• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

yok artık ya ne alakası var.hamileyken sucuk yersen çocuk çemen mi kokuyor ki çikolata yiyince sivilce olsun :) teyzem elinden geldiğince sık banyo yaptır banyo sonrası yüzü hariç heryerini yağla geçer dedi geçti de vücuttakiler tam geçti yanakta da mesela şu an yok ama arada olup geçiyor dert etmiyorum artık tam tersine büyüyor diye düşünüp mutlu oluyorum başta ben de korktum sivilce mi,isilik mi,döküntü mü deyip duruyordum sağolsun teyzem rahatlattı sen de rahat ol
Ay ne bilim.illa bn suclu olcam ya ondan aileck halasina kdr soylmisler mesaj atiyoki bize haber ver hast.gidince diye.hangi yag kullndnz cnm bnde alayim.burda doktrda gozenkleti kapnir bisey surme dedide.ne yapcmi bilemedim valla yarali ceylanim :)

Bn uyutrkn yuzunu hafif kapatiyorum yoksa etrafi izliyo ondn mi acaba gecekeri fln.uyumuyo hos gundzde uyumuyoda pek
canım gece gunduz ayrımını alıştır.akşam olduğunda üzerindekileri ççıkar duş aldır pijamalarını gıydır emzır loş ortamda sadece gece lambasıyla tut.sabah olunca uykusu bıtınce pıjamaları çıkar günlük kıyafetlerını gıdır.rahat edersınbize hemşireler soylemıştı.faydası oluyor..

canım gece gunduz ayrımını alıştır.akşam olduğunda üzerindekileri ççıkar duş aldır pijamalarını gıydır emzır loş ortamda sadece gece lambasıyla tut.sabah olunca uykusu bıtınce pıjamaları çıkar günlük kıyafetlerını gıdır.rahat edersınbize hemşireler soylemıştı.faydası oluyor..
Oyle yapayim cnm.bn bisey bilmiyorum anmmde aksam.yaptrmiyo vanyo usur diye.bnmkinin.bn.oglen.uykusu duznliydi 11 12 gbi uyuyodu 2 gbi.uyniyodu 3 saat uyutuyodum oda kalmdi.kucuk diye iki.uc saatte uyndiriyorum.kirkina kdr boyle olckmis.duzene girseydi bizim.uykulrda nasil buyutucm.diye dusunuyorum hic bisey bilmiyorum.

Bugün benim kızda çok huysuz. sabah 10dan beri 3 kere daldı. Biri 8dk biri 7 dk biri 5dk. Özellikle dakika tuttum. Belki yorulurda gece uyur. Yetiyor mu buna 5dk uyku ayol :)

Ay ne bilim.illa bn suclu olcam ya ondan aileck halasina kdr soylmisler mesaj atiyoki bize haber ver hast.gidince diye.hangi yag kullndnz cnm bnde alayim.burda doktrda gozenkleti kapnir bisey surme dedide.ne yapcmi bilemedim valla yarali ceylanim :)
yüzüne sürme kesinlikle canım büyüdükçe geçiyor zaten ben vücut için uni baby aldım onu kullanıyorum arada bez bölgesine hakiki zeytinyağı sürüyorum

Eklentiler

• Bebek-Yagi-Zeytinyagi.png
    Bebek-Yagi-Zeytinyagi.png
    29,4 KB · Görüntüleme: 31
yüzüne sürme kesinlikle canım büyüdükçe geçiyor zaten ben vücut için uni baby aldım onu kullanıyorum arada bez bölgesine hakiki zeytinyağı sürüyorum
Almistimda ewde bizde zeytin.yagi suruyoduk banyodan.once sagl.ocag.doktr gozenekleri tiknir bisey surme dedi oyle biraktik simdi.sureyim bnde rahtlr insallh.

