• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

canım bebiş durdu şükür ona göre davrandık uyudu yemege indik denize bikez gittik eşim kapalı biyer kiraladı şezlongda yatırmak istemedi şemsiye yetersiz dedi güneş geçer dedi ablamda antalyadabir haftada rda kaldık bir hafta otelde çok eğlendim diyemem ama değişiklik oldu bebekle zor canım emmek istiyor dışarda zor luyor sitres yapıyrum emzirme önlüğüyle beceremedim yüzden ev en rahatı bence biraz büyüyene kadar
Iste bende rahat edemem diye gidemedim.cunku sürekli emmek istiyor.yoksa degisiklik iyi olurdu ama artık seneye inşallah :)

Kızlar bebişleriniz kime benziyor. Benim kız babayla kayınpeder aynı :KK61: azıcık banada benzeseydi iyiydi :)))
Canm benim kızım bana benziyor hatta görenler senin küçülmus halin diyor. Bende çok benzetiyorum kendime :) birtek dudakları eşime benziyor dolgun dolgun :) ama eşim ve eşim tarafı sinir oluyorlar tek bana benzemesine :) :)

Canm benim kızım bana benziyor hatta görenler senin küçülmus halin diyor. Bende çok benzetiyorum kendime :) birtek dudakları eşime benziyor dolgun dolgun :) ama eşim ve eşim tarafı sinir oluyorlar tek bana benzemesine :) :)

Bizimkilerde eşime benzetiyor ama kimse bozulmuyor. Azıcık bana benzeseydi sevinirdim :) çocuklar büyüdükçe değişiyor belki bana döner bi ümit :)))

Biz hic opmuyoruz yalniz bizimkiler kardeslerim elkeriyle yanklarina dokunuyolr sktilr da gordum.omuzunda fkn.oldumu canim sizinde sadece kafada yizdemi.sanki bnmki yayiliyo gbide.bi gunde oldu gene.
bizde de oldu başta korktum ben dayanamayıp öpüyorum ondan mı diye teyzem baktı "yok yok etlik bu" dedi büyüyeceğini gösterir arada çıkar korkma dedi arada oluyor geçiyor yanaklarda çoktu tombiş tombiş oldu yanakları o zaman geçti gerçeklik payı varmış demek ki nerdeyse tüm vucutta oldu büyüme atağı zamanı

Benim kiz benim kopyam :))) saclari koyu renk ve kivircik esiminki gibi ama bnmki de kivircik :))) anasinin kizi diyo herkes..

benimki benim bebekliğimin kopyası resmini çekince o mu benim bebekliğim mi annem bile ayıramadı :)) bana diyor bebeği kucağıma alınca tekrar seni almış gibi hissediyorum diye

Benim kiz benim kopyam :))) saclari koyu renk ve kivircik esiminki gibi ama bnmki de kivircik :))) anasinin kizi diyo herkes..

Kıskandım kızlar sizi :)

Benim eşiminde öyleymiş. İlk siyah dökülünce sarı çıkmış saçları. Senin isim ne ki canım bu kadar zorlanıyorsun merak ettim
Canim benim ismim bize gore zor degil Pinar ama burada zor geliyor hele telefonda filan kimse anlamiyor :( restoranda filan yada rezervasyon yaparken kizlarin isimlerini kullaniyorum:)

Allah Allah bilemedim simdi ama mama yerine emzirmeni oneririm yani soyle dusunuyorum tum gun yetiyor da bi aksam mi yetmiyor bol su ic goguslerin dolmasa da sut geliyordur emzirdikten sonra gogsunu sıkıyor musun süt geliyor mu ?
evet canim sıkıyorum geliyor sut emzirdikce yutkunuyorda neden doymuyor o zaman bu bebek :( dun emzirdim ustune bide sagdim 60cc cikti emzirmeme ragmen iyimi? mamayi birakamiyoruz ciglik cigliga agliyor

