsa saglik ocagindaki verdi.uyumuyo geceden beri nerdeyse on saat oldu.napcm bn bilmiyorum.annmler cok raht uyumasin.bisey olmzdiyo bebegin.gozunden.uyku akiyo.kv telefonda hakasina cekmis oda uyumazdi diyo.boyke sinir durumlrdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…