Bugün benim kızda çok huysuz. sabah 10dan beri 3 kere daldı. Biri 8dk biri 7 dk biri 5dk. Özellikle dakika tuttum. Belki yorulurda gece uyur. Yetiyor mu buna 5dk uyku ayol :)
Bnm kizda iki dk uyuyor snra uyaniyor.bn beceremiyorum herhlde uyutmayi.emerkn iyi uyuyor snra yetimden.kalmmm lazim besigibe koymm icin.o arada iysmiyor ruh gbide olsmiyorumki uynmasa iyi olck

Almistimda ewde bizde zeytin.yagi suruyoduk banyodan.once sagl.ocag.doktr gozenekleri tiknir bisey surme dedi oyle biraktik simdi.sureyim bnde rahtlr insallh.
ya şimdi öyle deyince bilemedim benimki sivilce gibi görünüyordu nokta nokta aynı şeydir diye tahmin ediyorum ama İnşallah çabucak geçer de rahatlar için canım

ya şimdi öyle deyince bilemedim benimki sivilce gibi görünüyordu nokta nokta aynı şeydir diye tahmin ediyorum ama İnşallah çabucak geçer de rahatlar için canım
Sivilce gbi kirmizi tabani ici beyaz bazilari sari gbi.ins.canim cabuk gecsin yawrma uzuluyorum kafasinin ici full doldu.

Oyle yapayim cnm.bn bisey bilmiyorum anmmde aksam.yaptrmiyo vanyo usur diye.bnmkinin.bn.oglen.uykusu duznliydi 11 12 gbi uyuyodu 2 gbi.uyniyodu 3 saat uyutuyodum oda kalmdi.kucuk diye iki.uc saatte uyndiriyorum.kirkina kdr boyle olckmis.duzene girseydi bizim.uykulrda nasil buyutucm.diye dusunuyorum hic bisey bilmiyorum.
canım hıc canını sıkma.benımde ılk cocugum bende bırşey bılmıyordum.doktorlaraa soraa sora ogrenıyorum.ama gerçekten faydassı var.biz ılk dogdugu andan ıtıbaren böyle yapıyoruz.ve gece emzırmeye kalktığında ışıkları hıc yakma ve konuşma.sadece emzır ve yatır.bırkaçgun sonraa düzene gırecektır.

Sivilce gbi kirmizi tabani ici beyaz bazilari sari gbi.ins.canim cabuk gecsin yawrma uzuluyorum kafasinin ici full doldu.
canım bızımde oyleydı yuzu gorunmuyordu.doktora goturduk.iyi bir şey bu dedı.sutun yaradığının ısaretıymış.sen bol bol hergun yıka ve ıstedıkce emzir 2 haftada gecıyor.ilaç kullanma...

seninle günlerimiz aynı mıydı bilmiyorum ama bebişlerimiz benzer:) bizimki de öple uykusunu terketti en fazla 10dk uyuyo:(

günaydın canım..hadi gözün aydın..bende bugün ilk defa kızlarla yalnız arabayla çıkıcam bikaç yere uğruycam sonra arkadaşa gidicem...çıkmadığım gün sayılıdır ama araba kullanmamıştım...ayy heyecanlıyım kızlarımla takılcam:KK71::KK71::rolleyes::rolleyes:
Ohhh cnm ne guzel nasl gecti vakit uzmediler dimi tatlu kizlar annelrinu :)

canım hıc canını sıkma.benımde ılk cocugum bende bırşey bılmıyordum.doktorlaraa soraa sora ogrenıyorum.ama gerçekten faydassı var.biz ılk dogdugu andan ıtıbaren böyle yapıyoruz.ve gece emzırmeye kalktığında ışıkları hıc yakma ve konuşma.sadece emzır ve yatır.bırkaçgun sonraa düzene gırecektır.

Aynen akşam 9dan sonra ışıklı ortama sokmuyorum bezini değiştirirken artık gece oldu uyuycaz diye anlatıyorum saçını tarayıp pijamasını giydiriyorum emzirip hop beşiğe sistemi kurduk alıştı oda sabah oluncada gunaydınlar konuşmalar gülücükler :KK48: hergun aynı konuşmak çok önemli bence

Ins.canim.bizimkide duzene girer.ikiniyo skiliyo diye aciyodum isigi ben.gaz problemimiz cok .kabizda oluyo ondn.uyumuyo iyice kndi k dini uyandiriyor

Kizlar bebegime ilk donem ben bakicam ucretsiz izine ayrilip.. ikinci donem de bakiciya vermek istiyorum annem ile ayni ilde degilim baska il e de onu suruklemek istemiyorum bi de beraber kalinca da pek anlasamiyoruz annemle kendisi surekli eksik arar da.. soylemiyo ama o bakmak istiyo kizima her seye karismasa olur da .. yazin dogum icin geldim yanina 4 aydir beraberiz esimle bi suru sorun yasadim annem ona da laf soyler hic cekinmez Allahtan esim karsilik vermez ama iste bizim aramizda sorun oluyo bilemedim ya anneme bu durumu kirmadan nasil soylerim

Back