Kızlar bnmkisi oğlum büyük abimin kopyası , inanılmaz benziyor :)) Abi'm sırf bu yüzden altın künye aldı be beğe :))het gören diyo aynı Abi'n

bizde de oldu başta korktum ben dayanamayıp öpüyorum ondan mı diye teyzem baktı "yok yok etlik bu" dedi büyüyeceğini gösterir arada çıkar korkma dedi arada oluyor geçiyor yanaklarda çoktu tombiş tombiş oldu yanakları o zaman geçti gerçeklik payı varmış demek ki nerdeyse tüm vucutta oldu büyüme atağı zamanı
Insallh gecer bizimkide cnm.kafasinin icinde fln oluncads bn korktum.bide omuz baslrinda da var.sizin sadece yanktamiydi.bn hic opmuyotum da.esimde bna kiziyo yedin cikolatalri cocugu sen biyle yaptin dite vicdan azabindan.olcem bmm yuzumden.oldu diye ins.yaduna kdr gecseds. Cenesindn.kurtulsam.:(

Canim benim ismim bize gore zor degil Pinar ama burada zor geliyor hele telefonda filan kimse anlamiyor :KK43: restoranda filan yada rezervasyon yaparken kizlarin isimlerini kullaniyorum:)

:)) 2 yaşında kıza rezervasyon yapıyorlar yani :) iyi dürdane filan olsaydı ismin hiç kullanamazmışsın

Benim iki kizda baba. Ilki birazcik bana da benziyordu dudaklar gozler filan bu seferki babanin ve kayinpederin kopyasi benim kizim demeye bin sahit lazim:)

Benimde öyle. 2. De babaya kıyak geçmesin artık. Eşim mutluluktan çıldırıyor :)

benim kizim babaya benziyor ama beyaz tenli :) sarişin .sadece dudaklari bana benziyor.

Bi yerinden yakalamış seni. Ben benzeteyiö ni yerini diyorum zorluyorum ama yok :)

Kızlar bnmkisi oğlum büyük abimin kopyası , inanılmaz benziyor :)) Abi'm sırf bu yüzden altın künye aldı be beğe :))het gören diyo aynı Abi'n

Kaptı bilekliği :) abine mi baktın çok

evet canim sıkıyorum geliyor sut emzirdikce yutkunuyorda neden doymuyor o zaman bu bebek :KK43: dun emzirdim ustune bide sagdim 60cc cikti emzirmeme ragmen iyimi? mamayi birakamiyoruz ciglik cigliga agliyor
Tadini sevmis bebeisin kopamiuo desene :) sutun var canim hem doyuyordur da mama daha cok tokluk hissi veriyormus muhtemelen ondan mama yiyince susuyordur sen emzirmeye devam et bi uc gece vermememyi dene

Kiz halaya oglan dayiya benzer derler canim :) benim oglum ilk dogdugunda ayni kayinvalidemdi simdiyse esim ve babam karisimi cenemizde de gamzemiz var(babamda var) hayatmda zaten iki erkek vardi oglumda o ikisine benzedi memnunum benden tek bana bir benzeyecek tarafi yok :)

:)) 2 yaşında kıza rezervasyon yapıyorlar yani :) iyi dürdane filan olsaydı ismin hiç kullanamazmışsın

Benimde öyle. 2. De babaya kıyak geçmesin artık. Eşim mutluluktan çıldırıyor :)

Bi yerinden yakalamış seni. Ben benzeteyiö ni yerini diyorum zorluyorum ama yok :)

Kaptı bilekliği :) abine mi baktın çok
Yok ya hatta Abi'm bana file benzemiştim demişti , Ankara'da zaten pek karşısına çıkmadım :) ama abimin kopyası oldu Abi'n kızıldır, oğlumda öyle misal

Canım geçen anlatmıştım biz bi boğulma Vakası geçirdik ondan beri çok hassasız burun konusunda, bizden de ses gelmiyordu ama uyurken garip ıkınma yada hani balgam sökerken ses çıkarırsın ya öle sesler geliyordu bazen meğersem burnu tıkalıymış. Şimdi biz resmen eşimle başında nöbet bekliyoruz :KK43: benim canım yandığı için ki Allah'a şükür ucuz atlattık burun konusunda en ufak şüphen varsa hemen çözümüne bak derim. Çok önemli çünkü
Canim cok gecmis olsun.ucuz atlatmissiniz cok sukur.bu olaydan once burnunu temizliyo muydun?ben her gun duzenli temizliyorum serum fizyolojik damla tim aspiratorle cekiyorum ona rağmen her gece tikali gibi sesler geliyo burnundan.neden ki acaba

Back